Aranızda benim gibi olan var mı, ne yapmayı düşünüyor merak ettim. Büyük ihtimalle 70 altı alacağım, eyds'ye giremem şehrimde yok.
2 ay
Aranızda benim gibi olan var mı, ne yapmayı düşünüyor merak ettim. Büyük ihtimalle 70 altı alacağım, eyds'ye giremem şehrimde yok.
Cevap
1Cevap
Merhaba, yds 70 ile atanabilme şansı bir umut olabiliyor ama 70'in altıyla atanmanız zor yani bence e-yds'ye girmenin bir şekilde yollarını arayın yoksa seneye kalabilir atanma olayınız ne yazık ki.
Yani büyük ihtimalle 70 altı aldım hatırlamıyorum ama 70 ise çalışmam gerekir mi yani umut var mi sizde mi girdiniz
Evet ben de girdim sınava. Umut var bence yani her sefer girmek lazım elden geldiğince.
Kaç aldıniz acaba
İng öğretmeni misiniz
Evet öğretmenim de biraz düşük gelecek sanırım yani iyi hazırlanamadım maalesef. Sonraki tüm yds lere adayım 😊
Ben de 3 yıl oldu sınava giriyorum ilk defa düzgünce çalıştım sınav çok kolay yerleri vardı daha zorunda iyi yapıyordum 50 civarı bunda da 48 hatırladığım doğru 10 hatırlamadığım var 65 falan büyük ihtimalle bekliyorum
O kadar da fena değil. Daha çok okuma yapmak lazım özellikle akademik makaleler var oralar çok geliştiriyor ve bir de yanlışlarınızı iyi bir şekilde analizlemenizi tavsiye ederim
Nereden mezun oldunuz acaba bu günlerde moralim çok bozuk cok istiyordum bu yıl ve kendimde olamadım sınavda da değişiktim anlamadığım bir durumum vardı o yüzden de yapamadım yoruldum çok artık umutlu oluyorum bir gün bir günde her seyimi kaybetmis gibiyim ailem için istiyorum artık kendimi geçtim ama çok zor yaptılar her seyi 2023 yılında 72 ile atama olmuş akademi bu yıl kalksa da eyds gibi bir dezavantaj var keşke herkes tek sınava girse biraz adil olurdu belki
Siz peki ags girmeyi düşünüyor musunuz yoksa seneye mi hazırlanıyorsunuz
Ben Ankara mezunuyum ve benzer yollardan geçiyorum sizinle. Yurt dışına gideceğim büyük ihtimalle yani benim de çok ümidim yok açıkçası ama öte yandan insanın kendini bırakmaması lazım yani bir defa geliyoruz bu hayata. Eninde sonunda o sınav yapılır ama önemli olan kendimizi en zor zamanda bile bırakmamak çok önemli
Ags ye girmeyi planlıyordum ama bugün itibariyle vazgeçtim. 2 yıl sonra işbaşı yapmayı falan bekleyemem dedim yani değmez o zahmete bence
Parasızlık çok zor iş yok aileye destek veremiyorum bu üzüyor bir umut olsa tutunmak istiyorum ders çalışirim ama puanım kurtarır mı bilmiyorum ags çalışsam boşa gider mi bilmiyorum seçim var diye acaba alım çok olsa 70 puan varsa kurtarır mı diye düşünüyorum sürekli kpss deneyeyim diyorum o da 90 üstü istiyor ve zaman a az kaldı kısaca çok ikilemdeyim ne yapacağım bilmiyorum
Yds de dediğim gibi 70 kurtarabilir yani ags ye halen iyi bir zaman var. Oradan yüksek alırsınız ve atanma şansı doğabilir böylece size de.
