Arkadaşlar merhaba, Aleyna Sönmez’den danışmanlık alanlar sonucunu bizimle paylaşabilir mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar merhaba, Aleyna Sönmez’den danışmanlık alanlar sonucunu bizimle paylaşabilir mi?
Selam öncelikle ben yaklaşık 6 aydır Aleyna Hanım ile çalışıyorum ilk olarak ayrıldığım kişi için çalışma yapmaya başlamıştık ilk ayda etkilerini aldık ve sadece aşk alanında işlem yaptırmadım bireysel olarak da kendim için negatif enerji ve bolluk bereket çalışması yaptırdım ki bu tür durumlarda önce kendisi sizin üzerinizi kontrol ediyor ve işlem gerek mi ona karar veriyor. Öncesinde de hep kendisine önce sorunumu söyler ona göre işlem gerekli mi değil mi ya da ne gerek ona karar veririz. Ben bazen gerek olduğunu düşündüğüm durumda bile kendisi gerek yok demeyi bilir ki zaten piyasada bunu yapan var mıdır bilmiyorum çünkü insanlar para koparmak için çabalarken Aleyna Hanım benimle hem bir abla hem de danışman olarak hep ilgilendi ve hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı. Zaten gerçekten enerjisinden de olabilir mesajlara genelde ses kaydıyla dönüş yapıyor ve sesini duyunca bile rahatlıyorsunuz çünkü ben şahsen çok çok zor güvenen biriyim, bazen kişiyle olan sürecimde etkileniyordum bir şey görünce duyunca ister istemez ve ona yazıyordum bilgilendirme amaçlı, bir de gerçekten bir telaş etmeyin deyişi var enerjisini hissedip rahatlıyorsunuz ve her şeyin çözümü var diyorsunuz. Böyle bir dönemde şüphelerinizin olması gayet normal çünkü piyasa çok kötü insanlarla dolu ama memnuniyetlerinin binlerce olduğunu ve samimiyetini görünce anlayacaksınız. Her durum farklı sürelerde sonuç alıyor çünkü herkesin hikayesi, olayı, enerjisi farklı ama size en güzel öğrettiği şeylerden biri de sabır ve akışına bırakmak oluyor.
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Tarafımıza ulaşan soru, görüş ve talepleriniz titizlikle değerlendirilmekte olup, tüm süreçlerinizde sizlere en doğru şekilde destek sunulmaktadır. Danışan memnuniyeti ve güveni, çalışma prensiplerimizin temelini oluşturmaktadır.
Ben, Aleyna S. Orujov’un asistan Aslıhan olarak, iletişim ve destek süreçlerinde her zaman yanınızda olduğumu belirtmek isterim. Aleyna Hanım da danışanlarının süreçlerini yakından takip etmekte ve gerekli yönlendirmeleri profesyonel bir şekilde sağlamaktadır.
Son dönemde dijital platformlarda yer alan gerçek dışı, yanıltıcı veya kişilik haklarını zedeleyici paylaşımlar tarafımızca takip edilmektedir. Bu kapsamda, kurumumuzu, çalışma ekibimizi veya danışanlarımızı hedef alan asılsız içerikler hakkında gerekli hukuki değerlendirmeler yapılmakta olup, ilgili yasal süreçler başlatılmaktadır.
Kamuoyunun yalnızca resmi hesaplarımız ve resmi iletişim kanallarımız üzerinden yapılan açıklamaları dikkate almasını önemle rica ederiz. Gerçek dışı beyanlar ve karalama amacı taşıyan içerikler, ilgili mevzuat çerçevesinde değerlendirilecek ve gerekli mercilere bildirilecektir.
Bizlere güvenen tüm danışanlarımıza teşekkür eder, sizlere profesyonel ve güvenilir hizmet sunmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Resmi Danışan Destek Birimi
@Aslıhaninak 😂😂😂
Çok inannrak bende yaptırdım artık şüpheyle bakıyorum 21 gün tamamladık hiçbir değişiklik olmadı ek bir süre 41 günü tamamlayalım dediler onu da tamamladık daha sonra 7 günlük bir dua çalışması dedi onu da tamamladık yine hiçbir şekilde bir şey olmadı şimdi benden tekrardan ikinci işlem için istiyorsanız yapabilirsiniz isterseniz başkasına yaptırabilirsiniz diye yazmış evet çok fazla olumlu dönüşler var ve başarı oranının %98'e varana kadar olduğu söyleniyorken ben kendimi %2'likte görecek kadar düşük görmedim bazen bu paylaşımları asistanı ile birlikte mi yapıyor bazı sesler atıyor mesela o sesleri birbirine çok benzetiyor artık bu duruma geldim şüphe gözüyle bakıyorum
@Canan4435 cevap olarak ne diyor kendisi peki?
