İşle ilgili bakarmısınuz🥺🥺🥺?

Kasiyerim. Kasa, etiket, reyon düzeni, önyüz tozu her şeye yetişeyim istiyorlar ama bu mümkün değil. Bu aralar müdür iyice taktı bana. Bu sabah geldiğimde hemen önyüzü düzeltirken geldi neden düzeltmiyorsunuz önyüzü rafları neden toz alınmıyor vs dedi. Ben de dün yoktum zaten diğer günlerde yapıyorum dedim. Yaptıklarıma yapmamış gibi davranılıyor ve yetersiz görülüyor. Daha sonra bir sürü etiket gönderdi. Gruba da asılmadan çıkılmasın herkes kendi vardiyasında gelen etiketi assın dedi. Ben de paylaştırın ozmn sadece benim vardiyada etiket geliyor bana yükleniyorsunuz dedim. Cevap yazmadı yine geldi etiketlere bant yapıştırıyordum, önyüze laf etti toz alın dedim alınmamış diye söylendi. Halbuki daha sabah zaten vakit oldukça sırayla yapmaya çalışıyorum elimde etiket var toz alsam etikete laf ederdi. Patladım hangi birini yapayım ya dedim. Anlamadım dedi sustum gözlerim doldu konuşamadım konuşamıyorum işte karşısında ağlayarak konuşmaktansa konuşmamayı seçiyorum çünkü tek değiliz müşteriler de geliyor. Böyle hemen ağlama huyum var zor toparlıyorum geri ama bu iş yerinde arttı gibi konuşma şekli de tetikliyor. Vardiya bitimine 1 saat kala muhasebeci yine etiket getirdi sadece 3 tane falan asabildim. Yanında da sabahki etiketler duruyordu hepsini asamadım çünkü hem yoğundu hem de bi süre ağlamamak için kendimi tutmak için reels falan izlemiştim ya da kasa alanında boş yürümüştüm derin nefes alıp. Çünkü kendimi kolay kolay toparlayamıyorum. Muhasebeci gruba getirdiğim etiket asılmamış kesip köşeye konulsun diye göndermedik kendi vardiyasında asılmamış diye yazmış hedef benim. Oysa kendisi asmıyor hiç (muhasebeci eleman eksikliğinden dolayı akşam vardiyasında kasiyer oluyor yerinden kalkmıyor bile ama benim boş görseller batıyor yaptıklarım değil yapmadıklarım konuşuluyor. Herkes kendi vardiyasında etiket asacak denilip sadece benim vardiyada etiket gönderilip asılmadan çıkılmasın deniyor. Kurallar bana zorbalığa göre şekilleniyor. Gruptaki mesajına da cevap vermedim. İşten çıksam mı?
İşle ilgili bakarmısınuz🥺🥺🥺?