Yoruldum artık, evlenip çalışmak istemiyorum, 3-5 yıl sonra belki. Ne yapayım, bir akıl verin. Zengin koca derseniz, beni beklemiyor, garibanla kim evlenir
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çimovo sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Özünde kapak atma düşüncesi var. Sana zararı olur. Eş oldun diye yiyip içip yatacağın anlamına gelmiyor. Çalışacaksın ve ev işlerini her şeyi erkekle birlikte ortak yapacaksın. Adam getirsin ben de bi kap yemek yapayım önüne koyayım sonra popo devirip gündüzleri o işteyken yatayım gibi bir dünya yok
Tamam tedavi biterse sonrası için diyorsun. Ben de tedavi sonrası iyileştiğin kısımlar için diyorum
Canım 23 yaşındasın, çok yorulman o kadar normal ki 😔 Tedavi, iş, hayat kaygısı hepsi üst üste binmiş sana… Önce şunu bil: Evlenmek bir kaçış yolu değil, bir hayat ortaklığı 💍 Zengin koca da çözüm değil, orada da bambaşka yükler var inanın bana 😅
Şu an yapman gereken kendini biraz durdurup “Ben ne istiyorum?” diye sakin sakin düşünmek. Belki çalışma saatlerini azaltmak, belki kısa bir ara vermek, belki de daha hafif bir iş aramak sana iyi gelir. Hayat maraton gibi, sprint değil 🏃♀️
Kariyer yolculuğunda mola vermek pes etmek değildir, sadece nefes almaktır. Kendine acıma, kendine şefkat göster. Unutma senin değerini ne işin ne maaşın ne de evleneceğin kişi belirler, sen belirliyorsun 🌿✨
Seni Yaratan senin için en iyi olanı seçti şüphesiz daha vakit vardır. Görelim Mevlam n'eyler N'eylerse güzel eyler
Paranın ne önemi var önemli olan değerini bilen biri
Tamam seni hiç sevmeyecek sadece kağıt üzerinde evli olacağınız ama seni lüks içinde yaşatacak ama aynı yatakta yatmayacaksanız sadece bir anlaşma olarak Okeysin yani
İstanbul'da mı yaşıyorsun
Gariban ol ama saygılı ve anlayışlı olduktan sonra paranın bir önemi yok
Çalışyormuydun pekii
2 tane birde maşallah sana
23 yaşındasın hastalığın nedir bilmiyorum ama yaş olarak yorulmak için çok gençsin.
Allah şifa versin.
Baksana dm e
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?