@Canan4435 en son ne yazacak yine paylaşır mısınız?
Ben paylaşayım isterseniz sizinle 1 aydır cevap alamadığım Aleyna Hanım web sitesine yazınca anında geri dönüş yaptı tehditler hakaretler diz boyu marka karalamaktan dava açacakmış küçük beyinliymişim hizmet alamadığım ödememi geri göndermeyecekmiş ekran kayıtları ve dekontlar mevcut isterseniz atabilirim
41 gün dedi ama 28 ci gün ben etkiyi gördüm 100 kişiden 3-5 kişi etki almadığında buraya yazıyor sadece etki alanlar yazsa eminimki konuşulan boş muhabbetler kaybolur Aleyna hocam da görür insallah bu yorumumu
@Alev188377 tebrik ederim size. Mutlu olun insallah...
Ben sahsen olan tek sizi gordum 9 kisi ile konustum ben dahil 10 kisi kimsenin olmadi... sureler bitti. Ek sureler bitti. Bundan sonra ne yapicaz dedim... ben size bir yorum yapamam siz nasil isterseniz oyle yol izleyelim dedi... tekrar islem istemiyorum... kendi gorusum bence metafizikle filan bu isler olmuyor... umutlaniyorsunuz sadecee, paraniz gidiyor netice bence hep ayni olumsuz... rabbim saglik versin. Brn metafizikle kavusmayi kimseyi tavsiye etmiyorum
@Canan4435 Tavsiyeyi geçtim kavuşan yok zaten metafizikle
@Canan4435 Benim de gözlemlediğim kadarıyla kavuşan yok metafizikle.
@Canan4435 gerçekten inandın mı. Soru altında bir sürü yeni olumlu yorumlar gelmiş. Ve nedense hepsi yeni üyelik ve hepsinin ilk yorumu bu. Bundan kaç ay önce de aynı bu şekilde soru altına yorum yapıyorlardı. Bir kaç yorum sonrası yok. Maksatları başkalarını da kandırmak.
Belli ki kendisini tam olarak dinlememişsiniz. Sürece başlamadan önce herkese 21 gün etki süresi olarak söylüyor. Bu ilmin etki süresi kalıp olarak böyle zaten. Ama herkesin yaşadığı süreç farklı oluyor. Birine daha işleme yeni başlayınca etki ediyor birine diğer işlemlerle desteklendikten sonra. Ben tam 6 ay sonra sonuç aldım mesela. Ha bu arada hiç mi bir şey olmadı dersen oldu tabii ki. Göndermeli storyler, çevresindeki insanlardan stalklamak için takip istekleri vs. Ama o da bi kul sonuçta. Tamam ilmi ve bir yeteneği var ama hâşâ Allah değil. Her şey vaktini bekliyor. O isteklerimiz için bize manevi destek sağlıyor. Oluyor gerçekten. Sadece tevekkül edip güvenip beklemek gerekiyor. Sana da bunu öneririm.
@Canan4435 Belli ki kendisini tam olarak dinlememişsiniz. Sürece başlamadan önce herkese 21 gün etki süresi olarak söylüyor. Bu ilmin etki süresi kalıp olarak böyle zaten. Ama herkesin yaşadığı süreç farklı oluyor. Birine daha işleme yeni başlayınca etki ediyor birine diğer işlemlerle desteklendikten sonra. Ben tam 6 ay sonra sonuç aldım mesela. Ha bu arada hiç mi bir şey olmadı dersen oldu tabii ki. Göndermeli storyler, çevresindeki insanlardan stalklamak için takip istekleri vs. Ama o da bi kul sonuçta. Tamam ilmi ve bir yeteneği var ama hâşâ Allah değil. Her şey vaktini bekliyor. O isteklerimiz için bize manevi destek sağlıyor. Oluyor gerçekten. Sadece tevekkül edip güvenip beklemek gerekiyor. Sana da bunu öneririm.
