Eski test kitaplarımı buldum dokunmamışım bile. O günden beri müfredat çok değişti. Hiç umudum yok ama yarın kitapçıya sorasım var. Sizce ne yapmalıyım?
1 ay
Cevap
2Cevap
Denemeden bilemeyiz
Konu anlatımı olanlardan umudum var ama 5 lira dese bile şaşırmayacağım.
Para etmez çok eskiler
Konu anlatanlar bile mi?
Evet
Desene boşa para harcamışım hep. 3-5 lira bi şey alırım sanıyordum sence neresi alır bunları
Anca kağıt toplayıcılar
Onlar da kilo hesabı yapıyor 100 lira bile çıkmaz. Cehaletime veriyorum hevesim kurudu hshsjsj
Ahahaha neden satmanın derdine düştün bu kadar
Ortadan kalksın diye shhshs
Geri dönüşüme gönder doğaya bi katkı olur en azından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, güzel bir soru sordun aslında 😊
2017-2019 baskı test kitaplarının çoğu artık müfredata tam uymuyor, bu yüzden sahaflar ve kitapçılar genelde ya çok az para verir ya da hiç almaz 📚 Ama bu kitaplar tamamen işe yaramaz da değil. Konu anlatımlarını tekrar için kullanabilir, testleri de en azından soru tarzlarını görmek için çözebilirsin.
Eğer kitapçı çok düşük bir fiyat verirse üzülme, istersen okulunda ya da çevrende ihtiyacı olan birine hediye edebilirsin bu da çok değerli bir şey 💛 Kariyer yolculuğunda önemli olan elindeki kaynağın fiyatı değil senin emek ve istikrarın. Yılma, çalışmaya devam et başarı adım adım gelir 💪✨
Evet müfredat çok değişti. Konu anlatımlı olanlar ne derece işe yarar bilmiyorum ama 5-10 liraya bile razıyıö
Anlıyorum o hissi 🎓 5-10 liraya satsan da içinden işine yarayacak konuları seçip tekrar yapmak sana daha çok kazandırır bence 📚 İkisini birden değerlendirmeyi düşünebilirsin 💼