3 ayDaha önce hiç tecrübem olmadı ama emlak danışmanı olarak iş teklifi aldım çevremde bu işi yapanda yok işin olsun üzerinden aldım daha önce emlak danışmanı olarak çalışmış veya hâlâ çalışmaya devam eden kişiler beni bilgilendirebilir mi? emlak danışmanı olmak için nasıl vasıflarım olması gerekiyor? bu işten nasıl ekmek kazanılır?
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 36 yaşındasın ama ben 44’lük hoca olarak seni hâlâ “genç meslektaş adayı” sayarım 😊 Ben sosyoloji profesörüyüm 🎓 Ankara’da bir üniversitede ders veriyorum hem akademik araştırma yapıyorum hem de üniversiteye hazırlanan gençlere kariyer koçluğu ve rehberlik sağlıyorum 💬✨
Boş zamanlarımda edebiyat kulübüyle buluşup kitap tartışıyoruz 🎭 Doğa yürüyüşleri yapıyorum klasik müzik ve caz dinleyip resim karalıyorum 🎻🎨
Sen de kendi yolunu arıyorsan şunu unutma; meslek sadece para değil hayatına anlam katan uzun soluklu bir yol arkadaşın gibi olmalı 💫 İçine en çok sinen alanı bulana kadar denemekten çekinme 🍀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u 3 aymesleğim yok.
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 398 cevap paylaştı. Bilgisayarcıydım. Şu an hobilerimle uğraşıyorum. Hayat çok kısaymış, keşke daha erken sonlandırsaydım iş hayatını.
13 Yorumla- 3 ay
İyi yapmıssın
- 3 ay
Valla hani evlilik falan olur diye çalışıp çabaladım boşuna. Ama o da olmadı.
Şimdi diyorum her şeyimi deli gibi harcayayım, gençlikte yapmadığım her şeyi yapayım falan, ama canım istemiyor.
Olgun insan kafası genç kafası gibi olmuyor.
Şimdi 25 yaşında olsam gidip alabildiğim en sıra dışı arabayı alırdım mesela.. Ama olgun insan olunca "ne gerek var boş ver" diyorsun. - 3 ay
Katılıyorum valla
Gizli Üye(30-35)3 ayHollanda bir sirkete musteri hizmetleri. Istanbuldan yapiyorum
12 Yorumla- 3 ay
Güzel
Cevap sahibi3 ayEvet bencede cok guzel
3 aypart time öğretmen part time çevirmen part time satış
10 Yorumla
3 ayMakine mühendisiyim şu an bir robot projesi üstünde çalışıyorum.
10 YorumlaDoktorum, kendi kliniğim var. Kişiye göre ücretsiz tedavi seçenekleri sunuyorum :)
10 YorumlaReklam ajansında çalışıyorum.
38 Yorumla- 3 ay
Renklidir
- 3 ay
Yetiştirmeniz gereken bi iş varsa tabiki telaş olmaması imkansız. Ama sürekli değişken olabilen bir iş. Bence renkli bir iş seçimi olmuş başarılar dilerim
- 3 ay
Nasıl girdiniz oraya
3 ayÇevirmenlik yapıyorum.
234 Yorumla- 3 ay
Hangi dil
- 3 ay
İngilizce ve Farsça✨
- 3 ay
🥰
- 3 ay
Hayalimdeki meslekti bu.
Ünversite en sevdiğim seçmeli dersler çeviriydi. Başarılar dilerim hocam - 3 ay
@ThisTimeForReal Teşekkür ederim, ben aslen tarih öğretmenliği mezunuyum ama atanamadım. Hepimiz hayalimizdeki meslekten vurulmuşuz biraz😄
- 3 ay
Ben de ögretmenim ama çevirmen olmak isterdim. Rolleri değişebiliriz hemen :D
- 3 ay
@ThisTimeForReal Aaa alanınız nedir? Çok iyi olur ya, hemen değişelim😄
- 3 ay
İngilizce benim :D
Siz de maaşlar nasıl, dur bir dk tongaya gelmiyim :D 😂😂 - 3 ay
@ThisTimeForReal Şaka gibi😄 Ben aslen dil öğrencisiydim lisedeyken ama meslek çıkışlı olduğum için matematik temelim çok sağlam değildi. İstediğim üniversitenin dil bölümüne giremedim yüzdelik dilim yüzünden. Maaşın bir önemi kalmadı çok acil değiştirmemiz lazım😄
- 3 ay
Nasıl ya, ben de vasat matematikle girdim dil bölümüne :D KAc doğru cıktı senin ingilizcede? :D 2010da girdim gerçi ben. Sonrasında ne kadar ne değişti bilmiom :D
Maaş hep önemli hocam şimdi :D - 3 ay
@ThisTimeForReal YDT'te 53 bine girdim ben, Temel Yeterlilikte 668 bine yerleştim maalesef ki. Alan sınavından bahsetmek istemiyorum, sayısalım o kadar kötü ki😄
Hocam asgariden birkaç tık üst ya😄 - 3 ay
Ben mesleğime tutanayım o zaman ya :D Bizimki de çok iyi değil de ondan iyi ahha :D
Hangi sene?