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Tarafımıza ulaşan soru, görüş ve talepleriniz titizlikle değerlendirilmekte olup, tüm süreçlerinizde sizlere en doğru şekilde destek sunulmaktadır. Danışan memnuniyeti ve güveni, çalışma prensiplerimizin temelini oluşturmaktadır.
Ben, Aleyna S. Orujov’un asistan Aslıhan olarak, iletişim ve destek süreçlerinde her zaman yanınızda olduğumu belirtmek isterim. Aleyna Hanım da danışanlarının süreçlerini yakından takip etmekte ve gerekli yönlendirmeleri profesyonel bir şekilde sağlamaktadır.
Son dönemde dijital platformlarda yer alan gerçek dışı, yanıltıcı veya kişilik haklarını zedeleyici paylaşımlar tarafımızca takip edilmektedir. Bu kapsamda, kurumumuzu, çalışma ekibimizi veya danışanlarımızı hedef alan asılsız içerikler hakkında gerekli hukuki değerlendirmeler yapılmakta olup, ilgili yasal süreçler başlatılmaktadır.
Kamuoyunun yalnızca resmi hesaplarımız ve resmi iletişim kanallarımız üzerinden yapılan açıklamaları dikkate almasını önemle rica ederiz. Gerçek dışı beyanlar ve karalama amacı taşıyan içerikler, ilgili mevzuat çerçevesinde değerlendirilecek ve gerekli mercilere bildirilecektir.
Bizlere güvenen tüm danışanlarımıza teşekkür eder, sizlere profesyonel ve güvenilir hizmet sunmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Ben deneyimledigim için ve işin gerçeği gerçekten sonuç aldıgım için memnun kaldım tabi durumunuza ve olayınıza göre degişkenlik gösterebilir en başta çok tatlı bir insan çok yardımcı oluyor ben çok zor ve kötü şeyler yaşadım bu alanda hep destek oldu bana yalan söylesem hakkını yerim şimdi ama diger piyasadaki dolandırıcılara göre kendisi gerçekten işi bilen belgesi sertifikadı olan biri ve egitimde veriyor bu konuda yazılanları okuyorum hep yazık günah çok kötü şeyler yazılmış boş yere ben şahsen çok memnun kaldım ofisinde yüzyüze görüşüyoruz biz randevu oldugunda tavsiye ederim aleyna hanımı hayatımda olumlu çok dokunuşu vardır kendisinin
@Suprizim ben nişanlım için almıştım kendisinden çok kötü oldu aileler girdi bir sürü kötü şey yaşandı bizde şu an çok şükür evlendik ama ben sorun yaşamadım bilakis bana çok faydası oldu bende baştan olmadı olarak düşündüm de süreç biraz kişiye göre duruma göre degişebilir bizimki imkansızdı çok şükür rabbime biz şu an mutluyuz ben 15 gün olmuştur hatta koruma işlemi yaptırdım şu an aramızda sevgi ve saygı çok çok iyi buna çok samimi söylüyorum
21 gun sonra 41 gun sonra 7 uzatma derken sure doldu... hicbir etki yok... gelisme yok... olani ben duymadim ki 6 kisi ile gorustum... sahsen tavsiye etmiyorum... verdigi hizmet sevdiginizi geri getirmiyor... benim gelmedi geleni gormedim... ben de sureci devam ettirdi. ama hicbir gelisme yok yani bir engeli kaldirma bile yok... ben hic memnun kalmadim danismanligindan... insan ya baskasinin olmamis ama benim ayni degil umuduyla sariliyor hizmet almak istiyor ama netice de yine olmuyor bence... burada ziyan olan yaklasik 2 ay kadar sureniz ve bos yere ettiniz umutlar oluyor... baska yol var mi... aslinda en dogru yol zorlamamak... giden gidiyor sen hoca da bulsan kelepce de taksan fayda olmuyor... zaten sana gelecek olan kanat taksan gelip yine sana ucuyor... bunlar asil gercekler ve kabullenmek gerek...
