Zaten özelde eğitim alabilecek durumdasın. Üstün bu yaptığın başarı sayesinde burs alıyorsun ihtiyacın olmadığı halde haksızlık değil mi tamam teoride değil ama duygusal olarak haksızlık. Hiç bir Fakir çocuğu sinav sistemi yks olduğundan beri derece 1. Falan olamıyor. Niye noldu çoban birincilere, şimdi mälın teki dicek çobanlarda anladı okumak para etmiyor.
Derslerle ilişkisi olmayan çobandan bahsetmiyorum zaten birinci olan çobanlardan. 1. Adam senin benim gibi orta da mı kalır sen küçük beyinliler.
Gerçekten haksızlık ama kimse dile getirmiyor herkes teprik ediyor. Kimse demiyor O kadar yatırım bana yapılsa ben daha iyisini yaparım insanlarda garip
Derslerle ilişkisi olmayan çobandan bahsetmiyorum zaten birinci olan çobanlardan. 1. Adam senin benim gibi orta da mı kalır sen küçük beyinliler.
Gerçekten haksızlık ama kimse dile getirmiyor herkes teprik ediyor. Kimse demiyor O kadar yatırım bana yapılsa ben daha iyisini yaparım insanlarda garip
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
torpille nasa da bile çalışırsın bilmem anlatabildim mi
Ya torpil değildir ama yani ne bileyim kimse demiyor senin başlarındaki sır ne herkes anca koyun gibi tebrik ediyor. Bakıyorum adamın mezun olduğu okula özel lise baba ne iş yapıyor ilaçla uğraşıyor çocuk ayriyeten kimya alanında başarı gösteriyor. Biz malmiyiz bize niye kimse demiyor tubitak çalışmalarına katılın edin bakın böyle yaparsanız ödüller başarılar elde edersiniz diye.
babasi ilaç sektöründe herif tabi kimyada genç yaşta çalışma yapabilecek donanıma sahip olur benim baba gibi boş boş yaşayan birinin çocuğu mu kendini geliştirmiş birinin çocuğu mu daha başarılı olur
Herkes düzen çarkının emrinde çalışıyor
Ya bi tanesi var hele ilk 10 da mı ne adamı bi araştırıyorsun okuduğu liseyi bırakıyor açığa geçiyor şehir değiştiriyor ailesinden uzakta farklı bir şehirdeki özel matematik kursuna gidiyor. Bunun orada yaşamasi barınması kim karşılıyor babasının tipine baksan gariban dersin. Ama gerçekler belliki çok özel bir butik kurs merkezinden çıkma herif ne güzel ya
Hadi bunlar okey parası var eğitimi ona göre o bu şu. Ama bunlar tebrik ediliyor benim zoruma giden o. Üstüne zaten durumu iyi bi de bu özel eğitimler sayesinde elde ettiği başarıyla burs kazanıyo te Allah'ım ya
Türkiye’nin takdir anlayışı çok farklıdır öğrenirsin zamanla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!