Eğitim & Kariyer Öğretmen atamalarında İstanbul için hangi ilçeleri önerirsin? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Öğretmen ataması bekleyenler için tercih dönemi geldi. 15 bin öğretmen atamasının yarısı İstanbul’a yapılacak. Bu durumda adayların en çok cevap aradığı soru; “İstanbul’da nereyi yazmalıyım?” Sence, İstanbul’un hangi ilçeleri göreve yeni başlayan öğretmen için idealdir? Öğretmen atamalarında İstanbul için hangi ilçeleri önerirsin? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstanbul gelde nereye gelirsen gelAma burada zengin bir semte gelirsen Mecbur daha fakir olan bir semtte oturmak zorunda olacaksınO yüzden dikkat etmeliPendik tuzla tarafları en ucuz evlerin olduğu yerler 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Anadolu YakasıTuzla Pendik Kartal MaltepeDüşün derim 1 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İstanbul'da yaşamak bir eğitimci içinde zor be ben bayrampaşa maltepe taraflarını tercih ederdim Allah sabırlar versin şimdilikten :D 1 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı. Ben hicbir yer önermem çünkü öğretmen maaşının %85'i kira ve faturalara gidiyor 😑 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çoğunluk ya urfa ya İstanbul'a gidiyor açılan yerlere baktımda öğretmen olmak zor iş ya. 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Esenyurt, Gaziosmanpaşa dışındaki yerlee olabilir. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Random at bro. Şansına neresi gelirse artık. 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Hahah 🤣 yok be ben tercih yapmayacağım, şükür işim var. Yarın tercih dönemi başladığı için soruya cevap arayanlara cevap olur diye sormuştum 😊 Yorumla Saddov +1 yıl İstanbul gezmeye güzel de yaşamaya ürkütücü şehir be. :D İstanbul yazmasınlar. Maaşla kira aynı orantıda zaten :D Yorumla s Kimikio +1 yıl Haklısın, onlara da zor bir süreç Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı. Silivri ve çatalca bence iyidir. 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Esenler diyorum😳 1 0 Yorumla
Esmerseker0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ne zaman atamalr 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Yarın tercih dönemi başlıyor, bildiğim kadarıyla 5 gün süre verildi tercih yapmak için Yorumla s Kimikio +1 yıl Ay başı gibi başlatacaklar sanırsam, ikinci döneme yetiştirmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla Yorumla