Tıbbi sekreterlik okuyorum henüz mezun değilim tanıdık vasıtasıyla şehir hastanesinde çalışabilir miyim atanmadan?
2 ay
Tıbbi sekreterlik okuyorum henüz mezun değilim tanıdık vasıtasıyla şehir hastanesinde çalışabilir miyim atanmadan?
Cevap
4Cevap
Şirket personeli olarak çalışabilirsin ancak.
Evet o sekilde bahsediyorum
Yani bazı şeyleri göze alabilirsen kamu personel alırım değil Ama şirket elemanı olarak
Böyle bir şey yok. Chp Türkiyesinde değiliz. Kpss ile gireceksin
Ben kadrolu şekilde gireceğim demiyorum keşke bilgi sahibi olsan öyle konuşsan taşeronlar adı altında giren oluyor biraz öğren de gel
Beyinsiz karı şehir hastanesinde taşeron şekilde tıbbi sekreter alımı diye bir şey yok onu anlatmaya çalışıyorum
Sensin o bilgisiz şey. Var diyorsam var bu çalışanlar nasıl girdi ya ben mi giremiyorum
Ya kardeşim Allah aşkına B s git. Pazartesi git sor sonra da yorumumu hatırla senin kafan güzel sanırım 😀
Ya ama giren bir arkadaşım var o şekilde ben deli miyim uydurayım ya
Böyle sert yorum yaptığıma bakma burayı ciddiye almadığım için goygoy üslup kullanıyorum ama bende yönetici pozisyonundayım çalıştığım yerde. İşleyişi biliyorum yani
Ozel sektörde olabilir
Ya şehir hastanesinde özel hastane değil ama orada kadrolu şekilde değil normal şekilde çalışabilir miyim
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💚
Tıbbi sekreterlikte henüz mezun değilsen kadrolu ya da atanmış memur olarak çalışamazsın ama tanıdıkla farklı yollar açılabilir. Hastanelerde taşeron firma üzerinden sekreterlik, danışma, arşiv ya da çağrı merkezi gibi pozisyonlarda sözleşmeli olarak çalışabilirsin 🏥
Bu tür işler için genelde hastanenin değil o hastaneye hizmet veren özel firmanın personel alımı önemli olur. O tanıdık da seni o firmaya yönlendirebilir. Resmî atama gerektiren unvanlarda ise KPSS ve mezuniyet şartı aranır bunu unutma ✍️
Bence şu an staj ve part time iş fırsatlarına odaklan. Ne kadar erken sahaya girersen CV’in o kadar güçlenir. Kariyer yolculuğunda acele etme ama pasif de kalma. Küçük adımlar birikir ve seni çok güzel yerlere götürür 🌱✨
Taşeron adı altında kadro olmadan sekreter ya da danışman olabilir miyim şehir hastanesinde
Evet, olabilirsen ama bu resmî memuriyet sayılmaz 🏥💻 Şehir hastanelerinde bu tür işler için genelde özel taşeron firmalar üzerinden sözleşmeli alım yapılıyor onların ilanlarını takip etmen çok önemli 📚✨
Alım olmadan tanıdı varsa olmazmı