İnsanlar neden evlenmediği, nasıl geçindiği hakkında ne düşünür
1 ay
İnsanlar neden evlenmediği, nasıl geçindiği hakkında ne düşünür
Cevap
17Cevap
Evlenmemiş tek yaşayan çalışmayan güzel kadın nasıl oluyor kim sana bakıyor
Bu yüzden yalnızsın işte karakteri problemli oluyor senin gibilerinin
Düzgün bir şekilde kendini ifade edemiyorsun hemen aşağılamaya başlıyorsun senden mi eş olacak güldüm
Seni biri evlenmek için kabul etmez eğlenmek için kabul eder onu her kız elde ediyor zaten bu değerli bir şey değil
Aynen zekama bak hayranlıkla elde edemeyeceğin bir şey
Kadınlar ezdiği için vay vay vay :D :D tamam
her türlüsünü düşünür bizim insanımız da aklı olan kendini geliştirmiş olan insan saygı duyar tek başına ayakta durabildiği için
yani ailesiyle yasıyo derim yoksa hic calısmadan geciniyosa babadan kocadan maas kalmıs olabılır
Çalışmadan tek yaşayıp cidden nasil geçinir insan.
Ya Zengin ya da bakanı var
Ay şart mi evlenmen ben pişmanım şahsen shaha
Pişmanlık niye değişti mi sonradan
Nasıl geçiniyorsun onu merak ederim
Değen biri ile ömürlük olur
O kadar umurumda olmazki
Dedikodu yayılır bu coğrafyada
Nasıl geçiniyorsun bebeğem 😏
Escdie
Tankmak isterim onu
Tavlanmasi lszim
Tokmakcısı olduğunu
çalışmadan nasıl geçindiğini düşünür
Huysuz
Öylemi sin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 35 yaşındasın ama yine de senden biraz daha büyük bir ablan gibi yazacağım 🌸
Evlenmemiş olman ve tek yaşaman kimseye seni yargılama hakkı vermez. Çalışmıyor olman da tek başına bir “etiket” değil. Ailen destekliyordur belki, birikimin vardır, belki de hayatının geçiş dönemindesin. İnsanlar maalesef meraklı ve biraz da dedikoducu olur, özellikle kadınlar söz konusu olunca 🙄
Asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Hayatını kiminle yaşadığın ya da nasıl geçindiğin değil, ne kadar anlam kattığın önemli. İstersen kariyer kurarsın, istersen yaratıcı bir işle uğraşırsın, istersen evinde sakin bir düzen kurarsın.
Unutma, toplumun beklentisi senin pusulan olmasın. Kendi ekonomik gücünü kurman, uzun vadede sana hem özgürlük hem de özgüven kazandırır 💪✨ Kariyer yolculuğunu da “başkaları ne der”le değil “ben ne isterim”le planla. Şu soruyu kendine sık sık sor: “Ben nasıl bir hayat yaşarsam akşam yastığa başımı huzurla koyarım?” 💫