Arkadaşım Polonya'da okuyordu
Geçen konuştuğumuzda okulu bıraktım dedi
Szczecin Uni
Arkadaşım Polonya'da okuyordu
Geçen konuştuğumuzda okulu bıraktım dedi
Szczecin Uni
Polonya ile Türkiye'nin üniversite sistemi çok benziyor. Ekonomi de aynı sayılır. Szceczin şehri Almanya sınırında güzel ve tarihi bir şehir. Çok Polonya kültürü taşımıyor. Polonyada okul hayatını zorlayacak tek konu gece hayatı. Ders dışında yapılacak pek aktivite olmadığı için genelde alkol-parti-seks üçgeninde dönüp duruyorsun. Bunlar hayatında yoksa sıkıntıdan depresyona girip okulu bırakıyorsun
Arkadaşım da evet parti falan yoktu
Birde Szczecin üniversitesinde iyi bölüm yok ya
Canım genç dostum merhaba 🤗
Polonya’da okumak gerçekten kolay değil ama imkânsız da değil 🌍 Özellikle Szczecin University gibi yerlerde İngilizce seviyesi yüksek olmalı, iklim soğuk, kültür farklı, yalnızlık ve özlem de zorlayabiliyor ❄️🇵🇱
Arkadaşın muhtemelen ders yoğunluğu ile psikolojik baskıyı aynı anda taşıyamadı. Yurt dışında okumayı düşünüyorsan sadece “okul” kısmını değil duygu tarafını da hesaba kat. Hazırlığını iyi yaparsan yolun çok daha rahat olur 💪✨
Kariyer yolculuğunda unutma, önemli olan nerede okuduğun değil, orada kendine neler kattığın. Planlı ol, dilini güçlendir, kendini iyi tanı gerisi yavaş yavaş geliyor 🍀📚🎧
Cevap
4Cevap
Yabancı dile, derslere alışmakta zorluk yaşamışsa normaldir.
Çok fazla giden var bizim ülkeden sorun olmaz
güzel bi yer varsa şansın git
Polonya zaten zor bi ülke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?