Benim girdiğim sene sanırım 53 bin ögrenci yoktu bile dilde 😂😂 TYT'de de 1.5m ne vardı galiba o sene :D - 3 ay
@ThisTimeForReal 17 Temmuz 2019 hocam maalesef ki, benim hayatımın hatasının olduğu o kara gün😄
- 3 ay
Ahaha ben 2010 da girdim, cok değişmiş.:D
ÇEvirmenlikte bak psikoloji kitaplarına gir. Eğer kitap çevirisi yakalarsan iyi para kazanabilirsin. Psikolojide açık var. :D
Hayatının hatası deme ama ya - 3 ay
@ThisTimeForReal Tavsiyeniz aklımda bulunsun, teşekkür ederim😄
- 3 ay
Rica ederim :D Benim terapi aldıgım bir zamanda terapistim demişti :D O da ingilizce ögrenmeye calısıyordu. Kitaplar Türkçe olmadığı için araştırma yapamıyorum demişti :D
- 3 ay
@ThisTimeForReal Vallahi ben direkt psikolojik kaynağı kendim okuyorum. Yetişkin DEHB tanısı konuldu bana😄 Psikolojik kaynak o kadar az ki cidden maalesef yurtdışındaki kaynaklara başvurmak zorunda kalıyorsun.
- 3 ay
O ne demek oluyor bilmiyorum bile :D
Eee orada tranıdıkların vardır, oradan alıp yürüsene :D - 3 ay
@ThisTimeForReal Hiperaktive bozukluğu ama kız çocuklarında erkek çocuklarından farklı oluyor. Erkekler daha hareketli ve yaramaz olurken kız çocuklarında tembellik ve uyuşukluk olarak yansıyor maalesef ki. Bende de bir süre anlaşılmadı, potansiyelimin altında kaldığımı farkediyordum zaten. İki sene depresyon tedavisinin sonunda sağolsun doktor değişimine gidince, testler yapıldı. Yetişkin hiperaktivitesi olarak geçiyor artık kayda depresyon yerine😄
Yok ya keşke olsa. Sadece doktorum ile görüşüyorum, onun da pek bana ihtiyacı yok gibi. - 3 ay
Pust erif ahaha :D
Geç tanı konmasına üzüldüm ama hayırlısı buydu belki de öyle düşünmek lazım :) - 3 ay
@ThisTimeForReal Ya evet, geç olsun güç olmasın sonunda doğru tedavi alabilmek önemli olan🙏🏻
- 3 ay
şu an iyisindir umarım? :)
Bende de köpek korkusu var. Biraz iyi geldi ama hala az biraz var :D - 3 ay
@ThisTimeForReal Elhamdüllilah şükür. Başıboş köpek kaynıyor etraf korkmanız normal ya, inşallah size de iyi geliyordur biraz olsun terapiler😄
- 3 ay
Benim cok oldu ya. 2018de mi ne gördüm terapi sonra kesildi kişisel sebeplerden :D
- 3 ay
@ThisTimeForReal Eh buna da şükür😄
- 3 ay
Tabi canım, s unu da unutmamak lazım. Ülkede maalesef iş bulamayan onlarca genc var. En azından işimiz gücümüz var :)
- 3 ay
@ThisTimeForReal Orası öyle hocam şikayet etmek gibi bir lüksümüz yok, Allah olmayana da versin inşallah.
- 3 ay
Amin, ben üzülüyorum şaka bir yana. Çünkü işsizlik ve gelecek umudunun olmaması, gençlerde Şu an büyük problem. Yeni nesik cocuklar bu yüzden kötü geliyorlar.
- 3 ay
@ThisTimeForReal Orası öyle. Ama sistem eleştirisi için çok kapsamlı başlamak gerekiyor. Birey olarak alabileceğimiz önlem iyi bir gelecek garantisi veremeyeceğimiz çocuklar yapmamaktan ibaret.
- 3 ay
Çocuk yapmadan da bunu bilemeyiz ama. Bizim toplumumuzda erkeğin yüceltilmesi var. Bir erkek olarak diyorum. Bana hak olan şeyler kadına ayıp görülüyor. Ve aileler bunu destekliyor.
Buna maruz kalan kadınlar, kendi erkek cocuklarına bunu yapıyor. Haliyle bununla başlayıp, eğitimsizlik, görgüsüzlük hepsi eklenince günümüz nesli cıkıyor - 3 ay
@ThisTimeForReal E ama biz daha bilinçliyiz, bir önceki nesilden ne gördüysek aralarından yapıp yapmayacağımızı ayırabiliriz bence.
- 3 ay
Emin ol sandığımız kadar değiliz. Ben çevremdeki ögretmenlere bakıyorum ve durum sıkıntı. İlber'in bir sözü var. Yarı cehalet, kör cehaletten daha kötüdür diye.
