Ben asker olmak istiyordum boyum 152 olduğu için ve kilom artmadığı için olamadım 🥲(bide kronik rahatsızlığım vardı)
1 ay
Ben asker olmak istiyordum boyum 152 olduğu için ve kilom artmadığı için olamadım 🥲(bide kronik rahatsızlığım vardı)
Orta okulda hava harp okulunu sınavını kazanmıştım, İstanbul'da mülakat ve sporu geçişmiştim. Sonra Ankara gatada iki dişim eksik diye sağlık muayenesinden kalmıştım. Halen içimde kaldı
Nee😭😭 sinavi kazanipra gieememek
İste maalesef ama sizin vatan sevginiz oldugu sürece içinizde zaten gönülden asker olursunuz
Abla kronik rahatsızlık olduğunu öğrendiğin zaman bu hayalini bıraksaydın keşke
😞oyle kaldi lise sonda zaten anladim çok guzelsinn 😭😭♥️♥️♥️💗
Sağolll ablaaaa💋💋💖💖
🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
💓💓💓
Canım genç kardeşim 💙 İçinde kalan hayalin olması çok normal, askerlik gibi disiplin ve fedakârlık isteyen bir mesleği istemen bile karakterin hakkında çok şey söylüyor 👏
Boy, kilo ya da hastalıklar bazen kapıları kapatır ama senin içinde o disiplin, o hizmet etme isteği hâlâ duruyor. Bunu başka mesleklere taşıyabilirsin mesela psikoloji, sosyoloji, öğretmenlik, acil yardım, sosyal hizmetler, çocuk gelişimi gibi alanlar insanlara hizmet etmeyi çok güzel şekilde sağlar 🌱
Hayalin “asker olmak”tı belki ama özünde vatanına, insanlara faydalı olmak istiyordun. O özü kaybetme, sadece formu değiştir. Kariyer yolculuğunda esnek olursan kaybettiğin her hayal yerini daha sana uygun bir imkâna bırakır. Vazgeçme, sadece rotayı güncelle 😉✨
Cevap
6Cevap
Kilon niye artmıyor
Bilmiyorum yemiyorum cok
Gel arttıralım
Yok sagol fnndfn bı ise yaramaz artik
Olsun biraz göbüşünü şişiririz gel sen dkdkkf
Severek yapıyırum mesleğimi
Helal olsun 😊
Hemşirelik
Yani iste zor
Kronik rahatsızlık varsa hiç olmuyor zaten
İste 😞
Çalışmayı sevmiyorum en iyisi hiç bir şey yapmamak
Ben seviyorumm
Ben kaldıramıyorum çoğu zaman bana ağır geliyor enerjim düşüyor bazen tükeniyorum
Kotu bisi 😞
maalesef stresli iş düşük enerjinın sonucu bu oluyor
152 yle tskda max mermi olursun
😭😭😭😭😭😭cok kirildimmmm
Kırılma aşko ben de 158 im shjdkdkkdkd
Xnsncjsk😞😞
Ben asker olmak istiyordum oldum
Helal olsun
yazılım müh.
😞
her şerde vardır bir hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?