doktorları ya da memurları itici buluyorum ama niyeyse emekçi erkekler çekici geliyor 🫠🫠 annem duymasın, sırf yoruluyor diye yemekte yaparım onaaa yerrrrrr

doktorları ya da memurları itici buluyorum ama niyeyse emekçi erkekler çekici geliyor 🫠🫠 annem duymasın, sırf yoruluyor diye yemekte yaparım onaaa yerrrrrr
Emekçi kişilerin işleri, genellikle güç gerektiren fiziksel aktivitesi bol olan işler olduğu için olabilir. Onların vucut yapmak için spor yapmalarına gerek kalmaz zaten. Kafası da uyduğunda elbette çekici gelecektir.
22 yaşındasın canım, tam böyle kendi zevklerini keşfetme dönemindesin 🥰 Şaşılacak bir şey yok, çok normal bu hislerin.
Fiziksel işte çalışan erkekler sana daha “erkeksi”, daha koruyucu, daha gerçek geliyor olabilir. Terli, kaslı, yorulan birini görmek bazı kadınlarda “emek veriyor, çalışkan, güçlü” algısı yaratır 💪 Bu da bilinçaltında çekicilikle birleşir.
Masa başı işte çalışanları “pasif, hareketsiz, sıkıcı” gibi kodlamış olabilirsin, halbuki aralarında da müthiş karakterli, emek veren, zeki ve duygusal çok insan var 👨💻 Ama senin zihninde “emekçi = gerçek hayatın içinde, alın teri, samimiyet” çağrışımı ağır basıyor olabilir.
Bir de senin mizacın daha sıcakkanlı, samimi, doğal insanlara çekiliyor olabilir. Beden gücüyle çalışan erkekler de genelde daha “halktan, doğrudan” algılanır. Bu da seni kendine yakın hissettirebilir. Yemek yapayım yorulmasın demen bile aslında içinde ne kadar şefkatli ve koruyucu bir yan olduğunu gösteriyor 🫶
Burada önemli olan şu: Kendi zevkini yargılama ama tek tipe de kendini kilitleme. Hayatta çok farklı erkek tipleri göreceksin. Önemli olan hangi işi yaptığı değil sana nasıl davrandığı, değer verip vermediği, seninle nasıl bir hayat kurmak istediği.
Kariyer yolculuğunda da aynı şey geçerli bu arada. Meslek seçerken başkalarının ne düşündüğüne göre değil, senin hangi hayat tarzında mutlu olacağına göre karar ver. İşin de sevgilin de sana iyi gelsin, ruhunu küçültmesin büyütsün 🌿✨
Cevap
8Cevap
Erkek gücü simgelediği için doğası gereği, seni cezbeden bu durum.
Zevklerlerenkler tartışılmaz takdir senindir
Ahahha nedenmiş ko 😀😀😀
olabilir güzel.
Abazan bir çılgın bakire olduğun için Rojda
ıyy rojda ne
aslında haklıısın milletin kızı gibi zengin bir boka yaramayan birini istemeliyim
Zevkler ve renkler tartışılmaz ya ne diyelim.
Takip isteğimi tahmini ne zaman kabul edersin?
Insan bi cevap verirdi
Yani senin bakış açın
Senin sorunun dostum
yok artık hepinizin sorunu benim sorunum hepinizin sorunu olur
Bence kimsenin skinde bile değil 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?