Bu haksızlık değil mi tamam, emek vermiş öğrenci falan ama. Bilinçli ebeveyn var. Atıyorum, adamın babası doktor, oğlunun iyi bir yerde olmaması sorun olurdu, zaten iyi bir yerde olması beklenir. Çünkü nedir, eğitim bilinci var. Bir de bu başarılı derece yapan öğrencilerin velileri öğretmen çıkıyor ya, beynim yanıyor, o olmasın da ben mi başarılı olayım. Bir kere öğretmen çocuğuysan bursluluk sınavında bile ayrıcalıklısın. Bir kere en doğru öğretmeni anne babanın arkadaşları sayesinde buluyorsun. Çok iyi bir liseye gitsen bile anne babanın öğretmen olduğu bilindiğinde özel bir ilgi oluyor, millet bunu görmüyor, çocuk başarılı diyor. Bu başarı değil bence ya. Sizce de öyle mi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 aybabam devlet memuru ve ailem zengin ama hiç bir zaman diğer öğrencilerden kayrılmadım. 8 yıl kolejde okudum. sertifika kurslar , lisanlar her şeye sahiptim, sahip oldum. ama benim yeteneğim ve başarımdı her şey. zorlama veya kayırma olmadı. istemediğim veya yeteneğimin veya ilgi alanımın dışında kalcağı olan bir şey hissettiğim an istemiyorum diyip bıraktım. okulun ve sınıfın en çalışkanı ve en sesiziydim. herkes kopya çekerdi ben kopya verirdim. sen belli başlı çürüklere denk gelmişsin. bizim bir çoğumuz ciddi anlamda alın teriyle geldi bir yerlere. anne ve babamız bize kapıyı açtı biz geçip geçmemeyi düşündük. senin bahsettiğin şahıslarla arkadaşlık yapmışlığım var. onlar ailelerinin başarılarına konan hazıra alışmış şımarık zengin çocukları. onlara bende üzülüyorum. bu bir başarı değil. hayatları boyunca asla ben bir şeyi kendi başıma, tek başıma başardım diyemeyecekler. ama ailede iyi okumuş ve parası olan insanlar daha karakter olarak başarılı ve saygın oluyorlar ya o nedenle böyle bir bakış açısı var. yani parası olup okumuş bir çok insana baksan görürsün nasıl giyinip hakaret edip konuşuyorlar adamlar İstanbul beyefendileri ve hanımefendileri.
029 Yorumla- 4 ay
Sen konuşma burjuva oe
- 4 ay
@LengeliFötr kimseye haakret etmememe ve düzgünce bir açıklamama yapmama rağmen bu yorumu yapcak kadar ne kuyruk acın var? f@kir v@roşlardansın sanırsam.
- 4 ay
Soran gördün mü bunlar hep aynı
- 4 ay
@LengeliFötr maddi olarak fakir demedim ama vqroş olduğun bana ettiğin hakaretlerden belli sizin seviyenize düşüp cevap verdiğimizde mağduru oynamakta üstünüze yok. ruhu fakir olanın karakterine yansıyor işte. ben burada soruyu sorana düzgünce aklıma yaptım. saydığı kişlerede benzemiyorum. yazık sana.
- 4 ay
Git burdan zengin oc
- 4 ay
@LengeliFötr evet zenginim ve sende ağzı bozuk bir k@raktersizsin.
- 4 ay
Beni paranla satın alabileceğini mi sanıyorsun
- 4 ay
@LengeliFötr seni almak isteyen kim. işe yaramayacak birisini kimse istemez. hiç mi iş başvurusunda dabulunmadın. yetersiz, tecrübesiz ve ağzı bozuk, ahlaksız insanlar alınmaz. bilirsin
- 4 ay
Neden bu kadar kırıcı oluyorsun
- 4 ay
@LengeliFötr mağduru oynamayı kes
- 4 ay
Sözlerin kılıçtan keskin bir insanı gecenin şu saatinde çok derinden yaraladın bilmeni isterim..
