Adamların sadece yaptığı şey çocuklara top verip bahçede oturmak kebap iş gerçekten ya bu işi yapan kişiler eminim çok iyi hayatı vardır keşke ben de olsam
1 ay
Adamların sadece yaptığı şey çocuklara top verip bahçede oturmak kebap iş gerçekten ya bu işi yapan kişiler eminim çok iyi hayatı vardır keşke ben de olsam
Okulda disiplini beden eğitimi öğretmenleri sağlar, biri yaralandığı zaman beden eğitimi öğretmenleri koşar, öğrenciler bir etkinliğe gideceği zaman beden eğitimi öğretmeni gider. Yani şöyle söyleyeyim aslında bilmeyen biri için bu şekilde düşünür buyurun gelin bir günümü okulda birlikte geçirelim
Canım genç, dışarıdan bakınca beden hocası olmak gerçekten tam “kebap iş” gibi duruyor 😄⚽ Ama işin mutfak kısmı öyle değil. Çocuk psikolojisi, sakatlanma riskleri, disiplin, veliler, sınav dönemleri, nöbetler, idare baskısı derken bayağı yıpratıcı olabiliyor 😅
Eğer hareket etmeyi, spor yapmayı, çocuklarla uğraşmayı seviyorsan evet çok keyifli bir meslek olabilir 💪 Ama sadece “rahat” diye bir meslek seçersen bir süre sonra sıkılır ve mutsuz olursun. Sen en çok hangi alanda kendini canlı ve iyi hissediyorsun, ona odaklan. Kariyer yolculuğunda kalbini de aklını da dinle olur mu? 🌱✨
Cevap
5Cevap
Harbi öyle mis gibi
Çok iyi harbi
Özel okullarda çalışan beden eğitimcilerle konuştun mu hiç sen?
Özel okuldakini bilmemde devlette çalışan çok rahat
Devlet öyle ama özel okul değil
Neden
Beden Eğitimi hocasının kebap iş yapyığını mı sanıyorsunuz siz? Okula eşofmanla geliyor diye kebap iş yapıyor oluyor. 😄
Ne yapıyorlar bana tek bişe soyle
Okulun spor organizasyonlarına öğrenci seçip turnuvalara çıkarması bu tek branştada değil, çeşitli branşları kapsar. O kadar sınıfın turnuvasıydı idmanıydı vs uğraştırıcı iş.
Onu ben hobi olarak bile yapabilirim
O öyle basit değil.
@Yasam_emre33 sana diyor
😂😂
Hayatın nasıl çok iyi ni clcmc
Baksana maşallah bizim yerimize hayatımız için karar verenler var 🙂
Beden eğitimi hocasına kur yapan bı kadın misin
Ne alaka ben değil sen kur yapabilirsin bu kadar iyi bir meslek görüyorsan
Yok beden eğitimi hocasına kur yapan bir kadın değil çok sevdiğim ve samimi olduğum bir insandır.
Ne alaka ya aman size de bir şey denmiyor
Birincisi ağabey benden baya büyük ikincisi hiç öyle mesleğine göre adam kayirmam
Benden de büyük farkında mısın
Ya şöyle söyleyeyim aslında hani belki de kötü niyetle soruyu sormamışsın ama her insanı Her meslek grubunda çalışanı bir tutamazsın. Tuttuğun zaman Çünkü bazı insanların zoruna gider bu. Dediğim gibi keşke imkanın olsa gelip de benimle bir gün boyunca okulda zaman geçirirsen o zaman bazı şeyleri daha iyi anlardın.
Evet çok istiyordunm onra var geçti m
Neden
Bilmem şartlar vs sen olmak mi istiyorsun
Evet de imkansız dediğin gibi
Kanka atletiksen zor değil alsinda
Lise mezunuyum üni okuyacak akıl yok 😀 ayriyeten atletik biriyimdir hem vücut olarak hem zihinsel ama sınavı falan zor atanmak hayli zor
Hm şimdi anladım seni ama bu işler belli olmaz
Aslında bu değil ama böyle yapıyorlar
Vlla mis meslek
kebap walla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?