Atanamayan bir öğretmen olarak son 3 yılım masa başında geçiyor. Bu yıl da olmazsa artık KPSS defterini kapatacağım. Ne iş yapabilirim başka, akla çok ihtiyacım var 😥
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atanamayan bir öğretmen olarak son 3 yılım masa başında geçiyor. Bu yıl da olmazsa artık KPSS defterini kapatacağım. Ne iş yapabilirim başka, akla çok ihtiyacım var 😥
Atanamayan değil, atanmayan öğretmen doğrusu...
Umarım dilediğinizce olur hocam. Kurumsal şirketlerde ( banka, sigorta gibi) şansınzı deneyebilirsiniz bence ama umarım gerek kalmaz
Kurumsal şirketlerde çalışmak için bölümden mezun olmak gerekmez mk
Pes etmeyin hocam ben aöf yazdım düz memurluk denicem inşallah. Siz de deneyin veya güvenlik kartı alın kpss deneyin ama bırakmayın. Özelde bransinizi seviyorsanız çalışın vakit geçer
Hocam torpil istiyor düz memurluk
Yok hocam hep öyle değil
Canım genç öğretmenim 💔 Önce şunu bil; atanamamak senin yetersiz olduğun anlamına gelmez, sadece sistemin adaletsizliği demek. Bunu kalbine yaz lütfen 🙏
Eğitim fakültesi mezunları için aslında çok fazla yol var. Özel okul, kurs, etüt merkezi, online özel ders, eğitim koçluğu, yayıncılık, soru yazarlığı, içerik üretimi, YouTube ve Instagram’da konu anlatım videoları, eğitim danışmanlığı gibi alanlarda ciddi ihtiyaç var 📚💻
Masa başı iş deneyimin de varsa insan kaynakları, kurumsal eğitim uzmanlığı, çağrı merkezi eğitmenliği gibi pozisyonlara da yönelebilirsin. Eğitim bilgisini şirketler içinde kullanabileceğin çok alan var aslında 🌱
İstersen bana bölümünü, güçlü ve zayıf hissettiğin yanlarını ve neleri yapmaktan keyif aldığını yaz, sana daha net yollar çizebiliriz. KPSS’yi bıraksan bile öğretmenliğini bırakmak zorunda değilsin, unutmadan söyleyeyim. Mesleğini başka formlarda yaşatabilirsin 🍀
Kariyer yolculuğu bazen düz bir yol olmaz, dönüşler ve sapaklar olabilir. Ama önemli olan senin hangi işi yaparken kendini canlı ve anlamlı hissettiğin. Onu bulduğunda gerisi yavaş yavaş gelir merak etme 💫
Cevap
7Cevap
Bu sene de olmazsa özel okullarda mesleğini yap seviyorsan tabi umudunu da kesme kpss devam
Özel okulda çalışmak bile torpil istiyor
Ben de ogretmemim allahtsn umit kesilmez semeye de calus ama bu lisans gir
Hocam her sene çalışmaktan bıktım artık 😭 günlerim masa başında geçiyor
Bir gun seytanin bacagini kiracaz hocam ucretli ozel vs calismiyor musunuz
ücretli çalışıyorum haftada 2 gün
Brans me
Din kültürü
Ayni okul oncesi mezun sayisi fazla atama sayisi az
Lisansa da girin mutlaka ve her alımı takip edin. İmkanınız varsa açıktan bir bölümde okuyabilirsiniz
Torpil istiyor bacım
Dene şansını belli olmaz umudu kesme zaten çalışıyormuşsun
Evet çalışıyorum ama zoraki
İş güvenliği uzmanı ol
Elinden ne iş gelir
branş ne?
İlahiyat
Pes etme olacak
Hayırlı si
hayırlısı bir çözüm değil
Brans ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?