Sabah kayıt yapacağım da, kayıttan hemen sonra eğitim amaçlı ders yapıyorlar mı yoksa program verip diğer gün mü başlatıyorlar? Ona göre yanımda havlu vb. götüreyim diyorum
2 ay
Yanında havlu temiz ayakkabı bir de spor yapacağın kıyafetleri götürmelisin kulaklık da olur insanlar çok konuşuyor müzik dinlersin önce koşup bandını çıkartıyorlar seni bir 15-20 dakika koşturuyorlar sonra hoca aletleri gezdiriyor Sana birkaç gün sonra da program yapıyor kardiyo mu çalışacaksın uyutma yapacaksın ona göre değerlendiriyorlar
Kiloluyum, kilo vermek için gideceğim
Külot, spor şortu, tişört, temiz havlular ( duş havlusu ve aletlere sermek için kısa havlu), temiz spor ayakkabı, temiz çorap, şampuan
Bunlarla gitmek yeterli mi? Çantaya sığmıyor ama bir şekilde olduracaz
O kadar çok havluya gerek yok ya bir tane duş için bir tane de boynunda iki havlu Yeter bence sadece temiz spor ayakkabısı diğerlerine içine giy bence duşunu aldıktan sonra çantana koyarsın ama bunlar gerçekten sporda olacak şeyler ha bir de su alman lazım yanına susuyorsun bol bol su içeceksin
Su alacam, havlu iki tane koydum zaten. Spor giysilerini içine giy diyorsun ama ter soğuyacak, kokacam vb spordan sonra da temiz elbise lazım. Bu nedenle normal giyinip salonda üstümü değiştirir, spordan sonra da gelirkenki giysilerime dönerim diye düşündüm
3 4 takım götüren kim? Gayet açık yazıyorum her şeyi, fikir verecekseniz güzelce okuyun önce
Yolda giderkenki elbiseler ve spor elbiseleri dedim, bu kadar
Teşekkürler
Genç arkadaşım merhaba 😊
Genelde salona ilk gittiğin gün kısa bir tanıtım yapıp sana program çıkarıyorlar, çoğu yerde hemen tam antrenmana sokmuyorlar ama yine de yanında küçük bir havlu ve su bulunsun derim 🏋️♀️🧴
Sporu hayatına katman çok güzel bir adım, düzenli devam edersen hem bedenin hem zihnin sana teşekkür eder 💪✨ Kariyer yolculuğunda da aynısı geçerli: istikrar ve sabır mucizeler yaratır 🌱
Cevap
0Cevap
Sen hazırlıklı git ne olur ne olmaz
Kayıt için gerek yok
Yani ben de öyle düşündüm ama bazı kişiler hazırlıklı git diyor. Çantam falan küçük bazı şeyler girmiyor, o bakımdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?