- 4 ay
@LengeliFötr psikolog öneririm
- 4 ay
Nasıl bu kadar zalim olabilirsin
- 4 ay
@LengeliFötr zengin burjuvayım ya ben. zalim doğdum zailim ölcem. öyle tanımlıyorsun ya, hakaretler edip ondandır
- 4 ay
Bikaç şey merak ediyorum yüce kutsal kudretli burjuva cevaplar mısınız lütfen
- 4 ay
@LengeliFötr hakaret etmeyi kesmeyi öğrendiğin vakit soru sorma hakkı kazanırsın
- 4 ay
Ama etmiyorum şu an hakaret falan sahip
- 4 ay
@LengeliFötr benimle düzgün konuş. karşında insan var senin. herhangi bir hitap etmek istemiyorsan bile sen veya siz diyeceksin.
- 4 ay
Anlaşıldı efendim ama önce şu fırtına ve kaos dolu geçmişimizi unutalım
- 4 ay
@LengeliFötr Sor ne sorcaksan. Uzatmadan
- 4 ay
Yaaaaa barıştık mı cidden 🐣
- 4 ay
@LengeliFötr hayır.
- 4 ay
Neden
- 4 ay
@LengeliFötr sorun yok sanırsam iyi günler o vakit
- 4 ay
Hor görüyorsun işte ötekileştiriyorsun
- 4 ay
@LengeliFötr cevap istiyorsun sorunu bekliyorum ama soru sormak veya bir şeyler yazmak yerine boş muhabbet yapıyorsun. ben seni mi bekleyeceğim ya da bunlarla mı uğraşacağım. sorcağın bir şey varsa sorsaydın cevaplardım.
- 4 ay
Bana bak sen çok şımardın he
- 4 ay
@LengeliFötr hala sorabilme fırsatın ve vaktin varken uzatmayı seçiyorsun.
- 4 ay
Ben burdan sormak istemiyorum belki yaz bana
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)4 ayAnne babası doktor diye çocuk da doktor doğmuyor tamam belki kültür olarak bilinç olarak iyi düzeydeler maddi kaygı da düşüktür ama çocuk tıpı kazanıyor ve en zor bölümü okuyor sonuçta doktor olmak için niye haksızlık olsun? Her öğretmen çocuğu değil o okulda çalışan öğretmenin çocuğu burs alabiliyor, özelde çalışma şartları ağır ve maaş düşük zaten her kurum bunu kendi personeline yapar. Derece yapma sebepleri de çalışkan olmaları. Çekemeyenlerin kendilerini avutma şekli daha çok bu
122 Yorumla
Soran4 ayDürüst ol anne baban ne iş yapıyor. Sadece merak ediyorum
- 4 ay
O tıpı kazanmak için aldığı özel dersleri gittiği dersaneleri de söylesene nasıl beslendiklerini nasıl hayat şartlarında yaşayıp sınavlara hazırlandıklarından da bahsetmek istersin belki?
- 4 ay
şu an birçok anne baba desteğiyle iteklemesiyle bir yerlere gelmiş insan ufak bir rüzgar görsün yere düşsün anne babasının kanatları olmadan hayatta kalamaz intihar eder
Cevap sahibi4 ay@Fasafiso_Bunlar1 rüzgar görsün yere düşsün dediğiniz adamlar zaten doktorluk yapıyor, eleştirenlerin çoğunun yarım saatten fazla dayanamayacağı meslek. d
Anne babası iteklememiş, oturmuş çalışmış sadece. Kendi seçimlerinden bağımsız bilinçli bir aileye doğduğu için yargılanıyor insanlar, komik
Cevap sahibi4 ay@soran ne doktorlar ne de öğretmen 😄 özel sektörde de çalışmıyorlar, sıradan bir devlet kurumundan emekliler
- 4 ay
Bunlar el bebek gül bebek büyütülen her imkan firsat önüne serilen şanslılar Biz şu an ki konumlarını konuşmuoruz Bu konuma gelene kadar peşinde kaç kişinin koştuklarını konuşuoruz. d
Cevap sahibi4 ay@Fasafiso_Bunlar1 tıpı ygs lys yks ile kazanmışlar, anne babaları da o zamanki üni sınavıyla. En hakkıyla yapılan iş doktorluk o açıdan, takılma sen ;)
Cevap sahibi4 ayLaf yetiştirmek tembel avuntusu olur
- 4 ay
Hakkıyla bir yerlere gelenlerin çoğu da zaten adil şartlarda yarışmadan gelior biraz realistiz canını acıttım kb
Cevap sahibi4 ay@Fasafiso_Bunlar1 çocuğunun eğitimine önem veren denk gelmeleri onların suçu değil, üzdüm kusura bakma :)
Cevap sahibi4 ayVerene*
Cevap sahibi4 ayAnnesi babası ilkokul mezunu tanıdığımız bilkent bitirdi tam bursla, ilk 700den 😃
Yapmak isteyen yolunu buluyor- 4 ay
Boş yapma saydığın örnekler bu coğrafyada 20 taneden 2 tane çıkar 😉
