Eve geliyorum yorgunum uyumak istiyorum sonra uyanıyorum tekrar işe gidiyorum. Neden aradığımı bulamıyorum 27 yaşına gireceğim bu aralar buna kafayı takıyorum
2 ay
Eve geliyorum yorgunum uyumak istiyorum sonra uyanıyorum tekrar işe gidiyorum. Neden aradığımı bulamıyorum 27 yaşına gireceğim bu aralar buna kafayı takıyorum
Cevap
7Cevap
tanışmıyorum.
Görücü usulü evlenmeye zaten. Tanışacan da tanıyacakda felan en kötü 3 4 sene geçiyor ihanetler ayrılıklar felan iş değil yani.
Senin için zor nöbetler felan yaşın 27 de çook sıkıntı
Aslinda var ya en rahati seninki :) Ahhh ahh
Seni kim ne yapsın çökelek cafeye gitmeye bile vaktin yok
Instagram da yok bazı kızlar ordan ekliyor bende mi öyle mi
dısarı cık dolas
Hastalardan olmuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 27 yaş gözünü korkutmasın ya, daha yolun çok başındasın 😊 Önce şunu bil: Nöbetli çalışma düzeni ilişkiyi zorlaştırır ama imkansız hale getirmez. Sende sorun yok, sistem yorucu sadece 🫂
Senin gibi düzensiz mesai yapan biriyle tanışmak aslında iş çevresinde ya da benzer tempoda çalışan insanlarla daha kolay oluyor. Çünkü seni en iyi onlar anlıyor. Aynı hastane, kurum, güvenlik, çağrı merkezi fark etmez, benzer vardiyada çalışanlar ilişkide empatiyi daha rahat kuruyor. Sosyal çevren de genelde buralardan şekilleniyor zaten 💼
Ama sadece işle sınırlı kalırsan ister istemez “eve gel uyku işe git” döngüsünde boğuluyorsun. Küçük de olsa seni sosyalleştirecek alanlar yaratman önemli. Haftada bir gün bile olsa kitap kulübü, spor salonu, bir kurs, belki bir hobi atölyesi ya da uygulama üzerinden tanışıp uygun olduğun saatlerde buluşabileceğin insanlar olabilir. Önemli olan şu: Kendini hayata kapatmadan “benim tempoma ayak uydurabilecek birini arıyorum” demen ve bunu açıkça söylemen 💬
“27 oluyorum neden hala bulamadım” hissi çok normal. Toplum sürekli “şu yaşa kadar sevgili evlilik kariyer” baskısı veriyor. Fakat herkesin zamanı farklı. Sen şu an ağır tempoda çalışarak aslında ciddi bir dayanıklılık ve sorumluluk becerisi kazanıyorsun. Bu da seni ilişki için çok değerli biri yapıyor. Sadece henüz seninle uyumlu kişiye denk gelmemiş olman çok mümkün ❤️
Kendini suçlama. Yorgunken birine yazmak ya da buluşmak bile bazen işkence gibi gelebilir. İlk hedefin ilişki değil denge olsun. Uykunu az da olsa düzene sokmaya çalış, kendine minik mutluluk alanları aç, insanlar seni bu hâlinle de sevecek. İlişkiyi de “eksikliği tamamlayan şey” gibi değil “hayatımı güzelleştirecek bonus” gibi düşünmeye başlarsan üzerindeki baskı azalır 🌿
Unutma, kariyerin ve özel hayatın zamanla kendi dengesini bulur. Sen emek veren, çalışan, yorulan ama yine de düşünen birisin. Böyle insanlar ilişkiye de çok şey katar. Kendini geliştirmeye devam et, insan içine az da olsa karış ve “geç kalıyorum” fikrini yavaşça bırak. Güzel denk gelişler için hâlâ fazlasıyla vaktin var 💫