Annenize özelinizi anlatır mısınız?

Annem mahalleden tanıdıkları birinin oğluyla tanışıp evlenmemi ısrar edip duruyordu. Ben asla istemiyordum karakter ve tipi benlik değildi ve onunla evlenmek yerine ö*ümü tercih ederdim resmen çok boş biriydi işsiz güçsüz ve çok soğuk tipi vardı üniversite bitirdiği halde aynı ailesi gibi eski kafalıydı. O esnada inadına mı bilmem çok fazla ağır baskı ve anlaşılmazlık yalnızlık hissi altındaydım ben de bir uygulamadan tanıştığım bir erkekle buluştum. Her şeye inat onunla dertleştim birinin kaybı da vardı ağır d*presyonla mücadele ediyordum, psikiyatra veya terapiye gitmemiştim. Keşke gitseydim. O erkek arkadaşım bana bir şeyler yapma derdinde olduğu halde o kadar yalnızdım ki birinin sevgisine ilgisine çok fazla ihtiyacım vardı hiç sevilmemişim gibi geldi benim saçımı okşadığında kendimi ona adayabilirdim resmen. Sonra ufak tefek bir şeyler yaşadık ben kötü hissettim ağır pişmanım ve annemle bir şekilde bunu paylaştım alıştıra alıştıra önce sarılıp ağlayıp bana acıdı sarıldı ondan sonra hâlâ başka biriyle evlenmeme yönelik ısrar etmeye devam ediyor daha da beteri benim ikide bir yüzüme vurup duruyor bunları çok korkunç birisi neden annem böyle davranıyor her zaman beni azarlayıp aşağılıyor birilerine isterse anlatsın ondan artık hiç korkmuyorum ondan da cahil kötü çevresinden de o kadar midem bulanıyor ki size anlatamam. Defalarca kendime z*rar vermekten döndüm.
Annenize özelinizi anlatır mısınız?