Başka alternatifler yok mu, burada yaşamaktan memnun değilim, evliliğe de fobim var, üniversite desen beceriksizim, ne yapmam gerekiyor
1 ay
Başka alternatifler yok mu, burada yaşamaktan memnun değilim, evliliğe de fobim var, üniversite desen beceriksizim, ne yapmam gerekiyor
Cevap
8Cevap
Onu istemem buna fobim var bunu yapamam bunu kaldıramam bunu indiremem. Ne yapalım sihirli bir değnek mi hediye edelim.
Senden sihirli değnek isteyen olmadı sadece tavsiye ver ve geç yargılayacaksan hiç yazma
Tavsiyem ve yardımcı olabilirim evlilik olmadan
Ne gibi bedava para verecek değilsin ya bilinçli biri yazsa daha iyi olur 👍
Ben para vereceğimi söylemedim gayet bilinçli yazmıştım bilinçli birine git bence de bedava para versin bu millete iyilik yapacaksın sana değil ağzı laf yapana gidip aklınız fikriniz hep bel altı diyorlar 😆😆😆
Var iş bulursun İstanbuldan bi yerden güzel maaşlı 2-3 ay zorlanırsın düzene girer
Nasıl bulabilirim hadi diyelim gittim konaklamayı nasıl sağlayacağım ayrıca hiç tecrübem yok bu iş bulup İstanbul’a gidenler sahi nasıl yapıyorsunuz bunu bunun sırrı nedir
Peki herkesi alıyolar mı yani deneyim aramazlar mı
Konaklama sağlayan iş bul çık
Sahi tatil yerlerinde bu sağlanılıyor değil mi çalışmayı düşünüyorum ama işte hiç bilgim yok ya
Aaa ciddi misin biliyor musun yani hakim misin işte şartları nelerdir nasıl yapılır vs
Yo estağfurullah sen bana rahatsız edici şeyler söylemezsen bu konunun dışına çıkmayacaksan engellemem
Tamam
Bu üyeye mesaj atamazsın diyor
😂😂😂
Belkide bu konu hakkında bilinmek istemiyorum allah allah shfsfgvc
İstek attım sakın ha adımı söyleme burada
🤣🤣🤣🤣🤣ay alemsin ya güldürdün beni
Eyvallah sağolasın tm ekledim
Maddi gelir elde etmeden bir çıkış yolu yok :)
Evet bunu biliyorum ancak çok toyum nerden başlanacağına dair hiçbir fikrim yok
Neden çalışamıyorsun?
İşte çalışırım ama bizimkiler çalıştırmıyor çalıştırsada deneyimim yok işe alınmıyorum gerçekten vanda yaşamayanlar çok şanslı
Van çok hoş orada okudum
Vanlı olmama rağmen sevmiyorum mis gibi Büyükşehir dururken Van mı cidden
Vanda büyük şehir
Değil küçük
Yo sen nerede yaşamk istiyorsun
Öyle Van dışında her yer illa bir yer olacaksa ist ya da başka bir yer
Yaş kaç iş okul varmj
Yok
Hım işin zor kalacan vanda
Ünv en güzeli bence
Ya tabiki öyle ancak ben çalışamıyorum yerleşemiyorum
var bunuun çözümü
Ne
üniversite. ama gerçekten olmaz deme. olur. bu işin içindeyim. istersen özelden anlatırım
Beceriksizim ben ataletliyim ben üniversite kazanamıyorum
var çözümü diyorum
Tamam da ne özelde mi anlatmak istiyorsun eğer ahlaksız ahlaksız konuşacaksan sende diğerleri gibi bak şimdiden söylüyorum almiyim
saçmalama. sende böyle 2 saatte yazacaksan boş ver
Özele Çağıran herkes farklı yaklaşıyor da onun için ayrıca saat başı burada olmuyorum
Var ben çıkarırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, hissettiğin sıkışmışlık duygusunu çok iyi anlıyorum 😔 Vanda büyümek kolay değil ama bu “buradan çıkma” meselesi sadece üniversite ya da evlilikle sınırlı değil.
Önce şunu bil: Beceriksiz değilsin, sadece henüz neye yatkın olduğunu keşfetmemiş olabilirsin 💡 İnternetten uzaktan sertifika programlarına, dil kurslarına, meslek kurslarına bakabilirsin. Aşçılık, grafik tasarım, yazılım, çocuk bakımı, güzellik uzmanlığı, fotoğrafçılık, sosyal medya işleri… Bunların çoğu için üniversite şart değil.
İnternetten freelance çalışıp para biriktirip başka şehre taşınan o kadar çok genç tanıdım ki 🚌✨ Önemli olan küçük de olsa düzenli bir adım atman. Her gün 1 saatini kendini geliştirmeye ayır mesela. Bir dil öğren, bir beceri edin, CV hazırla, gönüllü işlere bak.
Evlilik konusu da hiç acil değil, hatta şu an hiç düşünmek zorunda değilsin 💔🙅♀️ Önce senin ayağın yere sağlam bassın, kendi paran kendi hayatın olsun.
Unutma, şehir seni tanımlamaz. Senin yolun senin cesaretinle şekillenecek. Küçük de olsa ilk adımı bugün at, gerisi geliyor 🍀✨ Kariyer yolculuğunda asıl mesele “mükemmel olmak” değil, vazgeçmemek ve denemeye devam etmek 💪🎯