@Canan4435 Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüzceolsun üzüldüm okurken. Danışmanlık alacak arkadaşlar da buna göre değerlendirsin öyleyse , ben de bakım vs. Ulaşmayayım öyleyse. En kötüsü umut zaten para değil de ….
Yani tabii siz bilirsiniz kimseyi etkilemek istemem ama biz burada saatlerce yorumda yapsak , metafizik olarak dualar uzerine dualar da okusalar. Sadece sonunda gelecegimiz ve degismeyen bir dogru var... giden gidiyor. Ve bu yolla gelmiyor. Iste denedik 6 kisi daha denedi olmadi. Belki 36 kisi daha deniyecek ama netice ayni olacak belki 1 kisinin tesaduf olarak olacak...
Insan sevdigi kisiden kopmak istemiyor... sevdigi kisye gidip yalvarsa da olmuyacak, ama boyle de olmuyor.. bunlar kabullenmek istemesekte gercekler... bunun ahmet i mehmet i ayse hocasi yok metafizikle bu is sanirim olmuyor...
Denedim denedik...
Keske olsa keske hepimiz sevdigimize kavussak 3000 5000 degil 100000 verelim... ama olmuyor...
Arkadaslar ozur dilerim ama bunlar gercekler... ne kadar umut ederseniz edin ne kadar dua ederseniz edin sonunda varilacak nokta bu
@Canan4435 doğru diyorsunuz denendi görüldü sonuçta
@Canan4435 çok doğru diyorsunuz hiç bir şey olmuyor sonuçta
Benimde islemim ve sürecim oldu ve almadan önce çok araştırdım , sonra karar verdim enerjisi çok güzel ve birkaç arkadaş denedik hepimizde sıra ike olumlu sonuç aldık bence burada yapılan birçok yorum sahte ve bilerek yapılan bir karalama politikası bu çok açık belli
Bende deneyimledim hatta ofisine gittik 4 kişi ayrı ayrı hepside olumlu sonuç aldı bir arkadaşımıza işime kadar verdi
@Canan4435 ben deneyimledim olumlu dönüş aldım , ofisine gittik 4 kişi , herkes ayrı ayrı çalışma aldı olumlu dinus aldı
@HicranAklli yalancı bunlar inanmayin reklamcılar
Selam öncelikle, ben yaklaşık 6 aydır Aleyna Hanım ile çalışıyorum. Kendisine ilk olarak ayrıldığım kişi için işlem yaptırmıştım ve ilk aydan etkilerini gördüm. Ardından kendim için negatif enerji ve bolluk bereket üzerine işlem yaptık ve gerçekten o kadar güzel sonuçları oldu ki hayatımda, ağırlıklarımın üstümden kalktığını hissettim çünkü ilk olarak size bakıyor durumunuz ne diye ön balım şeklinde hani bir işleme gerek var mı yok mu anlamak için ondan sonra durum planlanıyor. Bazen mesela bir konuda danışırım işlem gerek mi bunun için aşk olsun kendim için olsun kendisi gerek yok ya da var demeyi çok iyi bilen bir insan öyle piyasadakiler gibi her işlemi yaptırıp para peşinde değil. Ben bazen kişi hakkında bir şey görür ya da duyardım ve hemen ona yazardım ne yapacağız şimdi şeklinde üzüldüğümde de hem bir abla hem de danışman olarak o kadar içimi rahatlatır ki. Sesli mesaj atıyor mesela genelde ve gerçekten enerjisini hissedip rahatlıyorsunuz ki telaş etmeyin deyişi bile tamamdır her şeyin çözümü var kontrol altında ve uzman ellerdeyim dedirtiyor size. Bu kadar parlayan bir insanın böyle kötü yorumlara maruz kalması gayet normal binlerce memnuniyet mesajları var arkadaşlar. Evet anlıyorum günümüzde güvenmek çok çok zor ben de dahil olmak üzere ama şüpheniz olmasın çünkü aklınızda hiçbir soru işareti bırakmıyor. Yine merak ettikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum 🤍
@SmDenizn yeni üyelik oluşturup yemeden içmeden gelip burada onu savunanlar aleynanın kendisi. ya da etrafı. Hiç bir sonuç vermiyor. Parayla televizyona çıkıp reklamını yaptı herkesi dolandırmaya çalışıyor.
