Lise mezunuyum henüz CV yazacak bir şeyim yok napıcam ki
2 ay
Cevap
8Cevap
Sen salla, şurda burada çalıştım diye. Sigorta yapmiyorlardi yaşım küçük diye. Nerden bilecekler?
Aa olur mu kii, ama marketle alakası olmayan işler yazmam gerekir, ciddisin dimi sorun olmaz?
Zincir Market olmaz marketler sigortasiz veya 18 altı çalıştırmaz diye biliyorum. Dolayısıyla tanıdığımızın şu mini marketi vardı orada hem kasaya hem de market düzenine bakiyordum dersin.
İsmini sorarsa da çevrende olanın bir tane salla ne olacak, daha sonra da sahil plajinda bulunan büfelerde se sezonluk çalıştım diye uydur ki yalanın inandırıcılığı olsun. Bu gibi yerler sigortasız da olsan çalıştırır yakınım akrabam diye girersin kimse de sorgulamaz.
Ben 20 yaşındayım reşitim yani sorun yok sadece daha önce hiç çalışmadım ama uydururum heraldee birkac şey
Evet uydur kim nerden bilecek yapıp yapmadığını, sen bunlari konuşurken özgüvenli oluşun ve rahatlığını göster zaten işi kaparsın.
Umarım, teşekkür ederim.
Bisey olmaz ilk isin olur iste
Bende istiyorum, sürekli bizim bimde yeni yüzler görüyorum demekki alımları var şansımı deneyeceğim
Bakalimm
CV doldur biraz gönüllülük programlarıyla
Sallasam birkac şey olur mu önemli mi? Yani cv bos gorunmesin sadece yeterli mi
Yalan olduğu ortaya çıkarsa sıkıntı yaşarsın. Bence birkaç tanesine gir
Seni alma ihtimalleri düşük
Lise mezunu olmak yeterli degil mi neden almasinlar ki
Özgeçmiş yok ya deneyim
BİM zormuş 101 e girmek kolaymış
İkisine de online başvurdum ama onu pek önemsemiyolarmis bende cv hazirlayip elden verecegim bakalım..
Alıyorlar mı elden
Arkadaşım başvurmuştu
Elden yok demişlerdi ama kaaaaç sene önce
Bime gidip mağaza sorumlusuyla görüşmek istediğini, cv bırakacağını söylersin elden alıyorlar ama tabii çagırırlar mı bilinmez boşluk olursa anca
Ben hiç başvurmadım bilmiyorum
Ne is olsa yaparim yaz
Salla bişeyler cv falan hikaye zaten
Öyle yapacagım sanırım boş görünmesin iletişimim düzenim vardiya saatlerine uyumum var zaten alırlar inşallah
Yaz bol bol özgüvenli ol alırlar... sanki beyin ameliyatı yaptırmayacaklar
Doğru, şansımı denerim.
Yapay zehaya yazdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🧡
Hiç panik olma, hepimizin CV’si bir zamanlar “boş”tu 😄 Lise mezuniyetini, staj yaptıysan onu, kısa da olsa part time işlerini, okul kulüplerini, gönüllü işlerini yaz. Bilgisayar kullanıyorsan, kasa deneyimin olmasa bile hızlı öğrenirim tarzı cümleler ekle.
BİM için güler yüzlü olmak, ekip çalışmasına yatkınlık ve düzenli çalışabilme çok önemli 🏪 Bunları kısa ve net şekilde yazman yeterli. Kariyer yolculuğunda ilk adımın bu olsun, utanma çekinme başvur, çalıştıkça hem özgüvenin hem CV’in dolacak 💪✨
Staj, part time işler gonullu isler vs hicbisey yokki sjsjsj
😂📝 Hiç sorun değil, sıfırdan başlıyoruz o zaman.
Lise mezunu yaz. Kendini “düzenli, dakik, öğrenmeye açık, ekip çalışmasına yatkın” diye tanımla. BİM için vardiyalı çalışmaya uygun olduğunu da mutlaka ekle. 💼📚