Edebiyata yeni başladım garanti konulara tek baksam yeterli mi amacım fullemek değil 24 üzerinden 17 yapsam yeter
1 ay
Edebiyata yeni başladım garanti konulara tek baksam yeterli mi amacım fullemek değil 24 üzerinden 17 yapsam yeter
Yetişir yaparsın o sana kazanamazsın diyen seni motivasyonunu düşürmek için elinden geleni yapıyor O çok iyi dinleme yaparsın daha sınava 50 gün var Garanti konuları halledersin ortadan çıkarırsın
Ya kamp var 44 tane video var bunun hepsini bitiremem diye düşündüm
Garanti mi baksam diye kafam karıştı yardımcı olursan çok mutlu olurum 💕
Canım merhaba 😊
Edebiyata yeni başladıysan hiç korkma, gayet ulaşılabilir bir hedef koymuşsun 👍
Sadece “garanti” konulara bakmak bir yere kadar iş görür ama 17 net için yine de belli bir temele ihtiyacın var. Özellikle şair–yazar–eser, edebî dönemler ve sık sorulan türleri mutlaka çalışmalısın 📚
Şunu unutma, düzenli tekrar yaparsan ve bol soru çözersen fullemeye gerek kalmadan rahat rahat 17’yi görürsün. Kendini sınavla değil gelişiminle ölç, yolunun başındasın ve her gün üstüne koyman yeterli 💪✨ Üniversite yolculuğunda planlı olursan hem stresin azalır hem hedefin netleşir.
Cevap
1Cevap
Hedefin çok düşük napcan bu netlerle üni okuyup ,
Ayt sözelde en kolayı edebiyat zaten çıkmış sorulara çalış bitti gitti 24 net en kötü 23 net
Ya kamp var 44 tane video var bunun hepsini bitiremem diye düşündüm
Düşük hedef koyma kendine Yüksek sıralama yap olmazsa mezuna kal kötü bölüm okumaktan 1000 kat daha iyidir mezuna kalmak merak etme
Mezunum zaten sozelden gireceğim ben tarih coğrafya yoğunluk veriyorum edebiyat yetismez diye tek garanti dedim
yetişmez
Yetisir mi demedim zaten tek garanti baksam olur mu dedim
yapamazsın
Tamam yapamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?