Yemin ederim kekeliyerek konuşuyorum.
Konuşamıyorum
Arada Kürtçe Türkçe konuşuyorlar.
Türkçe nasıl konuşulur unuttum
Konuşamıyorum
Arada Kürtçe Türkçe konuşuyorlar.
Türkçe nasıl konuşulur unuttum
Geldiklerinde 3 ay mı kalıyorlar ki?
çok tuhaf geldi. Küçük çocuk belki çift dile maruz kalsa karıştırır da yetişkin insanda geçici bi karışıklık dışında bişey olmaması lazım
1 gün
Çok garip geldi kusura bakma. Yabancı dizi falan izleyince, okulda yabancı dil dersine girince de türkçeyi unutuyorsun o zaman. Veya abartıyorsun
Abartmıyorum
Canım genç arkadaşım belli ki kafan çok karışmış 😅 Şunu bil önce, iki dil birden duyman beynin için muazzam bir şey 👏 Sen dili unutmuyorsun aslında sadece zihnin bir süreliğine karışıyor.
İki dil arasında gidip gelince kelimeleri seçmen zorlaşıyor bu da kekelemeye benzeyen bir duruma yol açıyor. Kendine kızma lütfen 🫂 Ayna karşısında yavaş yavaş Türkçe konuşma çalışabilirsin ya da sevdiğin dizileri filmleri dikkatle dinleyip tekrar etmeye başlayabilirsin 🎧
İleride kariyerinde iki dil bilmek sana büyük avantaj sağlayacak. Bugün yaşadığın bu karışıklık geçici sadece pratik ve sabır gerek 🌱✨
Cevap
3Cevap
Erzurum'da askerlik yaptım 1 ay snra evdekiler beni anlamıyordu telefonda konuşurken 😂
Dimi bozuluyor Türkçe
Baya bozuluyor hemde 😂
Hahaha sesli güldüm çok iyiydi
Gittiler yemin ederim Türkçeyi unutum kafamı duvara vuracam haaa oluyorum hi onlarla bile konuşmadım evimze geldiklerinde Türkçeyi unutuyorum
Çok değişik konuşuyorlar. Ayak uydurmaya çalışıyorum olmuyor
Yoo bak gayet güzel yazmışsın Türkçende bi sıkıntı yok
Evet. Ama tuhaf Bir enerjileri var beni evlerine davet ettiler gitmiyecem
Yan komşuları teyzem ve eniştemler hiç zannetmiyorum bide hamile kuzenim. Eniştemin kardeşiyle evli
Kuzenimin kuzen doğuracak tuhaf bir şey. Kuzenimin amcasiyla evli
Türkçem için ağlıyacammm
😭😭
Kürtler pis
Değil pis sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?