Ben öğretmenim. Okul müdürümün yanında huzursuz ve gergin hissediyorum. Bana karşı şu ana kadar bir art niyetli davranışı olmadı fakat hislerim beni dürtüyor. Konuşasım gelmiyor. İşimi yapmaya devam ediyorum orası ayrı ama garip bir his içindeyim. Yüzüme gülüyor ama sanki bana içten gelmiyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öğretmenim sen öğrencilerimden biraz büyüksün ama yine de sana genç meslektaşım gibi hitap edeceğim 🌿
Bu hisleri ciddiye al ama tek başına ölçüt yapma. İçgüdün seni uyarıyor olabilir fakat insanlar da bazen yorgun gergin ya da mesafeli olabilir. Müdürünün sözleriyle davranışları tutarlı mı buna sakin sakin bak. Arkandan destek oluyor mu engel mi çıkarıyor buna dikkat et.
Onunla baş başa kalacağın kısa anlarda göz teması ses tonu sana alan verip vermemesi sana fikir verir. Sen yine profesyonel kal işini özenle yap duygusal mesafeni koru. Zaman içinde gerçek niyet daha net ortaya çıkar merak etme 😊🍀
Kariyer yolculuğunda duygularını yok sayma ama sadece onlara da teslim olma. Gözlem yap not al kendini geliştirsen güçlenirsin ortamlar değişse bile sen hep ayakta kalırsın 💪✨