Beyaz yakalılar sağlıklı mı ya?

Bence zihinsel sağlıkları çok kırılgan olabilir. Tanışma uygulamasından biriyle tanıştım, yalnız yaşıyor, evden çalışıyor ve iş arkadaşlarıyla mesajla maille falan iletişime geçiyor. Yani iletişim çok eksik bir kere. O yüzden tamamen evden çalışmak insan sağlığına uygun bir seçenek değil bence. Bazen iş arkadaşlarını kırabilecek cümleler de yazıyormuş ve iş arkadaşı rahatsızlığını da dile getirmiş. Ve bunu bana açıklıyor ayrıca. Belki de benden onay bekledi. Dün uygulamadan hep yazışmıştık, dedim Telegram'a geçelim, bu uygulamada çok zaman harcıyorum, bunu istemiyorum.. tamam dedi, şimdi Telegram'dan pek yazmıyor, tabii ki her gün yazışalım demiyorum ama uygulamaya ne zaman girsem onu online görüyorum. 😂 Bilmiyorum henüz yüz yüze tanışmadım ama biraz egolu olduğunu ve bilgisayarın başında oturup çalışmak yerine elinde telefonla takılan bir tip olduğunu falan düşünmeye başladım. Zaten beslenmesine ve kendine de fazla dikkat etmiyormuş. Evlenmekten bahsediyor da daha şimdiden, kimse bugüne kadar evlenmediyse belki de karakterinden dolayıdır bilmiyorum 😂 evlenmek ister miyim sanmıyorum..

Bana duygusal olarak kırılgan geldi, kırılgan bir egosu var gibi geldi. Benim kardeşim de öyle mesela, en ufak eleştiriyi bile karakterine saldırı olarak algılıyor. Hemen savunmaya geçiyor. Bu eleştiride bir haklılık payı olabileceğini hiç düşünmüyor. Beyaz yakalılarda hep olan bir şey olabilir mi bu? Çalışmaktan kafayı mı yiyorlar?🤣 Beyaz yakalı olmayanın da kendine göre derdi var. Sağlam bir kafa yok mu ya? Herkes başka bir alemde. Belki ben de farklı bir deliyimdir 🤣🤣

Beyaz yakalılar sağlıklı mı ya?