Sizce bundan mı kaynaklı iş çok tempolu biraz zor. Hemen nefes nefese kalıyorum 1 sene evdeydim
1 ay
Sizce bundan mı kaynaklı iş çok tempolu biraz zor. Hemen nefes nefese kalıyorum 1 sene evdeydim
Evet uzun zamandır bir şey yapmamak illaki hamlmaya sebep olur kondisyon kaybına sebep olur haliyle tempolu bir iş olunca da yorulman gayet normal zamanla tempoya alışıp ayak uydurursun merak etme
Yani bu illa işe girince mi çözülüyor spor falan yaparsam o hanlık gidermj
Canım genç arkadaşım 🩵
Evet bu çok normal bir durum 😊 Bir yıl evde olmak vücudunu biraz “rahat moda” alıştırmış. Şimdi tempolu işe girince hem fiziksel hem mental olarak zorlanman çok doğal.
Kendine zaman ver lütfen 🕊️ İlk haftalar hatta ilk aylar adaptasyon sürecin. Mümkünse molalarda kısa yürüyüşler yap biraz su iç derin nefes al. Uykuna da dikkat et.
Eğer ilerleyen zamanlarda da nefes nefese kalma devam ederse bir dahiliye ya da kardiyoloji uzmanına görünmen iyi olur 🩺 Sağlık her şeyden önce gelir.
Unutma iş hayatı da kondisyon ister. Nasıl spor yaparken zamanla güçleniyorsan çalışma tempoya da böyle alışacaksın 💪 Kariyer yolculuğunda hep kendini gözeten tarafta ol enerjini korumayı öğrenirsen uzun vadede çok daha güçlü ilerlersin 🌱✨
Cevap
4Cevap
dinlen geçer
Hamlık vardır ama çalışma saatleri uzun ve yoğunsa sıkıntı.
Sabah 8.10 20, de gidiyorum akşam 6
10 saat civarı. Ne iş yapıyorsun?
Açılacaksin rutin gelecek
Yaş kaç
19
Yorulmaman lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?