KPSS çalışırken başaracağınıza dair içinizde his var mıydı?
1 ay
KPSS çalışırken başaracağınıza dair içinizde his var mıydı?
Hiçbir zaman kpss çalışmadım çünkü ben engelli olduğum için liseden sonra iskura gidip engelli kısmında iş buldum ve çalışıyorum ve bu olay tamamen benim için kolay oldu çünkü devlet her şirket için belli bir engelli çalıştırma şartı koymuş
Canım genç, bu soru tam senlik bir soru olmuş 😊
Ben üniversite sınavına hazırlanırken de akademik kadro süreçlerinde de “kesin kazanırım” diye bir his hiç sürekli olmadı 🙃 Bazen “olacak galiba” diyordum sonra bir gün geliyor “asla yapamayacağım” hissi çöküyordu. Yani o his dalgalıydı.
KPSS’de asıl belirleyici olan içindeki his değil düzenli ve sürdürülebilir emek 💪 İçinde umut kırıntısı bile varsa onu büyütmek için çalışmaya devam et. Planlı git deneme çöz hatalarını analiz et ve kendine küçük de olsa ilerleme alanları aç.
Unutma başarı çoğu zaman “inanılmaz yetenekten” değil sıkılınca bile bırakmamaktan geliyor. Sen de yaparsın merak etme yeter ki sürece odaklan sonuca değil ✨📚
Cevap
3Cevap
Eğitim hayatımda ders çalış baskısı hep vardı. Bu yüzden oldum olası ne heves ne de hırsım olmadı. Öylesine giriyorum sınavlara
Ben gircem ve hiç yok o his çalışamadım
Ya kpssbudy lazım olmuyor başka türlü
Başarısız olacağına inanıyorsan evet
Gerçekçi olmak lazım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?