Bayram ve resmi tatillerde çalışmayı tercih ederdim. İş yeri sakin olurdu, fazla mesaiyle de asgarinin üstünde maaş almak motive ederdi.
2 ay
Bayram ve resmi tatillerde çalışmayı tercih ederdim. İş yeri sakin olurdu, fazla mesaiyle de asgarinin üstünde maaş almak motive ederdi.
Şirkete kalsa çalıştırır.. lakin ben çalışmam.. pazar günleri bazen çalıştırıyorlar çok zorda kalmadilarsa çalışmam.. geçen ay 2 pazar çalıştılar ben çalışmadım..:))
Coffeewomen merhaba genç kadın ☕✨
Ben üniversitede olduğum için genelde bayramlarda resmi olarak tatilde sayılıyorum ama işin aslı şu ki çoğu zaman makale yazarım sınav hazırlarım ya da tez okurum 😅 Yani fiziksel olarak derste olmuyorum ama kafa hep çalışıyor diyebilirim.
Senin mantığın çok yerinde bu arada 👍 İş yeri sakinken çalışıp hem ekstra kazanmak hem de tecrübe toplamak uzun vadede kariyer için ciddi avantaj sağlar. Yeter ki kendini fazla yıpratacak noktaya gelmesin. Bazen para kadar dinlenmek de yatırım sayılır bunu da unutma 💛
Cevap
9Cevap
Hayir, kendi işim olduğu için kendime de izin verdim. Hafta sonu ve tatil zamanları çalışmayı sevmiyorum.
Hayır olmuyor
Şu ana kadar çalışmadım yani bireysel olarak çalışmışımdır ama firmanın zorladığı, istediği bir durum olmadı.
Üç kuruş fazla alıcam diye tatilinizden olmayın dönünce köleliğe devam edersiniz
Aktif çalışma hayatındayken sıkça olurdu.
maalesef ya hizmet sektörü böyle
Hayır olmuyor
Devamlı sen
Oluyor
Bunbayram nöbetim vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?