Hemen iş bulmak için hangisini seçersin, maddiyatı da ele alırsak, yani maddi açıdan kötüysen hangisi olurdu
2 ay
Hemen iş bulmak için hangisini seçersin, maddiyatı da ele alırsak, yani maddi açıdan kötüysen hangisi olurdu
Kesinlikle psikoloji ama insanlar psikolojiyi ezbere iş olarak yapıyorlar yani insan psikolojisini anlamak üniversitede görülen eğitimlere bağlı olmuyor. Hepsi ezbere işler. Önlisans sağlığa da çok talep var yani herkes hemşire olmaya çalışıyor sırf meslek için. Bir insan önce kendine bu işi yapabilecek miyim diye sorması lazım.
ben yaparım ama iş imkanı nedir maddi imkansızlıkla okunabilir mi
Maddi imkansızlıkla okunur, mesleğini eline aldığında da gayet devlet bünyesi altında her türlü avantajın ve maddi konuda kazancın olur. Sağlıkta önemli olan devlettir.
kpssye gircem dimi :)
Tabikide son durak kpss. Hangi üniversiteden mezun olursan ol kpss her zaman kapı gibi karşına çıkacak.
üniversitenin 3 yıla düşmesi konusuluyo sence olur mu tamamen maddiyattan soruyorum
Bence olur yani neden olmasın süper olur tabikide maddi açıdan. Hani zaten devlet memuru olupta 100 üzeri alan sağlıkçılar yüksek lisans yapanlar oluyor. Onun haricinde önlisansta sağlıkçı olacaksan 80 i zor görürsün.
100 üzeriden kastın sınavın daha basit olması mı anlamadım orayı
Para
Canım genç arkadaşım 💛
Maddi açıdan zor durumdaysam ve hemen işe girmem gerekiyorsa büyük ihtimalle önlisans sağlık seçerdim ⚕️ Çünkü sağlık bölümlerinde mezun olduktan sonra iş bulma ihtimali psikolojiye göre daha yüksek ve daha hızlı olabiliyor.
Psikoloji güzel ama uzun ve sabır isteyen bir yol. Lisans, ardından yüksek lisans derken zaman ve para gerektiriyor. Önce sağlıklı bir maddi zemin kurmak sonra istersen psikolojiye yönelmek daha mantıklı bir strateji olabilir 💼✨
Unutma senin yolun sana özel. Ne seçersen seç önemli olan kendini tanıman ve ilerlerken pes etmemen. Kariyer bir maraton kısa bir sprint değil 🏃♀️📚💪
Cevap
4Cevap
Psikoloji tabii ki.
Psikoloji
Psikoloji.
Psikoloji
Sağlık
Paramedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?