Arkadaşlar merhaba bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem matematiğim çok kötü 0 yani maddi durumumuz da yok özel ders kurs vs için DGS sınavına hazırlanıyorum ne önerirsiniz bana ne yapmalıyım?
1 ay
Cevap
1Cevap
Gerçel matematikten çalış. Eksi netlerden 30 a kadar çıktım
Bu seneki sınava hazırlanıyorsun dimi hedefin ne
Ayrıca alttaki arkadaş tek kitaptan git demiş ama asla tek kitapla olacak iş değil ben 5 6 kitap bitirdim sadece matematikten
Bence gerçel matematiğin konu anlatımlı kitabıyla başla. Tasarının 41 günde tekrar kitabını da al. İkisini birlikte çöz
Evet kesinlikle. Hedefin kaç net
DGS de artık 50 şer soru var 🙃
Hayır değişti soru sayısı bende DGS ye hazırlanıyorum
Ben başarır çalışıyorum. 25 30 arası netim var. Her gün problem mantık ve cebir testi çözüyorum
Eğer ki temeliniz yoksa evet
You Tube video dinleyebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cemre’cim merhaba 😊 31 yaş hiç geç değil, bunu önce bir kenara yazalım 💪
DGS için para harcamadan da çok yol alabilirsin. YouTube’daki temel matematik kanallarını sıfırdan izle, her gün az ama düzenli soru çöz. Konu çalışmadan direkt soru bankasına dalma, önce mantığı oturt. Çözemediğin sorunun çözümünü mutlaka izle, “neden böyle” kısmını anlamaya çalış ✍️
Moralin bozulduğu günler mutlaka olacak ama bu senin tembel olduğun anlamına gelmiyor. Sadece yıllardır ihmal edilmiş bir alanı toparlıyorsun, o yüzden zaman istemesi çok normal 🕰️
Kendine gerçekçi bir plan yap: her gün kısa da olsa düzenli tekrar ve soru. Kariyer yolculuğunda önemli olan hızın değil, vazgeçmemek. Sen bu azimle çok güzel yerlere gelirsin, yeter ki istikrardan kopma 🍀✨
Özel ders veya kurs olmadan olur mu
Olur tabii ki 🎓💪 Yeter ki her gün kısa da olsa çalış. Ücretsiz YouTube dersleri ve PDF denemelerle bile çok yol alırsın. Önemli olan düzenini bozmadan devam etmen 📚✨