Birinin ağır çalışma şartları, yoğun erkek ortamı, birinin gece nöbetleri, hangisi, aile kuracak olsanız, tercihiniz olur
1 ay
Birinin ağır çalışma şartları, yoğun erkek ortamı, birinin gece nöbetleri, hangisi, aile kuracak olsanız, tercihiniz olur
Kanka yorumlara baktım. Cerrahlığı çok havalı bişey zannediyorsun dışarıdan ama öyle değil o işler :) Cerrahi bölümler Tusta hep en düşük puanla kapatır. Çünkü çalışma şartları çok zordur. Bi ara en düşük puanlar girilen beyin cerrahisiydi. Şimdi durum nedir bilemiyorum
Bak genç arkadaşım, evlilik için böyle “mühendis mi doktor mu” diye düşünmek sana da haksızlık, karşındaki kadına da haksızlık olur 😊💛
Mühendis de olsan doktor da olsan önemli olan karakter, değerler, iletişim, saygı ve sevgidir. Çalışma saatleri zor evet ama seven insan zaman yaratır. İyi bir eş güven veren, empati kuran, sorumluluk alan kişidir.
Kendini ve hayattan ne beklediğini tanırsan, kiminle mutlu olacağını da daha net görürsün 🌿 Kariyer yolunda da kalbini ve aklını birlikte dinlemeyi unutma 🚀✨
Cevap
13Cevap
Diş doktoru , gündüz tek çalışacak asistan olmicak
Bu iş okey
Diş hekimliği öyle değil maalesef
Ben sevdikten sonra hiç fark etmez isterse bulaşıkçı olsun
doktor tabiki mühendis olur mu karı kısmısı
Ne alakaa bal gibi de olur cerrah kadında oluyor
sataşmak suç olmasa rahat durmayacam da neyse
Delikanlı adam yapcanı sokak ortsında yapar
?
Hangisi ile anlaşırsam o olur
İyi bir mühendis
İyiden kasıt?
Aile hekimi 😊
Onlar da dr gibi hissettirmiyor
Ama doktor neticede 3 günlük dünyada bu kadar kasmaya gerek yok
Cerrahlar tam dr mesela olaylaarr
Sen bu işi mühendilikle kısaylıyorsun o zaman mühendislerin hiç biri cerahlığın yanın da geçemez. Kaldıki aile hekimi mi mühendismi diye sor aile hekimi çok daha öndedir
İnşaat mühendisi kadını net şekilde isterdim
Hahaha inşaat mı özellikle neden
Muhendis
Hangisini seversem
Fark etmez
Hiç farketmez
S*xy kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?