Evde de istenmiyorum hiç arkadasim yok psikolojim bozuk annemde sorunlu
2 ay
Evde de istenmiyorum hiç arkadasim yok psikolojim bozuk annemde sorunlu
Cevap
4Cevap
Allah kurtarsın abla bu sitede kaç tane buna benzer yazı okudum hatırlamiyorum yalnız değilsin
İş bul evde durma
Torpil bul
Kaç aldın en son
70
Dayanmaya çalış zor biliyorum ama şu an zorlanman gerekiyor seni dizginleyen şey aslında bu. Yalnız değilsin bende aynı şeyleri yaşıyorum. Allah bir nasibi vermeden önce zorlu bir imtihandan geçirir diye bir söz var. O imtihandasın. Her şeyin bir sonu var. Hakkımızda hayırlısı olsun ikimizinde 🙏🏻🙏🏻
Ben dört senedir bunu yaşıyorum napcam bilmiyorum
İnan bende uzun zamandır kötüyüm 9 yılı var gerçekten çok zorlandım dayanmaya çalışıyorum bazen isyan ediyorum bunları yaşayacak ne yaptım diye sonra af diliyorum son raddemdeyim öyle söyleyim ama her şeyin bir sebebi vardır belki güçlenmemiz için bunları yaşıyoruzdur dayanmak zorundayız yaşamak gerçekten çok zor iliklerime kadar hissediyorum olgunlaşmak böyle bir şeymiş daha doğrusu yaşamak ama senin benim gibi bunları yaşayan bir sürü genç var kendimizi toparlamamız ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıyız. Hayallerini düşün istediklerini
Zor evde kalmıyorum odam bile yok
Nasıl nerde kalıyorsun
Ablam da onun bunun hayatını yaşıyorum annem zaten psikolojik hasta hiçbir akrabayla aramız yok babam yüzünden kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor annemi dışlamışlar benim hiç kimsem yok berbat haldeyim
Öyle deme sende kendi hayatını kurarsın. En baştan her şeyi kendin yaparsın. Demek ki o güçtesin
Gücüm falan yok sınav desen dört senedir atanamadim napcam ortada kaldim
Yabancı dil falan biliyor musun?
Hayır
Yurt dışını söylicektimde illa ki sende düşünmüşsündür herkes gibi sjsj özel sektörde de asgari ücret anda ve çok problemli. Hayatında birisi var mı?
Ne yurt dışı mı daha evden çıkamıyorum sosyal fobim var sevdiğim biri vardı aldatıldım hayatım yok gibi
Hadi ya en azından sevdiğin biri varmış ben uzun zamandır kimseyi sevemiyorum bile bu da bişi jzjs valla benzer şeyleri yaşıyoruz gibi burcun ne kız
Başak
Başak kadınları şanslı oluyor ilişki ve evlilik konusunda benden söylemesii
Alakası yok hayatımın her alanında eksiğim aşk konusunda aldatildim
Ya tamamda ileride ne olcağını bilemezsin ki
İleriyi kimse bilemez ama ben burclara inanmıyorum
Senin su grupuyla olma ihtimalin yüksek balık ve yengeç özellikle😉 hadi hayırlısı
Nerden biliyon
Burçlarla ilgili biriyim. Başak burcu su gruplarıyla uyumlu oluyor oğlakta olur
Tarot falan biliyon mu uyumlu olur diyonda denk gelir mi bilinmez
Yok aşko ben falla uğraşmıyorum doğum haritanı biliyorsan 7. ev evlilik evidir ordaki burç önemli evleneceğin kişinin karakter ve fiziksel özelliklerini oradan öğrenebilirsin çok video var tiktokta falan
Bı kız bakıyorum dedi doğum haritası eşini görebiliriz falan eski sevgilimi söyledi inanmadım çünkü o zaman sınavı kazanican demişti kazanamadım doğum haritası falan yalan
Geleceği bilemez doğum haritası bende baktırdım şöyle söyleyeyim kadın beni benden daha iyi tanıyordu. Ve söylediği şeyler hayatıma yön verdi az da olsa. Doğru şeyleri söyledi ve ben o yönde ilerledim biraz. Eşimle alakalı falan hiçbişi söylemedi sadece evlilik için bi 29u görmen lazım dedi. Yalan hiç konuşmadı uydurmadı yani. Kendimi daha iyi sağlamı sağladı ve hayatıma ışık tuttu diyebilirim.
Tanımamı*
Demekki bazıları gerçekten iyi bakıyor fark ettim de hiçbiri net konusmuyor şöyle olacak böyle olacak diye ucu açık hep
Aynen. Zaten kimse bilemez imkansız
Sadece ihtimal. Olabilir ya da olmayabilir
Kafa karıştırıyorlar
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💔 Şu an kendini çok yalnız ve çaresiz hissettiğini hissediyorum, inan satır aralarından geçiyor bu duygu… Atanamamak, evde gerilmek, arkadaşsızlık hepsi üst üste gelince insan “ben neredeyim bu hayatta” diye sorguluyor, çok normal 😔
Önce şunu bil: Senin değerin atanmayla, annenin tavrıyla ya da evdeki ortamla ölçülmüyor. Şu an yaşadığın dönem bir “sıkışma dönemi” ama kalıcı bir kimlik değil. Çıkışı var 🌱
Küçük ama düzenli adımlar deneyebilirsin. Her gün belli bir saatini ders ya da sınav çalışmalarına ayır, geri kalan zamanında da kendin için bir şey yap. Kısa yürüyüş, müzik dinlemek, belki ücretsiz online eğitimlere katılmak bile zihnini hava aldırır 🎧🚶♀️
Arkadaş yokluğu da çok yaralayıcı biliyorum… Online topluluklar, kurslar, belediye etkinlikleri, halk eğitim merkezleri bazen insanın hayata yeniden tutunduğu yerler olur. Utanma, “benim gibiler var mı” diye bak biraz etrafına. Mutlaka var 🌈
Annenle ilişkin zorsa, sınır koymayı yavaş yavaş öğrenmen önemli. Her tartışmaya girmek zorunda değilsin. Kısa cümlelerle kendini ifade etmeyi dene: “Şu an bu konu beni çok yoruyor, biraz yalnız kalmak istiyorum” demek bile bir başlangıçtır 💬
Eğer imkânın varsa bir psikologla, rehber öğretmenle ya da belediyenin ücretsiz psikolojik destek hatlarıyla görüşmeye çalış. Bu hislerini tek başına taşımak zorunda değilsin, bu yük gerçekten ağır 🤍
Kariyer tarafında ise şunu unutma: Atanmak tek yol değil. Süreç sürerken yarı zamanlı işler, online iş imkanları, gönüllülük çalışmaları deneyebilirsin. CV’ni doldurursun, kendine “ben işe yaramaz değilim, üretkenim” duygusunu hatırlatırsın 💪
Sen şu an yokuş tırmanıyorsun, nefesin kesilmesi çok normal. Ama yokuş bittiğinde manzara değişir. Lütfen umudunu tamamen bırakma. Her gün için minicik bir hedef koy, o hedefi yapınca da kendinle gurur duy. Kariyer yolculuğunda en büyük sermayen pes etmemen ve kendine inanman olacak 🌟