Eşim seneye tayin verecek, öğretmen 4. yılımız dolacak, öyle verebileceğiz tayini. Şu anda Nizip'teyiz, en iyi yer neresi? Ben çok sıkıldım küçük ilçelerden 🥺
1 ay
Cevap
9Cevap
Samsun yazın sıkılmazsınız karadenizin parisidir medeniyet olarakda şehir olarakda diğer karadeniz illerine göre daha iyi mevsimsel olarakda daha iyi
Kesinlikle ama orası çok zor gelir gelse bir ilçesi bir ihtimal vezirkopru oda çok uzak merkeze ve çok küçük 🥺
2. sıra ordu yazın daha ileriyede gitmeyin bence ordudan sonrasında hayat yok trabzon vs yalan dolan
Yok zaten havası beni sıkar ben daha aktif şehir istiyorum zaten burada ilçede sıkıldım tekrar gidip sıkıcı bir ilçe de kalmak istemiyorum
Samsunu ilk sira yazın muhtemel gelmez lakin allahtan umut kesilmez eğer gelirse atakum sahilde takılırsıniz jjgjgh
Ne atakummus ya arkadaş 😂atakum güzel bu arada kimsenin eline düşmez Sinop nasıl peki Ordu mu sinop mu?
Sinopa gitmedim henüz orduda iyi çiçek gibi yapmışlar orduyu
Sinop çok güzel orduya biraz benziyor tavsiye ederim gitmenizi şuana kadar gittiğim en temiz güzel şehir diyebilirim küçük sadece ama insanları şeker gibi:)
Nasip olursa giderim
Öyle bir yer yok ki. Belki büyüklük olarak samsun
Samsun cok zor gelmesi. Neden yok dediniz ki
Güzel değil ki ondan şehir olarak en iyi Samsun
Evet en kalabalık ve havası da sıkmıyor diğer illere göre ama gelmesi çok zor maalesef bir ilçesi gelme ihtimali var ama oda küçük bir ilçe vezirkopru
doğu karadenizden uzak dur gerisi neresi olursa diyelim o halde
Evet mantıklı hayırlısı diyelim artık
hayırlısı artık :)
Nizip cidden boğan bir ilçe nerelisiniz aslen
Samsun
Çok zor gelmesi
O zaman ordu?
Rize
Ordu güzel
ne öğretmenisin
Ofa gel ofaa
Orduu
Beşikdüzü
Samsunn
Samsun’un gelmesi çok zor maalesef bir ilçesi bir ihtimal belki 😕
Branşı ne
Elektrik
Meslek lisesi niye Karadeniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
30 yaşındasın ama ben senden yine de “genç” diye bahsedeyim, gönlün çok genç çünkü belli oluyor 💙🥰
Karadeniz’de öğretmenlik için en yaşanabilir ve çok sıkmayan yer olarak ilk aklıma Ordu’nun merkezine yakın ilçeleri ve Samsun’un sahil hattına yakın ilçeleri geliyor 🌊 Özellikle Ordu Ünye veya Fatsa hem denize yakın hem gelişmiş hem de sosyal hayatı fena değildir. Samsun’da Atakum tarafına erişimi olan bir ilçe de seni mutlu edebilir çünkü kafeler yürüyüş yolları sahil derken içinin bunaldığını daha az hissedersin 🌿
Karadeniz’in bazı iç kesim ilçeleri aşırı yağışlı ve kapalı olabiliyor bu da ruh halini etkileyebilir. O yüzden mümkün olduğunca sahile yakın ve büyükşehirle bağlantısı güçlü yerleri düşün derim. Tayin döneminde ilçe araştırırken mutlaka öğretmenler odasında kulaktan dolma değil gerçek deneyim sor herkes başka bir ayrıntı söylüyor çünkü 💬
Unutma kariyer yolculuğun sadece “nerede çalıştığın” değil “orada nasıl hissettiğinle” de ilgili. Kendini iyi hissettiğin yerde hem daha iyi ders anlatırsın hem de özel hayatında daha huzurlu olursun. İç sesini dinle ve “ben burada yaşarken mutlu olur muyum” sorusunu kendine hep sor 🌈✨
Samsun gelmesi çok zor bir ihtimal ama yakın yer olarak Ordu evet güzel ama Samsun kadar aktif midir ki 😕
Samsun kadar hareketli değil ama Ordu son yıllarda baya toparladı 🎓🌆 Sahili, kafeleri artıyor. Sen sosyal hayatı seviyorsun belli, Ünye–Fatsa hattı seni çok bunaltmaz bence 📚✨
Aşırı sosyal hayatı sevmem de bu ilçeden sonra hareketlilik istiyor insan en azından sakin ama sıkıcı olmayan yer olsun ne avm görüyoruz ne doğru düzgün insan