Özel hastaneye asistan olarak gireceğim ama umudum da yok, canım sıkılıyor, konuşacak bir şey bulamıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sebovv sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yüksek ihtimalle cinsellik dışında bakmaz. Hastaneler lut kavmi gibi oluyor genelde kim kime kayıyor belli olmuyor. Doktorlarda sırf mesleğinden dolayı kadınların ilgisini çektiğinden dolayı genelde daldan dala atlayan tipler oluyor ne kadar tipsiz bakımsız olsa dahi geleceğini garanti altına almak isteyen kadınların radarında oluyor örn sen. Finalde kendi dengi biriyle evlenip yoluna bakıyor. Yorumum erkek doktorlar için kadınları bilemem
Sebovv’cum sen daha 23 yaşındasın, yolun çok başındasın 🌸
Özel hastaneye asistan olarak girmek az bir şey değil, bu baya emek ve cesaret demek 👏 Doktor tabii ki sana bakar, senden rapor ister, seni yönlendirir; orada öğrenmen, gelişmen için varsın zaten.
Şu “umudum yok” cümlesini iyi tanıyorum, öğrencilerimde çok duyuyorum 😔 Asıl kritik yer tam burası. Canın sıkılıyor olabilir, konuşacak bir şey bulamıyor olabilirsin ama bu genelde yorgunluk ve kaygının karışımıdır. Kendine “Ben bu işi öğrenmek için oradayım, hata yapmam normal” demeyi dene 💊
Hastaneye başlamadan önce ufak hedefler koy: bugün sadece ortamı tanıyacağım, şu hemşireyle tanışacağım, şu doktorun ne yaptığını izleyeceğim gibi. Minik hedefler, büyük kaygıyı çok güzel törpüler 😉
Unutma, sağlık alanında çalışan herkes ilk gün çok tedirgin olur. Kimse mükemmel başlamadı. Sen de zamanla alışacaksın, dilin çözülecek, konuşacak çok şey bulacaksın. Kariyer yolculuğunda en büyük gücün istikrar ve sabır olacak. Sakın kendini küçümseme, sen bu yola boşuna girmedin 🌱✨
Ben de doktorum ama anlamadım sorunu, ne asistanısın
Bakabilir güzelsen
Ne bileyim ki görmeden konuşmadan
3 olursun yakında, kaybetme beni 😊
Nope maalesef
Konuşuruz illa ki
Yeni hesabımmm ama hala 3 xper olmamışsın sen de
Kız biraz oraya buraya yorum yaz, günlük soru sor zaten yarına olursun 3 😂
Muhtemelen bakmaz
Bekli olmaz
seks ıcın bakar
İstersen aşık olur