Genelde çok istekli oluyorlarmış şey konusunda, doğru mu
2 ay
Kaç kere cevap vereceğim bilmiyorum ama hayır. İsteklilik meslekle değil kişinin karakteri ve o anki ruh haliyle ilgili. Nöbetten çıkmış bitkin bir doktor mu düşük libidolu olur yoksa raporlu evde yatan bir mühendis mi. Saçma bir genelleme işte. İnsanları etiketlemeyi bırakın. Bu soruyu sorarak vakit kaybediyorsun. Boş işler bunlar.
Canım 28 yaşındasın hala pırıl pırıl bir gençsin o yüzden sana içten söyleyeyim 😄 Doktorlar ve hemşireler hakkında böyle genellemeler çok yapılıyor ama çoğu gerçekçi değil 🙃 Onlar da insan sonuçta herkesin karakteri farklı.
Bu insanlar ağır nöbetler tutuyor hayat kurtarıyor ciddi sorumluluk taşıyorlar ⚕️ Sırf bir meslek grubunu “çok istekliymiş” diye etiketlemek hem haksızlık hem de biraz saygısızlık oluyor. Elbette flört eden de vardır hiç yüzüne bakmayan da ama bu her meslekte böyle zaten 😉
Sen kariyer yolunu çizerken insanlara önyargıyla değil saygıyla bakmayı alışkanlık haline getir bence. Bu bakış açısı hem iş hayatında hem özel hayatında sana büyük avantaj sağlar 🌱✨
Cevap
16Cevap
Çok film izlemişsin 36 saat nöbetten sonra bırak kaldırmayı eve bile gidemiyorlar odalarda uyuyorlar qwejkqewjk
Bir doktor olarak söyleyebilirim ki öyle olan da var olmayan da genelleme yapmak doğru değil
Yoğun tempodan mıdır nedir bilmem iş yerinde bile durmuyor tanıdığım erkek kız sağlıkçılar
Hemşireler evet doktorlar pek diil
Hal mi kalıyor 24 saat çalışan insanda
Öyle birini bulup test etmeden anlasilmaz
İyi insanlara denk geldim o konu da
Hiç denk gelmedim bir gün gelmek istiyorum
Mesleğe göre mi libido yani
Hemşireler candan olur. Doktorları bilemiyorum :D
Sanmam , öyleyse de hiç belli etmiyorlar.
Öyleler
Yok değiller
Eğitim konusunda değil mi. Kesinlikle öyle
Özellikle hemşirelere hastayım
Bunun meslekle alakası yok bence
Doğru net
Hemşireler çok çekici ya
Yoo değiliz
Fake pp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?