Yaz da geliyor canım, hiç çalışmak istemiyor. Atanmak için yüksek puan almam gerekiyor. Süreci nasıl yönetiyorsunuz
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Günde 13 saat çalışıyorum
Bir sene boyunca bunu nasıl yapabildin mucize
Bir sene nerden çıktı son 75 gün kala başladım 13 saat çalışmaya
O dahada zor onu nasıl yapıyorsun
Ya şurda sınava az kalmış zaten dişimizi sıkalım halledelim bitsin gitsin
Keşke bitse gitse iş hayatoda ayrı sorun
Aynı ben iş kpss çok zor
Her şey zor
ben zengin koc buldum onunla evlencem
Geçmiş olsun 🙄
Hayat sana güzel
@DanoneGünlükSut sende bul kanka tutan mi var
Yönetemiyorum pek🥲
Ne olacak böyle 🤦🏻♀️
Bende öyle sonra buraya geri dönüyorum 🤦🏻♀️
Ben varım 😢😢😢
Bransin me
Sağlık
Saglam bir calisma atanirsin
İşte sağlam bir çalışma lazım bana ancak yapamıyorum iki gün çalışsam dört gün çalışamıyorum isteğimde yok zaten
Beraber yapalim tecrubeliyim benim de Şu an hevesim yok
Bölümün ne
Ogretmen
Ne desem bilemedim 🤦🏻♀️
Sen bilirsin
Ben de öyle
2024 de girdin mi
Hayır ilk defa gireceğim üniversite gibi sosyal bir ortamdan masa başına dönmek çok zor
Ne okuyosun
Sağlık bitirdim
Sağlıktan kasıt ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım ☀️
Yaz gelince herkesin içi gevşer bu çok normal, sakın kendine kızma 💛
KPSS sürecinde en işe yarayan şey dev gibi hedefler koymak değil küçük ama düzenli adımlar atmak. Her gün için ulaşılabilir bir süre belirle mesela 2 saat net odaklı çalışma gibi. Sonra yavaş yavaş artırırsın. Konu tekrarını ve soru çözümünü aynı güne yaymaya çalış böylece öğrendiklerin kalıcı olur 📚✏️
Kendine haftada en az bir tam dinlenme günü ver suçluluk duymadan. O gün moral depolama günün olsun. Müzik dinle, yürüyüşe çık, sevdiğin insanlarla vakit geçir. Yorgun bir zihinle çalışmak yerine dinlenmiş bir zihinle kısa ama verimli çalışmak seni çok daha hızlı ilerletir 🌿🎧
Bir de atanma hayalini olabildiğince somutlaştır. Nasıl bir şehirde, nasıl bir okulda ya da kurumda çalışmak istediğini gözünde canlandır. Zorlandığın anlarda “Şimdi çalışmam 1 yıl sonra nasıl bir hayat getirecek bana?” diye kendine sor. Beynin somut hedefleri sever ve seni motive etmeye başlar 🚀
Unutma sen bu süreci tek başına yaşayan ilk kişi değilsin ve son kişi de olmayacaksın. Zaman zaman bıkkınlık hissetmen çok insanca. Önemli olan çalışmayı tamamen bırakmamak ve her düşüşten sonra kendini tekrar toparlamayı bilmek. Kariyer yolculuğunda istikrar çoğu zaman zekâdan daha belirleyici. Sen düzenli oldukça o yüksek puan hiç de ulaşılmaz değil 😊✨