merhaba uni sinavina hazirlaniyorum bugun etutte tyt taramasina girdim 130 soruda 70 net geldi sizce cok mu kotu baslangicta oldugumuzu varsayarsak
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence kötü değil güzel bir başlangıç düzenli şekilde çalışmaya devam edersen artar kötü diyip motivasyonunu düşürme 💕
çok iyi bence fullersin sınava kadar da 120 soru değilmiydi o
etütümün ekstra eklediği sorularda vardı
güzel bence devam
Bence iyi bir başlangıç bende Mesela bu sene giriyorum daha çalışmaya hiç başlamadım sıfırım yani
umarim her sey diledigin gibi olur
Yani maalesef ki meslek olarak baktığımda benim küçüklükten beri aklımda bir şey yok ama hani birkaç bir şey düşündüğüm zaman maalesef boydan kaybettim pilotluk düşündüm olmuyor hiçbir halt böyle olmuyor en sonunda geçenlerde yani geçenlerde mi 2-3 ay içinde bir meslek buldum onu düşünüyorum 2 yıldan alıyor Bir de açık öğretim olarak da düşünüyorum siz de öyle düşünün bence güzel olabilir aynı anda iki üniversite yani olursa olur yani bir kere gireceksin ama sonuç olarak ikinciye girmem çünkü hani bir yılda böyle çalışırken kendimi üzemem ki ben o yüzden biraz çalışmaya başladım Bir de nereden başlayacağımı bilmiyorum Bir de düşünün sıfır konuyla başlayacağım hiçbir bilgim yok ir de hani bu aralar çoktan moralimi bozan şeyler var ya o yüzden başlayamıyorum İnşallah başladığım zaman otopsi yardımcılığını kazanırsam benim için güzel olur
ben de meslek lisesi mezunuyum ve emin ol benimde cogu konularda bilgim sifir tamamen etut ve kendi cabalarimla ugrasarak bir
Vallahi benim kız kardeşim şu an kaçıncı sınıf 8 oldu işte hani ne bileyim dershaneye gönderiyor gönderecekler mesela istemiş hatta bana da teklif sundular Ben de dedim ki siz dedim ben dershane ekmek istiyorum çünkü ben hani bir insana zaten anlatışından anlamıyor benim kendim çabalamazsın ve ben şöyle bir insanım mesela 5 dakika bir şey yaparım 6 dakika sıkılır atarım dershanede öyle bir şey olmayacak ve Ben sıkılırım Hani zorunda hissettiğim zamanda hiçbir şey öğrenemem O yüzden ediyorum ben gitmiyorum ama bana yeterli zamanı verin onu da vermiyorlar biliyor musun Şimdi mesela annem babam çalışıyor işte iki tane kardeşim var onlara yemeğinden tut her şeyini yaptırıyorlar bir de bir tane bulaşık olduğu zaman bir tane bulaşıktan kalsın bir tane bardak bak yeni su içilmiş bardak onu atmadın diye tartışma çıkıyor
ben dilciyim yani tyt+ ydt sinavlarina girmek zorundayim soyle anlatmam gerekirse ben de dershaneye gitmek istediğimi soyledim cunku dershaneye gitmezsem eger yapamazdim temelim yok cunku ama dershane mantikli bir karar cunku seni ders calismaya mecbur birakiyorlar tabii seninde asilman gerekiyor sonuna kadar elinden geldigince calis
Yani şimdi benim bölüm İstanbul dışına bakmam lazım şimdi İstanbul'da yaşıyorum ya aileden biraz uzak olayım zaten hani puanlar da çok çok yüksek değil ama hani matematik halde sen benim zaten biyolojim iyiydi fizik ve kimya kalıyor biraz onlardan da sıkıntı yaşarım bakacağız artık
Degil iyi
tesekkur ederim
Başlangıç olarak iyi
tesekkur ederim