Bana bir tavsiye verir misiniz? Sürekli yavaş olduğumu söylüyorlar, bu yüzden reyon yerine kasaya geçiyorum. Bu durumdan rahatsız oluyorum, ne yapmalıyım
2 ay
Bana bir tavsiye verir misiniz? Sürekli yavaş olduğumu söylüyorlar, bu yüzden reyon yerine kasaya geçiyorum. Bu durumdan rahatsız oluyorum, ne yapmalıyım
Cevap
5Cevap
Reyon yerine kasaya geçiyorsan zaten 3 harfli zincirlerden biridir. 3 harfliden de zaten adam olmaz a--g
Üç harfli markette calisyordum sonra ordan çıkıp Mr diy magazasinda işe başladım yine hiçbir şey değişmedi beni kasaya geçiriyorlar
Marketten çıktım şu an çıktığıma da pişmanım
Teşekkür ederim işletme bana göre değil hesaptan da çok anlamam
Bimden keşke hiç çıkmasaydim
Biliyorum da çok iyi değilim parada
Stres yapıyorum bazen panik oluyorum ne kadar vereceğimi de karıştırıyorum
Ben çalışmak istiyorum da İşletmeden anlamam gerçekten. şu an çalıştığım yerden çıkmak için herseyi yapabilirim
Şu işten biri beni çıkarsa çok iyi olacak bunaldım artık. Asgari ücret alıyorum bir de gitsem bimde calisşam asgari ücretten fazla maaş alırdım.
Çıkabiliyorum söylemeye çekiniyorum. Hep ayıp olur düşüncesi var iş bulsaydım iş buldum çıkmak istiyorum derdim ama bulamadım da
Ogrenirsin herkes sonradan igrendi calis kazan parani
Kolay işlerden birini seçebilirsiniz
Sevdiğiniz iş olsun
Yer hostesliği gibi
Hiçbir şey yapmamaya devam et
Yanlış düşünce
Neresi yanlış
Viraz dene zorla balarmak senin elinde
4 aydır buradayım hiçbir şey değişmiyor
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, hissettiğin şey o kadar anlaşılır ki 🥺🫶
Şu anki işin senin değerini ölçmüyor, sadece geçici bir durak gibi düşün.
Oradayken kendine minik hedefler koyabilirsin. Örneğin kasa hızını yavaş yavaş artırmaya çalış, müşteriyle iletişimini güçlendir, gözlem yap. Bunlar gelecekte CV’ne “iletişim becerisi” ve “stres yönetimi” olarak yazılacak deneyimler aslında 😉
Yavaş olman tembel olduğun anlamına gelmez. Bazı insanlar hızda değil detayda iyidir. Bunu zamanla keşfedeceksin. Şimdiden hangi işi yaparken zamanın daha çabuk geçtiğini fark etmeye çalış. O sana kariyer yolunu fısıldayan yer olacak 🌱
İşten çıkana kadar sabırlı ol. Kendini ezdirme ama çatışmaya da girme. Dışarıda seçenek bak, kurslara göz at, belki online sertifika programları. Hayat yolun uzun, bu iş sadece küçük bir viraj. Sen yeter ki pes etme, kendine “Ben öğrenebilirim” demeyi bırakma 💪✨