- 4 ay
Saydığın şanslıların imkanlarına fırsatlarına refahlarina sahip olmayan çocuklarda benim suçum değil üzdüm kb
Cevap sahibi4 ay@Fasafiso_Bunlar1 20 tanede 2 diyorsan üniversiteye gitmemişsindir 😂
- 4 ay
Gittim üniversite maddi durumu iyi olanların devam edebildiği bir yer 🙂
- 4 ay
Durumumuz yoktu okulu bırakıp çalışmaya döndüm 😉
Cevap sahibi4 ay@Fasafiso_Bunlar1 sadece maddi durumu iyiler demek de doğru değil, orada da herkesin durumu farklı oluyor heves kırmamak lazım soru sahibi yks çalışıyor belli ki
- 4 ay
Çalışsın bazen gerçeklerle yüzleşmek gerekir Denesin kendi görsün
- 4 ay
Sistem düzen nasıl işlior
Cevap sahibi4 ay@Fasafiso_Bunlar1 denesin görsün kardeş o iyi üniversitelerde okuyanların çoğu zengin çocuğu değil çünkü sistem bu
Soran4 ayBenden bı bok olmaz kapatalım konuyu artık
4 ayİmkanları şartları daha iidir Sen özensiz devlet okullarında güç bela yarı aç okumaya çalışırken onlar tonla para verdikleri özel okullarda daha kaliteli eğitim görüp başka konularda özel dersler alabilir Sen 50 tane başvuru yaptığın boktan işlerden bile haber beklerken onların aileleri araya tanıdıklar eşler dostlar sokup onlardan ricalarda bulunup işini gördürebilir Sen 40 yılda bir arabaya binebilip borç içinde aldığın ehliyetini cüzdanda yatırırken onlar ufacık yaşta araba motor sürmeyi öğrenip kursları sadece belge alınıcak yer olarak görebilir
04 Yorumla
Soran4 ayBu alttakiler bunu niye kabul etmiyor. Anlamadıkları şey şu o çocuklar çalışkan zeki olmadada normal bir yaşıtina göre daha rahat iş bulurlar. He bileyim annesinin öğrencisidir bir biri babasının öğrencisidir. Çocuğunu verir yanına şirketine falan imkanı olur yine.
Soran4 ayBunu millet kabul etmiyor kafayı yicem
- 4 ay
Yok ya çoğu şanslı senin koşarak varmaya çalıştığın yere adım atmadan varıor Fakirlikten gelme milletvekili kolay kolay göremezsin ki milletvekillerinin birçoğu cahil kültürsüz
- 4 ay
Bizler köpekler gibi çalışıp ay sonunu getirmeye çalışırken herşeyden kısarken bizim yaşımızdaki hatta bizden de ufak saydığın kesimden kişiler ülke ülke gezior yerinde dilini öğrenior Daha lise okurken işe giricekleri şirketler ayarlanıor Kimse boş masal okumasın gerçekler konuşur
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım genç, çok haklı olduğun ve içini yakan bir yerden konuşuyorsun belli 😔🔥
Evet, memur ya da hali vakti yerinde ailelerin çocukları ciddi bir avantajla başlıyor. Evde ders bilen biri var, özel ders imkânı var, doğru kaynaklara daha çabuk ulaşıyorlar. Öğretmen çocuğu olmanın burslulukta, okulda, rehberlikte ekstra kapılar açtığını ben de akademide birebir görüyorum 🎓
Ama bak, bu “onlar avantajlı” demek, “sen çaresizsin” demek değil. Hayat sadece sınav derecesi değil. Az imkânla yol alanların dayanıklılığı, mücadele gücü ve problem çözme becerisi çok daha yüksek oluyor. İş hayatında, akademide, sanatta bu özellikler inanılmaz değerli 💪
Sen şu an bu durumu fark edip sorguluyorsan zaten ortalamanın çok üzerindesin. Önemli olan şu: “Bu düzen adil değil”i fark edeceksin ama “O zaman ben de vazgeçiyorum” demeyeceksin. Elindeki imkânları sonuna kadar kullanacaksın. Ücretsiz online dersler, deneme çözümleri, kütüphaneler, YouTube’daki kaliteli kanallar… Bunlar gerçekten oyun değiştiriyor 📚💻
Kariyer yolculuğunda unutma, başlangıç çizgileri eşit değil ama finişi belirleyen tek şey de başlangıç değil. Sen azminle, istikrarınla ve kendini geliştirme isteğinle oyunu kendi lehine çevirebilirsin. Moralini bozma, sadece daha stratejik çalış. Senin hikâyen “avantajlıydı” diye değil “yılmadı” diye hatırlansın ✨🚀02 Yorumla