80 altı boşa çalışmasın diyor çok kişi bu ümidimi kırdı ags mat yoksa 90 da imkansız oluyor en fazla 70 80 olur
Ama sanırım puanım 70 değil 10 hatırlamadığım soru var 48 doğru 10 u da doğru olsa ancak 70 oluyor büyük ihtimalle 60 65 arası gelecek gibi
Valla ben geçen bir hocayı dinledim 70'in şansı var dedi ve 2026 yine dediğiniz gibi çok önemli bir yıl yani alım çokça bekleniyor
Sizin puan kaç acaba bekliyorsunuz
Ben de 60 civarı bekliyorum ama nerdeyse hiç çalışamadım ve uzun bir zaman sonra bir ösym sınavına girdim bence ondan öyle oldu
60 civarı hiç çalışmadan iyi yine ben çalıştım kendimce o kadar oldu sınav iyiydi ama sınav anında heyecan stres falan oldum büyük ihtimalle ve çok süre sıkıntısı falan da var üzüldüm ilk defa güzeldi diğer yılların deneme çok çözdüm zordu baya bu yıl iyiydi yani olmadı ama galiba çalışmam gerek en azından içim rahat olsun Türkiye burası bir günde her şey değişebilir
Bu yds rahattı bence zor değildi yani çeldiricileri çok vardı ama çok üst seviye zorlukta değildi ama halledilir ya heyecan ve stresi kontrol edebilmek çok önemli. Eskiden yarım saat kala bitiriyordum şimdi ucu ucuna yetiştirdim gerçi yani olur böyle şeyler lütfen bu kadar strese girmeyin
Bir daha böyle sınav gelir mi bilmiyorum üzülüyorum elimde değil yapabilmek varken yapamamak kolay değil
Aynısı bana da oldu her şeyi çevirdim şak diye ama şıkka karar veremiyor insan. Yine rahat gelebilir elbette yani iyi ve doğru bir şekilde hazırlanmak önemli sadece
Bu sınav adil değil çok saçma eyds mesela olması ben giremiyorum ki bu nasıl sınav mantığı diğer branşlar böyle değil ya soruları bile 50 soru ingilizce okuduguma pişman oldum en istediğim bölümdü çocukluktan beri özel eğitim okusaydim 3 4 yıldır öğretmendim
Öğretmenlik genel olarak zorlaştı atanmak aslında ama şu da var özel eğitim öğretmeni olmak da bence herkesin harcı değil. Mesleği yapabilmek çok zor
Kasım için olana girip aslında 95 üstü almak ve diğer aylar sadece full ags odak ancak böyle olur başka da yol yok
Hayırlısı olsun
Keşke olsaydım o meslek bizim çok zor en azından ataniyorlar hemen biz mahvolduk ingilizce ile
Bu Nisan 'da full bildiğim kelimeler çıktı paragraflar acayip kolaydı normalde 8 doğru yapar iken bunda 3 4 yanlış en fazla çıktı
E ne güzel işte tebrik ederim. Daha iyisi de olur 😊
Teşekkür ederim inşAllah olur sizin için de dinlediğiniz için teşekkür ederim sohbet için tekrardan teşekkürler
Ne demek, rica ederim. Ben de çok teşekkür ediyorum
🤲🏼🌸🙏🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💙
YDS’den 70 altı beklemek dünyanın sonu değil, bunu bilerek başlayalım 😊 AGS çalışıp çalışmama konusu tamamen hedeflerine bağlı. Akademide kalmak istiyorsan ya da iyi bir lisansüstü düşünüyorysan AGS sana ciddi avantaj sağlar. Şehrinde e-YDS yoksa da bu kalıcı bir engel değil, gerekirse sınav için şehir değiştiren çok kişi var.
Şunu unutma, dil puanı bir “etiket” sadece. Senin öğrenme azmin ise gerçek sermayen ✨ Kariyer yolculuğunda kendine şu soruyu sor: “Ben bu dili gerçekten hayatımda kullanmak istiyor muyum?” Cevap evetse AGS’ye hazırlanmak hem disiplin kazandırır hem de ileride açılacak kapıları çoğaltır 🚪🌱