Güncellemeler
+1 yıl
Güzel 👍🏻 bende işten anca fırsat bulup istifa ettim sence yetişir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, ben de fırsat buldukça çalışıyorum. 2025 KPSS'ye girmeyi planlıyorum. Sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diliyorum :)
Ayakkabıcı nurettin çaycı levent cerkezden ismail sizlere helal olsun ☝️🤨🤨🤨🤨
O evreleri geçtik çok şükür
Darısı bizim başımıza inşallah
Amin inşallah.
Ben varımmmm
Nasıl gidiyor çalışmalar
Alan mı çalışıyorsun?
Ben sağlıkçıyım gk gy var sadece
Yetişir diye düşünüyorum inşallah
İnşallah 🙏🏻 önereceğin kaynak vs var mı?
Olmaz mı 😅 benim hocam, yargı yayınları, yedi iklim, pegem ezberbozan bu dört kaynak mükemmel bunun dışında coğrafya için eğit akademi tarih için pusula paragraf için hız ve test kitabı birde pegem ezberbozan paragraf kitabı ve 3-4-5 paragraf kitabı mükemmel. Daha fazla kaynak almak istiyorsan ben doktrin ve hoca kafası da aldım hoca kafası güzel ama doktrin henüz çözmedşm sonra çözeceğim bunları önerebilirim
Fiyat olarak ne kadar tuttuğunu sorma çok maliyetli oldu...
Yaaa bilgilerin için çok teşekkür ederim 🙏🏻 fiyat için fotokopi önerdiler daha mantıklı geldi sanki
Özel değil ise nerde yaşıyorsun?
Ben kitaplarını aldım fotokopi olarak bir bilgim yok ama kitap beni daha çok motive editor ders çalışmayı sevmeyen biriyim zaten o yüzden babama aldırdım valla 😅 İzmir'de yaşıyorum
Cbü mezunu musun 😅😅😅
Ha birde Öznur saat yıldırımın paragrafı ve dilgibisini kafala kitaplarını öneririm herkes onları çok beğeniyor bende aldım henüz başlamadım onlara soyut paragraf kitabı da var üçünü set olarak aldım trendyoldan
Aslında seviyorum ben ders çalışmayı ama bir türlü başlayamadım sadece
Ege üniversitesi mezunuyum
Bence düzenli bir şekilde çalışırsak yaparız önemli olan unutmamak bilgileri güncel tutmak
Ben Celal Bayar mezunuyum ondan sordum İzmir’in yüzde 70i Manisa’da 😅😅😅
Beraber çalışmaya ne dersin bir birimizi motive etmek için
Ha yok ben İzmir'de yaşıyor ve İzmir'de okuyorum 😅 açıkçası erkek arkadaşım bana çok destek oluyor bu süreçte sorun olduğunda sorabilirsin
Teşekkür ederim desteğin için umarım her şey gönlünce olur 🙏🏻ve atanırız
İnşallah 🙏 deneme olarak da yediiklimin 14 ki denemesşnş ve pegemin 30 lu branş denemlerini aldım onları tavsiye ederim bu sötlediğim kitaplar yeter de artar bile ben 6 kaynak test kitabı aldım temelin olmadığı için ama ilk dördünğ alırsanız senin için çok iyi olur diğer ikisi isteğe bağlı ama doktrin mi hoca kafası mı dersen hoca kafası daha iyi
Karakutu yayınları da aşırı güzel çıkmış sorulara da özellikle bak hep aynı soruyorlar ben konu çalıştıktan sonra çıkmış sorulara bakıyorum sonra da test kitabında hangi konuyu çalıştıysam onu çözüyorum bu şekilde ilerleyebşlirsşn ve tekrarlara yer ver
Desteğin için teşekkür ederim 🙏🏻
Ha birde yargı yayınlarının denemsini pegemin de paragraf denemesini aldım ilerleyen süreçte de benim hocamın denemelerini alacağım
Umarım yetişir hepsi
İnşallah yetişir aslında 1 yıldır çalışan kişiler sürekli tekrar yapıyor bilgiyi güncel tutmak için bizde tekrar yapıp bilgiyi güncel tutarsak neden olmasın ki? Geç değil sadece asılmamız lazım başarılar dilerim :)
Doğru diyorsun şimdiden başarılar dilerim inşallah bir kaç ay sonra atandık diye yazarız
İnşallah bende size başarılar diliyorum. Ne çalışsak kâr yetiştiremicdm diye vazgeçmeyelim yeter ki yetişir. 3 ay çalışma ile sıfırdan başlayıp 88 puan almış bir arkadaşım var
Harbiden şimdi daha çok motive oldum
Benim iki arkadaşım daha var bielikte hazırlanıyoruz aynı bölüm mezunuyuz at gibi koştrdular ben onlara yetişicem diye çok geride kaldım ve hep çabaladım ama onalr çok hızlı gittikleri için tekrar yapıp duruyorlar ve bana hala diyorlar ki kanka bilmiyorum... Ben sağlam çalışıyorum ve daha iyi biliyorum mesela geç değil dediğim gibi onlar sürekli tekrar yapacak unutma ayrıca insanlar yazın gexebilmek için şu an çalışıyor biz oturup ders çalışıcaz asıl sınava son 4 ay kala kasan kazanıyor çünkü bilgileri güncel önceden başlamak bir şey ifade etmiyor
Yokkk
Teşekkür ederim 🙏🏻