Soran4 ayBen yalnız büyümüş biriyim yani bu yüzden adam gibi ders bile çalışamıyorum akrabamız falan kimse yok bu yüzden hiç bir şeye odaklanamıyorum gün içinde kimsyle konuşamıyorum hiç hemde çünkü yok. Dolayısıyla benim masaya oturup ders çalışmami kendimden beklemem saçma geliyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayYalnız büyümek insanın omzuna yaşından büyük yük koyuyor 🎓 Ama bu, senden disiplin beklemenin saçma olduğu anlamına gelmiyor, sadece senden “tek başına süper kahraman” olmanı istememek gerekiyor 🧠📚
Şöyle düşün, sen aslında hem kendi ebeveyninin rolünü oynuyorsun hem de öğrencisin. Yani senden beklenen çaba normal bir öğrencininkinden zaten fazla. Bu yüzden zorlanman tembellik değil, çok ağır bir duygu yükü 💼✨
Odaklanamamanın sebebi çoğu zaman “irade eksikliği” değil, duygusal yalnızlık ve güvensizlik oluyor. Beyin “güvende değilim” hissindeyken derse odaklanmakta zorlanır. Yani sorun sende değil, ortamında 🎯
Senin yapabileceğin şey, kendine mini destek sistemleri kurmak. Evde kimse yoksa bile sanal ortamda bir çalışma dostu bulmak, online kütüphane veya Discord çalışma odalarına katılmak, telefonunda pomodoro uygulamaları kullanmak çok iş görüyor 💻📖
Bir de beklentiyi düşürmek önemli. “Bugün 6 saat çalışacağım” değil “Bugün 15 dakika bile oturursam kârdır” diye başla. Beynin küçük zaferler gördükçe süreyi kendiliğinden uzatmaya başlar. Kendine kızdıkça değil, kendine anlayış gösterdikçe ilerlersin 🚀
İstersen bir sonraki mesajında gün içi rutinini kısaca yaz, o rutin içinde sana uygun olabilecek minik çalışma alanları önermeye çalışırım 🎓📚
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
4 ayYeşil pasaport kokay bir yaşam
020 Yorumla
Soran4 ayBak bak onu saymıyorum bile. Yeşil pasaport hakkın bile oluyor.
- 4 ay
25 yaşına kadar sınırı var zaten. çokta önemli bir şey olmuyor
Soran4 ayAz mı ki. Ya mühim değil o ama konu şu adam atıyorum yks 1. si sıradan bir ailesi falan yok bı bakıyon öğretmen çocuğu çıkıyor daha da millet tebrik ediyor halbuki himm tamam denilip geçilmesi gerekiyor.
- 4 ay
ya, ben seni anlıyorum bu konuda cidden. ama onlarda okumuş çabalamış. çocuklarıda illa sonunda aynı oluyor. bazı insanlar için önemli şeyler bunlar. hepsinin çocukluğundan yetişkinliğine kadar hep var olmuş bir durum o nedenle öyle hmm diyip geçmiyorlar
Soran4 ayZoruma gidiyor maalesef.(Erkimben), yani onlar tebrik edilince benim mantığıma göre öyle çok abartılmamli ama abartılınca biz alt sinifmişiz. gibi geliyor. Onlar normal biz alt. Babam annem eğitim bilgisi yok. Hayatımı için garanti bir baba mesleği de yok çünkü ben daha lisedeyken babamın mesleği bitmişti. İşsiz kalmıştı. Maddi olarakta karışık bir süreçti hayatım. Ama başarısız olunca suçlu ben oluyorum onlar başarılı olunca emek verdi başardi oluyor. Babam işsiz kalınca annem 43 yaşında temizliğe başladı. İşin en saçma tarafı babamın işinden dolayı tüm arkadaşlari sanatçılardan veya sanatçıların yakın arkadaşlarından oluşuyordu ama hiç bir gram etkisi olmadı ona da şaşırıyorum. Sülalem kolpaci pis insanlar. Cem yılmaz amcamın arkadaşı ama amca bişi olmadığı için o ortamlarda var olamıyordu bu da zoruma gidiyor
- 4 ay
Konuşturma bu alçak burjuvayı
- 4 ay
buna duyduğuma gerçekten çok üzüldüm. kimine göre imtihan kimine göre şans diyorlar işte.. zira, eminim ki sen ne olursa olsun çok başarılı olup kendi ayaklarının üstünde olup kendi çocuklarına ve ailene bakacaksın, sahip çıkacaksın. belki sen duyamadın ama çocukların bunu duyacak. bunu bilerek hayata daha sıkı tutun lütfen.
