İngilizce öğretmeni olarak atanma ümidim yok, lisans ile girmek istiyorum memurluk için. Memur olup atanan var mı ve kaç puan en az olsa olur lütfen bilgisi olan yazabilir mi
1 ay
İngilizce öğretmeni olarak atanma ümidim yok, lisans ile girmek istiyorum memurluk için. Memur olup atanan var mı ve kaç puan en az olsa olur lütfen bilgisi olan yazabilir mi
Memurum, yalnız düz memurluk olarak düşünüyorsanız sadece lisans mezunun olan alımlara başvururum ne yazıkki talep cok alım az kpss puan 90-95 aşagı kapatması cok zor belki son seneler puanlar eridikçe 85 lere bir ihtimal düşebilir bazı kıytı köşede düşen alımlar gördük kpss seviyen ne durumda bilmiyorum ama eğer memur olsun ne olursa olsun bir şekilde hallederim diyorsan nitelik kazanıp farklı bölümünden bagımsız unvanlarda memur olarak atanıp daha sonra 4 yıl geçtikten sonra unvan değişikliği ile üst seviye unvanlara geçmen daha mantıklı olur gibi örnek olarak Klavye sınav işini halledip katip olarak atanma mevcut daha sonra unvan değişikliği felan özel kaleme geçebilirsin ya da güvenlik kartının halledip bir süre güvenlik olarak calıstııktan sonra artık calıstıgın bakanlık her neresiyse örnek kykdaydan yurt yönetim personeli unvanına geçebilirsin puanlar 70-75 e rahat düşer 95 yapman gerekmeden atabilirsin.
Leyla’cım merhaba 🌸
İngilizce öğretmenliğinde atanma zor biliyorum, moralini bozma lütfen 🙏 KPSS lisansla genel idare, vergi dairesi, adliye, üniversite memurlukları gibi pek çok alan var.
Net puan vermek zor çünkü her yıl kadro sayısı değişiyor ama genelde 85 üstü seni daha güvende hissettirir diyebilirim 💪 Düzenli çalışırsan çok şey değişir. Kendini tek bir mesleğe sıkıştırma, güçlü olduğun yanları düşün ve onlara göre de alternatifler planla. Kariyer yolculuğunda esnek olmak bazen en büyük avantajdır 🌿✨
Cevap
7Cevap
girmiyorum
Benim önlisans ve lisansla ilgili pek bilgim yok diyebilirim ama genel olarak kpss ile ilgili pek bilgim yok
Sınava tekrar hazırlanmayı düşünüyorum daha önce denedim. Siz ilk kez mi gireceksiniz?
Bölüm çıkışlı misiniz?
Eğitim fakültesi mi
Edebiyat
İngilizce bölüm mezunu olmak sarti tarzında linans kodunuzu bulmalisin osym de o koda göre ilan açılırsa tercih yapabilirsin. Bunun haricindeki başvuracağın seninde benimde veya başkasıninda 4001 kod yani herhangi bölüm mezunu olma şartı. Çok çok minik alım yapılır garanti için 92+ tarzı bir puan gerekir.
Düz memurluk alınıyor gayet
Geçen yıl 80 ile memur alımı olmuş 90 iyi garanti olur ama 85 80 de iş görür bence
Mesele puan değil onlar iibf yani işletme ıktisat tarzı bölümler içindi. Lisans kodunuz nedir onu bulun sonra onun atamalarına. Düz memurluk deyince her ilana basvuramiyorsun maalesef. Benim söylediğim puan düz memurluk için taban puan limitiydi :)
Örnek verelim bir kadro açılsın. İstenilen niteliklerde şunlar olsun. İşletme mezunu olmak bir de maliye lisans mezunu olmak. Farazi konuşuyorum zaten böyle olmaz da. Şimdi 2 tane nitelik istenmiş bu kadroya düz memurluk kadrosu. Sizin mezuniyetiniz buna uygun olmalı nitelik kodunuz istenilen şartlara uymuyor. 99 puaninizda olsa basvuramazsiniz bu ilana. Çünkü mezuniyetiniz uygun değil. Kadroya istenilen kişiler işletme veya maliye çıkışlı olmak. İngilizce bölümü dememiş mesela bu sebeple. O yüzden nitelik koduna göre arama yapmanız lazım
Evet gireceğim şansını dene çalış hedefim +94
Sizin bölüm ne
İktisat mezunuyum
Kaç puan iyi memurluk için düz memur
bilmiyorum bu yıl çok kişi gireceği için ne kadar yüksek o kadar garanti
Ben yeni bugün çalışmaya başlayacagim Türkçe temelim var mat da hafif var tarih de yarım kaldı coğrafya vatandaşlık kalmış hiç bakmadım inşAllah olur yoruldum
Olur olur vakit var temelin varsa halledersin
Bende ümidimi kesmiştim şu an doktora yapıyorum size bol şans dilerim
Hangi bölüm
Bilgisayar mühendisliği
Benim bölüm iyiydi bozdular
Hocam bizim bölümde ölü emin olun siz başarsınız umarım zaten üşengeçliğimden kpssye girmedim sırf dr ünvanı almak için :D
Kpss son şans gireceğim inşAllah olur 🤲🏼
Dualarımız sizinle leyla hocam😄🤲
Allah razı olsun
Bende istiyorum hazırlanıyorum bakalım
Lisans mi sizin de
Bölüm neydi
Moralin iyi olsun
En az kaç puan acaba gerekli
Bilmiyorum ama
İyi olmanı istiyorum
İyi olamıyorum maalesef
Olumlu düşün tatlım
Düşündüm ama bu yıl da çöp olsun istemiyorum
Bende düşünüyorum bakalım
Öğretmenim
Ne öğretmeni
Beden eğitm
Atandiniz mi
Evet sen mezun musun
Çoktan mezun oldum
Kaç kere girdin kpss ye
Öğretmenlik için girdim sadece memurluk için bu yıl ilk defa olacak hiç çalışmadan 63 almıştım
Çalış biraz daha
Çok zoruma gidiyor o kadar okuyup yapamamak bu bölümde mutlu olur muyum bilmiyorum ama atanmayı da çok istiyorum
İng öğretmenliği güzel
Ben yapamadım başaramadık
Olur inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?