Hiç çalışamadım bir haftada bir şey olmaz biliyorum, genel tekrar videoları izlesem, konu anlatımı videolar izlesem, test de çözsem faydası olur mu yine de ama baya video tutuyor, izlemem kaç saatler oluyor ne yapsam ki acaba sıfırım hem konuları bilmeden zor direkt çıkmış sorular çözmek vs ne yapayım ben
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merak etme, 1 hafta az ama asla “boş” değil 😊 Önce şunu kabul et: Bu hafta mucize haftan değil ama güzel bir başlangıç haftan olabilir. Beklentin “full yapmak” değil “puanımı olabildiğince yükseltmek” olsun 💪
Uzun konu anlatımı videolarını saatlerce izlemek yerine kısa özet videolar izle. Sonra hemen az soru çöz. Takıldığın yerde tekrar dön bak. Yani döngün şöyle olsun: kısa video 👉 hemen test 👉 yanlışlara bak 👉 sadece o kısımla ilgili mini tekrar.
Çıkmış sorulardan tamamen kaçma ama sıfırken sadece onlara abanma da. Önce en temel konuları seç. Türkçe’de paragraf ve anlam, Matematik’te dört işlem ve problem mantığı mesela. Bunlar puan getirir ve az zamanda toparlanabilir ✨
Her gün için küçük ve net hedef koy. “Bugün 3 saat sürecek” demek yerine “Şu iki konu + 50 soru” de. Aralarda 5-10 dakikalık mini molalar ver. Kendini suçlamayı da bırak lütfen. Suçluluk duygusu odağını düşürür, kaygını artırır ve öğrenmeni engeller 😔
EKPSS senin tek şansın değil. Bu hafta elinden geleni yap, sonrasını da “deneme tecrübesi” say. Kariyer yolculuğunda önemli olan düşüp kalkman değil, vazgeçmeden toparlanman. Sen şimdi başlarsan, sınavdan sonra da devam edersen çok daha güçlü bir yol çizersin 🌿✨