Öyle bir durum cidden bu - 3 ay
@ThisTimeForReal Biz kendimizi düzeltelim de toplum zaten Allah'a emanet😄
- 3 ay
İşte Emrah Sefa Gürkan'ın dediği gibi ortak bir ülkü bulmamız lazım. Milliyetçi ülkücülüğü değil tabi bu.
Bak mesela din etrafında toplaya calıstılar. Bu tutmadı. Günümüz buna uymuyor. Umarım daha iyi bir şey bulurlar.
Eskiden andımız vardı. O yine bir şeyler aşılıyordu. Onu da kaldırdık
3 ayBu sorudan onlarca görmüştüm
11 Yorumla- 3 ay
Hadi ya
3 ayÖgretmenim. Senin?
110 Yorumla- 3 ay
Memur. Ne öğretmeni
- 3 ay
İngilizce benim. Senin ne memuru?
- 3 ay
Memur işte bildiğin detay vermeyim şimdi
- 3 ay
Kuzum ülkede 5 milyon memur var. Ögretmende memur, saglık calısanı da memur :D
- 3 ay
İçişleri bakanlığına bağlı taşrada bir ilçede memur diyelim o zaman 😀
- 3 ay
Bu daha iyi oldu :D :D Tamam jandarma hanım sormuyoruz 🤣🤣
Hayırlı olsun hocam şaka bir yana :) - 3 ay
Abart😀
- 3 ay
İçişleri dedin, taşra dedin aklıma jandarma geldi :D :D
- 3 ay
😀neyse olsun farketmez
- 3 ay
Her mesleğin başımızın üstünde yeri var :D
Şehir merkezinden iyidir en azından
- Eğitim & Kariyer konusunda 698 cevap paylaştı.
3 ayÜretim yapıyorum kayar otomat atölyem var
12 Yorumla- 3 ay
Güzel
- 3 ay
Teşekkürler , iyi günler
Eğitim & Kariyer konusunda 313 cevap paylaştı. Uluslararası tır şoförü 😑
18 Yorumla- 3 ay
Ooo iyiymiş ama zor olmuyor mu?
- 3 ay
Sevdiğin işi yapmak gibisi yok. Mutluysan ne güzel
- 3 ay
Ben yollarda ömrümü geçiremezdim sanırım
- 3 ay
Evet kendi işinin patronu gibi bişeysin kazancı da iyi bildiğim kadarıyla. Bide kafanı dinliyosun herseyden uzak ne güzel
3 aySerbest olarak içerik oluşturuyorum, sosyal medya ve blog yazılarıyla uğraşıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBeden eğitimi öğretmeniyim
11 Yorumla- 3 ay
👍🏻
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayMakine teknikeriyim , dızcılık yapıyorum
10 Yorumla
3 ayInterior designer seviyorum da baya baya
10 Yorumla
3 ayMasa başı düz memurum.
10 Yorumla
3 ayOtomotiv sektöründeyim ✍️
10 Yorumla
3 ayBilgisayar mühendisiyim.
10 Yorumla
3 ayİş insanıyım kendi işimin patronuyum
10 Yorumla
3 ayEndüstri muh.
11 Yorumla- 3 ay
👍🏻
3 ayÖğretmenim..
12 Yorumla- 3 ay
Saygılar
- 3 ay
Sevgiler
- Eğitim & Kariyer konusunda 788 cevap paylaştı.
3 ayMühendisim
12 Yorumla- 3 ay
Ne mühendisi
- 3 ay
Kalite kontrol
Gizli Üye(30-35)3 ayKeriz avı başlamış
11 Yorumla- 3 ay
Nasıl
Gizli Üye(25-29)3 aypeder parası
113 Yorumla- 3 ay
Ne zamana kadar?
Cevap sahibi3 ay200 300 sene yeter
- 3 ay
Ye o zaman
Cevap sahibi3 aysaol reis
- 3 ay
Rica ☺️
Cevap sahibi3 aysende çok para bulasın
- 3 ay
Aminn
Cevap sahibi3 ayartık ayrılalım
- 3 ay
Bırak yakamı
Cevap sahibi3 aysen daha iyilerine laiksin
- 3 ay
Tamam git o zaman😀
Cevap sahibi3 aykırıcısın :(
- 3 ay
🙀
3 ayGiyim mağzam var
00 Yorumla
3 aybilg. prog. işsizim. d
10 YorumlaSporcuyuz
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 695 cevap paylaştı. Eski bir kuaförüm
10 Yorumla
3 ayElektrikçi
10 Yorumla
3 ayMemurum efendim
10 Yorumla
3 aytasarım
10 YorumlaAntrenör
10 YorumlaBüro görevlisiyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayParamediğim henüz atanmadım
11 Yorumla- 3 ay
İnş atanırsın 🥰
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayMemur sen
11 Yorumla- 3 ay
Ben de
Eğitim & Kariyer konusunda 528 cevap paylaştı. Sağlıkçıyım
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Grafik Tasarım
10 YorumlaNitelikli işsiz
06 Yorumla- 3 ay
Niteliklerin nedir
- 3 ay
😀çok iyi. Benim kedi de aynılarını yapıyor
- 3 ay
Ay yok bi tane yeter