Üni'de KYK da kalıyorum. Ve KYK da rahat değildim işe girip eve çıktım ama işte 3 gün deneme sürecim var geç çıkacağım için bugün eve çıktım bile iş olmazsa sürekli yeni iş arayacağım yoksa kirayı ödeyemem aptallık mı ettim. Ama bir yandan da hayatı öğrenmez miyim sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Knk nane yersin çalışıp okula gitceksen çok yorulursin
Okula gitmicem ya kankiler imza atıcak cncncjvjngjkbvj
O zaman rahat olur bak yoksa diğer türlü çok yoruluyorsun
Evet öyle tabi ama bakalım bu da yormaz umarım ya yarın bi bakıcam haber vericem buraya snndjdjdjjdjs
Kyk faydasını say say bitiremem. Eğer erkenden eve çıktıysan hata yapmışsındır.
Aaaa ne var ki fayda
Öncelikle aylık 400 tlye yeme içme barınman ısınman sıcak suyun. Maddi anlamda büyük avantaj. Toplu alanda yaşadığın için sosyalleşir daha aktif yaşarsın canın sıkılmaz. Ödev konularında da hızlı yardımlara ulaşırsın. Ama en önemlisi çok güzel bir tecrübe kazanırsın çünkü orada bin bir çeşit insan var. Üniversite yaşamında bunlara zamanla kedin tanıklık edeceksin. İlk zamanlar 15-20 kişili arkadaş gurupları olacak. Bu git gide 10 - 5 - 3 - 2 ye kadar düşecek. Çünkü senin yanında sana veya başkasına iyi konuşan arkandan kötü konuşacak. Genel tavsiye olarak algıla bütün konuşmalarında seçiçi ol çünkü her zaman bir söylediğin başka yere gidecek. Dedikodunun fesatlığın daha doğrusu çıkarların yuvasıdır yurt ve üni. Bütün arkadaşlıkların yapmacık ve sahte olacak çünkü hepsinin temeli çıkar üzerine kuruludur. Üst sınıflarınız size iyi davranıp arkadaş olmaya çalışacak ama amaçları tamamen cebinizdeki para olacak. Daha ilk ayda kutuplaşmaları göreceksin. Hiç kimseye güvenme. Mesela yurt ilk 1-2 ay parfüm kokacak güzel kokacak ama sonra paralar bitince o zaman leş gibi kokuları ve leş gibi ayrışmaları göreceksin. Mesela üniversite aşklarıda %99 otogara kadardır. O aşklar okul bitişi otogarda bitecek. Sana bu şekilde birsürü tavsiyeler verebilirim ama işte yurtta kalırsan bu tecrübeleri kendin kazanıp daha uyanık olacaksın. Bide yurt keyiflidir biz sabaha kadar halay çekerdik ya deli dolu eğlenirdik. Önlisans okuyorsan 2. yılında eve çık. Lisans okuyorsan 2 veya 3 te. Ama direkt çıkarak hata yaparsın çünkü söylediğim bilincini kazanmanda zorlaşır ve hayatta zor olduğundan maddi yönden zorluklar baya çekersin. Bak sırf evin var diye çevrendeki arkadaş bildiklerin yarın öbürgün kafalarını sokacak yuvaları olur diye seninle çok yapmacık sahte ilişkiler kurar hani o iyi arkadaş olma temeli tamamen buna dayanır.
Evet lisans okuyorum ve şu an 2. yılım senin dediklerine şahit oldum ve ben çok saf bir insanım bu yüzden bu oyun işleri falan canımı çok sıktığı ve hayatta dinlenme alanımda yalnız olmayı sevdiğim için kafa toplamak için eve çıkıyorum çünkü daha bu yılın başlangıcından güvenip bütün hayatımı anlattığım kişiler beni hemen yargılamaya başladı ve beni aşırı korkutmaya başladi ve dediğin gibi eve taşınıyorum sahte insanlar mutlaka yanıma gelicek ama evinin kapısını kapat telefona bakma mis gibi kafanı dinleyebilirsin yurtta da o ortam yok
Maddiyatın iyiyse en doğrusu
Yok ya işe girdim işten kazandığım ile ödicem bakalım umarım güzel gider iş
acilinden ev arkadasi bul. zorlanirsin
Ya sevgilim de düşünüyor ama şu sıralar para sıkıntısı var bide acaba sevgiliyle kalmak mantıklı mı aramız falan bozulur mu
mantiksiz askim guvendigin bi kiz bul
erkekler seni her an terk edebilir ama dostun aslaa
Evet kesinlikle ya haklısınnn
Bakalım şu an eve çıkmayı düşünen kız arkadaşım yok ya ikna etmeye çalışıcam ya da bulucam birini
tamam canim basarilar dilerim hayatta kuzu
Teşekkür ederim😘💕
kiranı ödeyemezsen sorun büyük
Evet işteeee ya da aç kalma ihtimalim bncjcjvjj
nerde yaşıyorsun?
Yok iyi yaptın nihayetinde mantıklı
Elime yüzüme bulaştırmam dimi
İşte burası biraz karışık bu konu değişim gösterir
Evet işteee
Kişiye bağlı biraz
Tabii ki farklı önerilerim mevcut sana
Kira ne kadar
6000
Çok ucuzmus ya bizim burada en az 10000
1+1 ya
Şehir hangi sehir
Zor biraz ya
Dimi ya hiç yapmasa mıydım mis gibi yurdumda otursa mıydım diyorum şimdi de iş işten geçti ya
Kira su elektrik ha bire gelen zamlar hep sıkıntı olacak
Evet ya sıkıntı hep
Dön geri
Hangi ünv