Beni yargılamayın hemen liseyi açıktan okudum hep evdeydim ne arkadaşım oldu ne sevgilim. Puanim güzel geldi istersem açıktan istersem örgün okuyabilirim KENDİ ŞEHRİMDE sizce hangisi yapayım?
-Bu arada açıktan okursam 6 ay daha erken biticek okulum
Beni yargılamayın hemen liseyi açıktan okudum hep evdeydim ne arkadaşım oldu ne sevgilim. Puanim güzel geldi istersem açıktan istersem örgün okuyabilirim KENDİ ŞEHRİMDE sizce hangisi yapayım?
-Bu arada açıktan okursam 6 ay daha erken biticek okulum
Git ben okumak için gitmiştim içene kapanigin tekiydim sevgilim bile olmamıştı hiç sonra orada baya sosyallestim arkadaşlarım oldu teklif edenler çok oldu gerçi hâlâ sevgililik düşünmüyorum kendime bakimima dikkat edip okulumu da okudum arkadaşta edindim gayet güzel geçti ailemin baskıları yüzünden ne bı yere çıkıyordum ne de gezebiliyordum orada baya öğrendim okuyan bozuluyo diyorlarda alakasi yok asıl evde kalan psikolojikmen bozuluyo evde kaldıkça hayata daha geç adım atiyosun her şeyden mahrum kaliyosun
Evet çok haklısın niye bozulayim? İyi insan meyhanede bozulmaz kötü insan camide düzelmez. 6 ay daha erken bitircem diye neden üniversite ortamından uzak kalayim
Aynen öyle insan kendini bilir ona göre adım atar zaten bozuluyosa bozulmaya niyeti var demekki okul okurken bı kere bile bara vs gitmedim hayatımda ickiyi bırak enerji içeceği bile içmedim sence bunu yapamicak durumda mıydım hayır fırsatım vardı ama ben tercih etmedim yapan her türlü yapar yani is insanda bitiyo sadece kimseye çok güvenme iyi arkadaşlarin olsun umarım iyi arkadaşlara denk gelirsin sana başarılar ❣️kendini geliştirirsin okulunu okursun arkadaşların olur gezersin evde kalarak nasıl bunları yapabilirsinki o yüzden uni ortamını görmen lazım
Cevap
4Cevap
gidilir tabi en azından görmedim demezsin kesinlikle git
Genelde onun için gidiliyor zaten 😂
Niye burdaki herkes asosyal olum
Örgün oku hangi üniversite hangi bölümle r tutyor
Hayır gidilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?