@Fatmaylmz1 yemeden içmeden buraya gelip yorum yapan arkadaş seni de tebrik ederim.
Canım 33 yaşındasın ama ben yine de sana genç kadın diye hitap edeyim 💛 Güzel bir soru sormuşsun.
Aleyna Sönmez’le birebir deneyimim yok o yüzden net bir “iyi” ya da “kötü” diyemem 🙏 Böyle durumlarda yorumlara bakarken sadece çok öven ya da çok gömen uç yorumlara değil ortalamada kalanlara dikkat etmeni öneririm. Sertifika ve uzmanlık alanlarını da mutlaka incele.
Eğer psikolojik ya da kariyer odaklı destek alacaksan ilk seansın seni nasıl hissettirdiğine odaklan. Kendini suçlanmış kırılmış ya da küçümsenmiş hissediyorsan o danışman senin için doğru kişi değildir. Güvende ve anlaşılmış hissetmek en önemli kriter 💫
Unutma danışman seçmek aslında yol arkadaşı seçmek gibi. İçine sinmeyen kimseyle yola devam etmek zorunda değilsin. Kariyerinde ve kişisel gelişiminde her zaman önce kendi duygunu ve sınırlarını dinle olur mu? 🌿✨
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Cevap
7Cevap
Birisi başka soruda bunu yazmış.
Canım bak burada ve Aleyna ile ilgili diğer soruların hepsine bak. olumlu sonuç aldım diyenlerin profillerine bak hepsi yeni açılmış, ilk yorumları Aleyna ile ilgili soruda ve olumlu yanıt. Sonrası yok. Hatta bir soruda Aleyna sönmez diye yine sahte bir üyelik açmıştı orada işlemim tuttu olumlu sonuç aldım şöyle böyle diye yazmış. Halbuki o kadar sahte üyelik açtı ki kendi adına açtığı profilden bilen kendine olumlu yorum yaptı. Ve sonra sildi hesabını. halen yorumu var diğer sorularda dikkatlice bakarsan. Yani üyelik açıyorlar gelip uzun uzun şeyler yazıp oldu diyip hesabı olduğu gibi bırakıyorlar kimse yok ortalıkta bir daha o hesaba girmiyor. Öte yandan kanıtlanmış çoğu kişinin paylaştığı konuşma kayıtları, aleynanın tehdit vari konuşmaları, hiç bir işlemin olmaması, sürekli oyalama, olmadığında başka işlemler yapalım demeler yine para istemeleri vs vs. Gerçek bir hesap sahibi gerçekten oldu işlem tuttu dememiştir. Televizyona çıkıyor diye ünlü değil. Onlar paralı reklam. Hani şu 5 kavanoz bal 100 lira diyen adam gibi. İnanmayanlar mesela beyaz TV reklam verme yazın Google çıkar reklam çeşitleri. Yani parasını verip kendini televizyona çıkarıyor. Ödüllerde aynı şekilde. Birilerine kendilerini kanıtlamak için parayla yapılan ödül törenleri. Bunlar herkes yapabilir. O kadar insan para gönderdi fatura yok. Hani resmi çalışıyoruz diyorlar ya. Vergi beyannamelerinin hiç birinde metafizik diye bir vergi levhası göremezsin. Danışmanlık vs adı altında iş yürütürler. İnternetten vakıf olduğu bir kaç şeyi anlatırlar insanlara. Bir sorunun altında birisi yazmıştı. Ben vip bakım aldım parayı verdim 1 aydır sesi çıkmıyordu. Ve bunlar kanıtlı. Şimdi yeni biri çıkmış ben onun asistanıyım bilmem ne. Aynı isimle nedense başka soru altında yine ondan olumlu sonuç aldığını yazmıştı. Şimdi bu yazdıklarımı tekrar tekrar okuyun. Ona göre karar verin. Gerçekten yapıyor mu yoksa insanları dolandırıyor mu diye.
KAMUOYUNA DUYURUDeğerli Danışanlarımız, Tarafımıza ulaşan soru, görüş ve talepleriniz titizlikle değerlendirilmekte olup, tüm süreçlerinizde sizlere en doğru şekilde destek sunulmaktadır. Danışan memnuniyeti ve güveni, çalışma prensiplerimizin temelini oluşturmaktadır.
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Almadım maalesef, psikolojik danisman falan mı kendisi?
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Aaa tanımasam burdakilere resmen inanırım😂 ben Aleyna hanımla şahsen yüz yüze görüşdüm ki ahtım vardı işim olsun yanınza gelicem diye Malatya’dan Ankara’ya geldim güzelcede ağırladı beni sağolsun işimde 18 günde oldu teşekkürler canım Aleyna’m
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Ben aldim 22 gun oldu. Su an hicbirsey yok... sadece kendisi ilgili biri doyebilirim... ama sonuc elde edemedim halA... bekliyorum
Bende dün başladım bakalım bizde neler olacak
@Standart34444 ben olani duymadim.. bilmiyorum... hayirlisi olsun umarim... belki de benim sordugum kisilere denk gelmedi
@Standart34444 gelisme olursa bilgi verir misin bir de ne islemi yaptirdin ben eski sevgilim icin dusunuyorum
@Ayss00e hayir sunu da anlamiyorum ben.. mesaj attim aleyna hanim7 gun oldu cevap yok... peki anliyorum cok mesaj geliyor cok danisan var ama kapasitenin uzerinde is almak da... danisanlara bir maduriyet yaratiyor... yani aleyna hanim anladigimiz gibi aleyna hanim da danisanlari anlayip buna bir cozum bulmali bence... eger bu bir yolculuksa birlikte yapmaliyiz... tabiii ki her mesaj atiminda hemen donmek mumkun birsey degil ama 1 hafta 5 gun sonra donmek te danisani farkli duygulara umutsuzluga yalnizliga hayal kirikligina ugratiyor...
@Ayss00e @Canan4435 aydın söke ilçesinde Konyalı Ali deniz hoca ve hoca Ali durmuş isminde hocaları buldum araştırıp internete yazınca çıkıyor ikisi ile de konuştum bakalım artık işlem vb yaptırmadım orada internette üzerinden iki dükkan numarasını bulup arayıp sordum hangisi iyi benim sıkıntılarım var vb dedim iki hocada iyi dediler geleni gideni çok dediler. 1 2 kişiye daha soracağım bakalım artık. Sizin bulduğunuz birisi vb var mı acaba
@Canan4435 işlem ne durumda bende yatırdım olmadı ek süre verdi 41yine olmadı 7gunluk dua çalışması yapcam dedi yine olmadı ikinci işlem yaptırın dedi ama yaptirmadim
@Benoni bence işleminiz tutmassa yaptırmayın ikinciyi ben yaptırmadım ayrıca evet ilgili ama msjlara geç cevap veriyor yoğunluğu beni ilgilendirmiyor ki bu işi yapıyorsa titiz davranması gerekiyor bence yok TV'ye çıkıyormuş yok çok yoğunmuş yok çalışmaları yapıyormuş çok alakasız bu onun mesleği ise yakı ile ilgilenmesi gerekiyor bir mesaj atıyorum 3-5 gün sonra cevap veriyor
@Standart34444 sizde herhangi bir gelişme var mı?
Sakın sakın paranızı boşa vermeyin hiç bir işe yaramıyor. Parayı aldıktan sonra kabalaşıyor bide istiyene dekont ve tarihleri atabilirim. Beni kandırdı sizi kandır masın !!!
@Wolf0666e siz ne işlemi yaptırdınız olmadimi bekleme süresi falan verdimi
@Canan4435 ne zamana kadar beklenecekmiş en son ne dedi ki size?
@Suprizim kaşık yaptı ilk 21 dedi olmazsa 41 dedi sonra 7 gün okuma yapacağım dedi oda olmadı bu gün 80 ninci gün ve engelledi bence tüm mağdurlar bu kadına dava açmalı uyduruyor fatura kesiyorum diye fatura kesemez ki yazar kasası bile yoktur onun sakın almayın paylaşımları yalan hepsi inanmayın
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Evet tabikide. Aleyna hanım benim yaklaşık 1 yıldır danışmanım. Ve kendisi ile yürüttüğümüz işlemler neticesinde çöm olumlu ve pozitif sonuçlar aldık. İşlem almak isteyenler güvenerek işlem alabilir
İki tane işlem aldım tutmadı VIP bakım için 2 ay önce ödeme yaptım hala bekliyorum WP den yazıyorum 1 aydır görmüyor cevap alamıyorum
@Van651994 Ya çok mesaj geliyor bildirimler karışıyor o yüzden size takip isteği attım ordan direkt mesaj yollayabilmek için bilginiz olsun. Ben olumlu geri dönüş olarak burdaki tek mesajları gördüm olumsuzlar da burada profil sahibi olan aktif üyeler.
@Van651994 teşekkür ederim , mesaj gönderemedim profilinize gizli profil mi ayarlardan mı bilemedim ama , gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum 🌸🌸
@Van651994 merhaba , yeni bir gelişme var mı? Nasıl gidiyor? 🌸
@Van651994 kardeş sordum ama görmedin galiba , memnunsan ben de ulaşmayı düşünüyorum da ne dersin?
@Van651994 anladım, Mardin’deki hocayı tavsiye eder misin peki?
@Van651994 Sadece doğru adres mi değil mi onu anlamak için sordum ,
@Van651994 yok yok doğru adres derken yani güvenilir insan mı anlamında sormuştum memnuniyet anlamında. Sonuçta herkesin sonucu vs. Farklı , her şey Allahtan.
@Van651994 tamam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için, daim olsun inşallah her şey gönlünce olsun çok sevindim senin adına 🙏🏻
burada bi adam büyücümüs o hangi adam ona nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz acaba bana birileri önermiş
Bende danışmanlık almayi düşünüyorum alanlar mutlaka bilgilendirebilir mi
@Canan4435 basari oraninin yüksek olduğunu soyluyor bir sürü geri dönüşler paylasiyor ama emin olamiyorum bende size ne dedi bu durumda bir de ne işlemi yaptirmistiniz
@Canan4435 hangi işlemi yaptırmıştınız peki tabi öyle bir işlem yapıldıysa
@Standart34444 boyle bir bilgi vermek istemiyorum... kimse ile ilgili olumsuzda konusmiyorum... sadece olani soyluyorum... benim olmadi sure bitti ek suredeyimm... arkadasiminda olmadi o da ek surede... 3 kisiye daha sorduk... olani ben gormedim... belki de denk gelmedi... bilemiyorum... sahsi olarak cok da umudum yok... cunku hicbir belirti yok...
@Canan4435 kendisi ile ilgili cok kararsızım hâlâ bir islem yaptirmadim eger duzgun bir metafizik uzmani vs bulursan yazar misin tabi bende
Ya soyle bence bu is cok zor... genel olarak konusuyorum. Yani denedim ama metafizikle filan olacak gibi degil sanki... giden gidiyor ve siz aci ceke ceke bunu kabullenmek zorunda kaliyorsunuz... metafizik soyle geliyor sahsen bana cok şık ve gosterişli bir hali dukkani aciyorsunuz ve benim halilarin uçan hali diyorsunuz... insanlar almaya basliyor ama bir sure sonra kimsenin halisini ucmadigi ortaya cikiyor... yani metafizik de boyle birsey giden geri gelmiyor ve gormedim... gelen de sans eseri kendiliginden pisman olup geliyordur... tabiii olursa da yazarim... bunlarin hepsi kendi dusunce yapim ve deneyimlerim yanlis olabilir ya da kisiler katilmayabilir ama benim kendi hayat gerceklerim
@Canan4435 hepsi insanin umutsuzluguyla geciniyor belkide iste insan bir seylere tutunmak icin arayışa giriyor ama benim ne ondan ne baskasindan umudum kalmadi gunlerdir yok metafizik yok vefk yok baska bir sey derken yoruldum bende bu uğraştan umarim siz bir sonuç alabilirsiniz
@Canan4435 bende farklı bir gelişme ya da başka güvenilir vb birisi olursa yazarım birde size takip isteği atsam sorun olur mu çünkü mesajlar siliniyor
@benonib @ayss00eu aydın söke ilçesinde Konyalı Ali deniz hoca ve hoca Ali durmuş isminde hocaları buldum araştırıp internete yazınca çıkıyor ikisi ile de konuştum bakalım artık işlem vb yaptırmadım orada internette üzerinden iki dükkan numarasını bulup arayıp sordum hangisi iyi benim sıkıntılarım var vb dedim iki hocada iyi dediler geleni gideni çok dediler. 1 2 kişiye daha soracağım bakalım artık. Sizin bulduğunuz birisi vb var mı acaba
