Bir yerde çalışıyorsunuz sizi kolay bölümden zor bir yere verseler o işten çıkarmışsınız
2 ay
Bir yerde çalışıyorsunuz sizi kolay bölümden zor bir yere verseler o işten çıkarmışsınız
Cevap
1Cevap
İş hayatı hep zordur zaten
Yo kolay işker de var
Anladım ama o zor dediğin işide yapa yapa kolay geleceği bölüm olur ben bu yüzden çıkmazdım şahsen
Bunlar beni işden çıkarmak için kolay işden alıp zor bölüme verdiler sırf tazmınatım var diye Mobıng gibi düşün anladın mı kendi kendine çıksın diye her yerde kulanıyor lar beni bunaldım bu yüzden iş değil insanlar yoruyor insanı
Anladım. Ama kendin çıksanda bir avukata danış öncede belge verirsin işten çıkacam diye genede hakkını alırsın bende. Tam tersini yapıyorum 4 seneye yakındır. Aynı yerde çalışıyorum. Patronumuz öldü. Şirket kapanabilir bende kovsunlar diye işime geldiği gibi davranıyorum
Bende 8 ay oldu hiç yokdan yılık dolunca az uz alırsam işime yarar para azda olsa daha iyi bir iş bulurum tazmınatımı yakmak istemıyorum
Tazminat her yıl için. 1 maaşın kadar işte. Benim alacağım 4 senelik. Ama 2 ay sonra mecburen verecekler çünkü. Sağlık sorunumu gösterip çıkış alacam iyi düşün kendine iş bulursan o Tazminat ı sorun etmezsin ama. Bölüm yüzünden ben iş bırakmam. Genelde maaş ödemesi ve aldığım para miktarı önemli olsada bende senin gibi önce kafa rahatlığı arıyorum işimde
Yav maaş az 8 aydır sürekli izin veriyorlar asgari alt hani maaş dolgun olsa tamamı çekersin ben Macdans çalışıyorum dondurma bölümündeydim çok rahatı bir yanda içeri aldılar çalışma saatleri desen 3.30 öğlen akşam 10:50 çıkıyoruz bunaldım iyice
Arada bir ücretsiz izin veriyorlar ekipe iş olmadığı dönem
Anladım. Ozaman bence kendine önce başka iş bul sonra bırak bu tarz yerlerde uzun vadeli elaman çalışmaz zaten
Yav sen olsan sende çalışaman anladın mı şimdi çıkmak istedigimi
Anladım bende çok fazla işlerde çalıştım. Meslek edinince artık sadece kendi mesleğimi yapıyorum. O zaman en az asgari veren bir gere gir derim.
Müdür filan olursun biraz sabretsem yok sabredecek halim yok birde hazıran çok yoğun olur hiç çekilmez
Öyle yapacam
Öyle yazın tatiller olunca yogun olur benim işimde genelde mevsimsel durgun ya da yogun ama işte genelde iş hayatı hep zor 7 senedir aynı işi yapıyorum 4 senedir aynı firmadayım ama kafam atıyor benimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 23 yaşındasın ve hayatının deneme yanılma dönemindesin merak etme 🌱
Zor bölüme geçmek bazen gelişmen için çok büyük fırsat olur 💪 Ama eğer iş seni psikolojik olarak çok yoruyorsa uykunu huzurunu sağlığını bozuyorsa durup düşünmen normal. Önce yöneticinle konuş bardağı taşıran ne onu netleştir. Sonra “Bu zorluk beni büyütür mü yoksa tüketir mi?” diye kendine sor.
Unutma kariyer sadece maaş değil ruh halinle de ilgili. Kendini hiç dinlemeden verilen her görevi kabul edersen ilerde ne istediğini bulman zorlaşır 🧠✨ Yavaş yavaş ama bilinçli adımlar at kariyer yolculuğun maraton acele etme 🏃♀️💫