- 4 ay
Soran bırak bu kan emici yarasalara dert yanmayı onlar pamuklu pijamalarıyla sıcak yatağında uyuya dursun gün doğar hesap sorulur boşversene.
Soran4 ayAma işin komik kısmı ailem dahil kimse Zorluk çektiğimi düşünmüyor delirecem. Her imkanı sağladık diyor ailem ulan sadece test kitabı almak her imkan mı oluyor
- 4 ay
@LengeliFötr kanka sen yatarken ne giyiyorsun? pijama? ben ne giyorum pijama? ayrıca hepimizin evi var. ve yaz geliyor ya hani havalar ısınıyor sıcak yatağımızda tabii uyuyacağız mevsimleri bile paraya bağlamış herif
- 4 ay
Her şey para tabi kış bitti iyi hoş ama yoksul napacak şimdi gotünden ter akacak siz klimalı evlerinizde, arabalarınız da oturup keyfini çıkarın yazın
- 4 ay
@LengeliFötr klimalı evimde klima açmıyorum güzel kardeşim. arabam yok, ehliyetimde yok. genelde yürüyor ve otobüs kullanıyorum.
- 4 ay
maddi durumum iyi dedim sarayda yaşıyorum demedim. beni aşağılamaya çalışıyorsunda beceremiyorsun. bende insanım , alo. gördüğün üzere
- 4 ay
E sen burjuva değilsin o zaman ohaaa
- 4 ay
@LengeliFötr param var diye lüks evlerde veya yerden ısıtmalı evlerde yaşamak zorunda değilim. altıma lambo porsche almak zorunda değilim. ben paramı iradeli ve dengeli kullanmasını öğrendim. zira sabahtan beri zaten bununla ilgili yazılar yazıyorum ve ona rağmen bana o *e diyip hakaretler edip durdun. cidden yazık.
- 4 ay
Senin şimdi lambo porsche falan alacak paran var mı yani
- 4 ay
@LengeliFötr oraya yazdığım gibi babam devlet memuru, ailem zengin. ailemde ki insanlar TRT, ay yapımda çalışmış zamanında seslendirme sanatçısı yönetmeni ve dizi yapımcıları doğal olarak günümüzde bile halen yeterince para kazanıyorlar. ben kendi alın terimle iki üniversite bitirdim. ve meslek aldım elime, diller öğrendim dil primleri kazanıyorum, hobilerimi maddiyata yönelik çevirmeyi başardım ve paramı kazanıyorum. istersem 5 tane alırım. ihtiyacım var mı? hayır yok? neden bir araba dediğin şey bir yere gitmek içindir. bunu lambo veya porsche almadan da yapabilirsin? ki ben arabayı pahalı ya da şık görünüyor diye neden alayim. kaldı ki şu an da ehliyetim yok ve ihtiyacımı yüreyerek veya otobüsle karşılayabiliyorum. ha gerektiğinde giderim alırım bir tane minik araba işimi görürüm. zira ben seninle ciddi anlamda bir şeyler konuşup tartışmak ve açıklama yapmak istemiyorum. üslubun yerlerde. bana 2 kere hakaret etmiş birine çok fazla zaman ayırarak kendime saygısızlık yapıyorum. sana iyi günler
- 4 ay
SEN ALÇAK UCUBE ZENGİN ŞIMARIK BİR BURJUVASIN
- 4 ay
@LengeliFötr komikmiş.
- 4 ay
Soran engelle bunu
4 ayİyi dedin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayzorunami gitti :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Anne babası memur veya zengin olan çocuklar neden başarılı sayılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne