Sınıfta ders sabote eden, aşırı problemli öğrencilerle baş etmek için ne yapmalıyım?

Çok problemli bir öğrenci var mesela. Arkamda dans ediyor, dersi sürekli sabote ediyor, bölüp duruyor. Buna bir çare bulamadım. Ders saatim az olmasına rağmen dayanamıyorum, dövesim geliyor. Tutanak tutsam da notla da korkutsam işe yaramıyor. Dersin ortasında dışarı çıkıp gelip duruyor mesela. Ceza olarak dışarı çıkarsam hoşuna gidiyor. Veli ile konuşsam yine aynı. Başka sınıfta öğrenci var mesela ellerinde süpürge, faraş falan birbirleri ile uğraşıyorlar. Sınıfın içerisinde koşturuyorlar. Hep dikkat dağıtan hareketler. İstekli öğrencilere de engel oluyorlar. Biri yabancı bunların. Annesi Türkçe bilmiyormuş. Böyle öğrencileri okutmamaları gerekiyor. Ne olur zorunlu eğitim kaldırılsın. Tükenmiş hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağzımdan hakaret çıkıyor. Birbirlerine bir şeyler fırlatıyorlar, yapma etme diye birbirlerini uyarırken yine kaos... Genç yaşımda bıktım öğrencilerden.

Sınıfta ders sabote eden, aşırı problemli öğrencilerle baş etmek için ne yapmalıyım?