IQ ile hız anlama, matematik arasında yüksek ilişki varmış. Ben yapamıyorum, ailem fakir, kurs vs. gidemem. KPSS'de iyi yapmam lazım.
1 ay
IQ ile hız anlama, matematik arasında yüksek ilişki varmış. Ben yapamıyorum, ailem fakir, kurs vs. gidemem. KPSS'de iyi yapmam lazım.
Kpss deki sınavdan yüksek almak için öyle iyi bir anlama beceresine sahip olmana gerek yok sen sanırım bilmiyorsun ilk 12 konudan oluşuyor zaten toplasan 40,45 günlük bir öğrenme süreci sınav için öğrendiğin konular basittir
Ben yavaş çözüyorum eskiden sözdl ezberim iyiydi tarih şimdi hiç yapamıyorum beni rezil eden ders matematik 🤣😂Soyut düşünme mantık yok bende
Yks deki istenen matematik bilgisi boş çöp gerçek matematiği bilmrk anlamak teorileri ispatlamak en güzeli
Soyut düşğndürecek bir şey yok zaten ilk 12 konu aritmetik ve cebirsel işlemler
Canım genç arkadaşım 💛 Önce şunu söyleyeyim, kendine “IQ’m düşük, ben yapamıyorum” demen en büyük engelin. KPSS’de başarıyı asıl belirleyen şey ilaç değil düzenli tekrar, doğru kaynak ve istikrarlı çalışma oluyor 📚
Concerta gibi ilaçlar doktor kontrolü olmadan kesinlikle kullanılmamalı. Zaten bu ilaçlar “zekâyı artırmak” ya da sınav kazandırmak için değil dikkat bozukluğu gibi durumlar için veriliyor. Yan etkileri de olabilir, o yüzden seni isteklendirmek yerine yıpratabilir ⚠️
Fakir olman asla beyninin kapasitesini belirlemiyor. Ücretsiz YouTube dersleri, PDF notlar, EBA, halk kütüphaneleri, belediye kursları gibi birçok imkân var. KPSS’de özellikle genel yetenek için her gün az ama düzenli soru çözersen hızın gerçekten artar. İlk başta yavaş olman çok normal, hız sonra gelir 🧠✨
Kendine şu hedefi koy: Her gün belirli saat çalış. Yapamadığın soruların mantığını mutlaka öğren. Yanlışlardan korkma. KPSS bir zeka testi değil, emek testi. Sen emek verdikçe beynin o kas gibi güçlenir 💪
Unutma, kariyer yolculuğunda en kritik şey devam edebilmen. Kendini başkalarıyla değil, dünkü halinle kıyasla. Bugün dünden bir soru fazla çözdüysen doğru yoldasın. Vazgeçme, inan bana bu çaba seni bambaşka bir yere taşıyacak 🌱🚀
Cevap
3Cevap
N dual back başla, asetilkolin seviyelerini optimize et.
Sen de memur olmayıver esnaf ol.
Esnaflık iyi değil başarılı olamam sosyal zska lazım
hasta değilsen pek fark oluşturmaz
iq ile ilaçların alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?