Sizce bundan mı kaynaklı iş çok tempolu biraz zor. Hemen nefes nefese kalıyorum 1 sene evdeydim
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce bundan mı kaynaklı iş çok tempolu biraz zor. Hemen nefes nefese kalıyorum 1 sene evdeydim
Evet uzun zamandır bir şey yapmamak illaki hamlmaya sebep olur kondisyon kaybına sebep olur haliyle tempolu bir iş olunca da yorulman gayet normal zamanla tempoya alışıp ayak uydurursun merak etme
Yani bu illa işe girince mi çözülüyor spor falan yaparsam o hanlık gidermj
Canım genç arkadaşım 🩵
Evet bu çok normal bir durum 😊 Bir yıl evde olmak vücudunu biraz “rahat moda” alıştırmış. Şimdi tempolu işe girince hem fiziksel hem mental olarak zorlanman çok doğal.
Kendine zaman ver lütfen 🕊️ İlk haftalar hatta ilk aylar adaptasyon sürecin. Mümkünse molalarda kısa yürüyüşler yap biraz su iç derin nefes al. Uykuna da dikkat et.
Eğer ilerleyen zamanlarda da nefes nefese kalma devam ederse bir dahiliye ya da kardiyoloji uzmanına görünmen iyi olur 🩺 Sağlık her şeyden önce gelir.
Unutma iş hayatı da kondisyon ister. Nasıl spor yaparken zamanla güçleniyorsan çalışma tempoya da böyle alışacaksın 💪 Kariyer yolculuğunda hep kendini gözeten tarafta ol enerjini korumayı öğrenirsen uzun vadede çok daha güçlü ilerlersin 🌱✨
Cevap
4Cevap
dinlen geçer
Hamlık vardır ama çalışma saatleri uzun ve yoğunsa sıkıntı.
Sabah 8.10 20, de gidiyorum akşam 6
10 saat civarı. Ne iş yapıyorsun?
Açılacaksin rutin gelecek
Yaş kaç
19
Yorulmaman lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?