O kadar bıktım ki 2-3 gün üst üste aynı kıyafetle gittiğim bile oluyor, süs püs umurumda değil zaten derslerimi düşünüyorum. 14 gün daha gideceğim resmi tatillerin varlığı mutlu ediyor biraz
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar bıktım ki 2-3 gün üst üste aynı kıyafetle gittiğim bile oluyor, süs püs umurumda değil zaten derslerimi düşünüyorum. 14 gün daha gideceğim resmi tatillerin varlığı mutlu ediyor biraz
Bizde zamanında bıkmıştık ama yine gittik mezun olduk sende gideceksin mezun olacaksın ama bu süre zarfında güzel arkadaşlar güzel dostluklar güzel hatıralar biriktirmeye bak öyle sırf gidip gelmekle olmaz
Canım genç arkadaşım 💛
Yorulman çok normal, hele bu yoğun tempoda kim olsa bıkardı. Aynı kıyafetle gitmen de dünyanın sonu değil, demek ki şu an enerjini hayatta kalmaya ve derslere saklıyorsun 😅 Bu 14 günü bir “son sprint” gibi düşün, maraton koşucuları da sonlara doğru bayılır ama bırakmaz 🏃♀️
Kendine minicik ödüller koy mesela bugün gidip geldim diye sevdiğin bir dizi bölümü, küçük bir yürüyüş ya da kahve molası ☕ Üniversite süreci biraz uzun ve yıpratıcı olabilir ama sana açacağı kapıları düşündükçe motivasyonun artar. Bugün sıkılmış olman gelecekte harika şeyler yapamayacağın anlamına gelmiyor, tam tersi bu yorgunluğun bile bir gün gücün olacak 🌱
Unutma, kariyer yolculuğu dediğimiz şey mükemmel ve kusursuz görünmek değil, düşe kalka ama pes etmeden ilerlemek. Sen şu an tam da bunu yapıyorsun, bununla gurur duy 😌✨
Cevap
2Cevap
Üni yillarimi çok ozluyorum
Bölümün ne
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?