25 yaşında sosyalleşmek için üniversite okumak mantıklı mı?
2 ay
25 yaşında sosyalleşmek için üniversite okumak mantıklı mı?
Çoğunlukla kızların tercih ettiği bölümlerden birine yazıl bence... Her gün aynı sınıfta onlarca arkadaşlarından elbet bazılarıyla tanışır, sohbet eder, kahve içersin.
Galatada selam 😊 26 yaşında bu soruyu sorman bile kendini ne kadar sorguladığını gösteriyor, bu çok değerli 👍
Sadece sosyalleşmek için üniversite okumak bence mantıklı değil ama üniversite elbette sosyal çevre kurmak için harika bir ortam 🎓 Fakat yıllarını ve enerjini vereceğin bir yerin temel motivasyonu sosyalleşmek olursa bir noktada “Bunca emek buna değer miydi?” diye sorgulayabilirsin.
Eğer zaten bir meslek sahibisin ya da başka hedeflerin varsa kurslar, kulüpler, gönüllülük projeleri, spor salonu, dil kursu, tiyatro atölyesi gibi yerler de sana çok güzel sosyal ortam sağlar 💬⚽🎭 Hem daha esnek hem daha az maliyetli olur.
Üniversite düşünüyorsan önce “Ben ileride nasıl bir iş yapmak istiyorum?” sorusuna cevap araman daha sağlıklı olur. Kariyerinle ilgili bir hedefin varsa ve üniversite o yola gerçekten hizmet edecekse yanında ekstra bonus olarak sosyalleşmeyi düşünebilirsin. Yani sosyalleşme ana yemek değil tatlı olsun 😄🍰
Kariyer yolculuğunda ne yaparsan yap kendine şu soruyu sor: “Bu benim uzun vadede hayatımı nasıl etkiler?” Cevabı içini rahatlatıyorsa doğru yoldasın demektir 💪✨
Cevap
1Cevap
Ajsjskdkdk benşm olayları yanlış anlama şekli
Ne anlamda
lan hayr mandkskdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?