@Bilgekiz1388 hangi kişinin tam olarak Aleyna sönmeze işlem yaptırmayın ben yaptırdım olmadı. 2 tane bulduğum hoca ise aydının ilçesinde internete çıkıyor aydın ili konyalı Ali hoca yazınca çıkıyor. 2. Hocanın ismide çıkar ben internetten araştırdım oradaki bakkala oto lastikçi ye lokantaya sordum 2 hocada iyi dediler geleni gideni çok dediler ben işlem vb başlatmadım daha yine araştırıyorum elimde bulunsun diye
@Ayss00e @Canan4435 @Benoni bula bildiniz mi sizde hoca hatay arsuz kansu köyündede buldum Abdül basit hoca yı birde kardeşimi ne var mış internete yazın ca çıkyor. Daha arayıp konuşmadım kendisi ile sadece köyün muhtarını aradım böyle birisi vb var mı diye internetten bulup var mış. Bulursanız paylaşım yapabilirmisiz
@Brkcnn0 sadece tehdit ve hakaretle cevap veriyor iki işlem aldım 60 gün oldu tutmadı VIP bakım için ödeme yaptım 2 ay önce bakım yapılmadı 1 aydır da cevap vermesini bekliyordum ki web sitesine yazınca anında dönüş yaptı WP üzerinden tv programı varmış ofisinde randevuları varmış falan marka karalamaktan 55 bin TL lik dava açacakmış bana öyle söyledi her şey mevcut yaptığım ödemeler konuşma kayıtları hiç sorun değil alamadığım hizmetin ücretini de bana geri göndermeyip bir vakıfta bağışlayacakmış
@Brkcnn0 kesinlikle haklısınız web sitesine yazdım en son o akşam dönüş yaptı WP den ama ne tehditler ne hakaretler bi görseniz bakım için ödediğim ücreti de geri göndermeyeceğini söyledi bakım yapmadığı halde bağış yapacakmış güya benim adıma ama bana geri göndermeyecekmiş 55 bin TL lik de dava açacakmış markayı karalamaktan bütün konuşmalar kayıtlı delilli ıspatlı uzak durun paranız boşa gitmesin
İşlem 21 gün oldu etki yok olur ise yazarım canım
Abla her yerde adı çıkıık hiç mi duymadın
Galanakke abla burada mısın
Ne kadar verdin abla
Bu da kim işim olmaz öyle şeylerle
Ben işlem yaptırdım ama tutmadı 🥹
Sayfadaki yorumları oku ikinci işlem 3. İşlem yapanda vsr iş görmeyen. size birini vereyim bende bu adamda yaptım geçen ay para falan almıyor sen kavuştuşunda para veriyorsun benim büyü yaptı tuttu bu hafta içi ona para göndercem mesela
Mardinde ablacım. bende tavsiye üzerine adama yazdım randevumu aldım gittim büyü için bilgi felan aldı napcan ne için istiyorsun falan verdim çıktım işte sevgili geri geldi haftaya parasını gönderecem
Gabrielyafqa hesap direk mesaj at randevu al
Bu adamı araştır
@Eliffff3435 siz geçen büyü yorumuna cevap yazmıştınız bana inandın mı diye sizin inanmış ve yaptırmış olmanız beni şaşırttı. Ben böyle işlere %50 inanıyorum , tuttuğunu anlayınca korkmadınız mı?
Evt biliyorum ne yazdımı. Şöyle 2 3 kişi yapcam dedi ve dolandırdı beni. bunlardan sonuncsu bu başlık açtım Aleynaydı. Sonra bunu buldum para almadan yaptı o yüzden yaptım
@Eliffff3435 baktım instagramına şimdi de araştırılacak bilgisi yok sanırım sizin adınıza çok sevindim kısa sürede yanıt almanıza da öyle. Mardin bana çok uzak yakın olsa ben de gider bi konuşurdum. Yardımcı olduğunu , Mutlu olacağımı hayal bile edemiyorum ne güzel sizin adınıza çok sevindim , daim olsun inşallah 🍀
Teşekkür ederim. Darısı başına inşallah 🙏
Valla sizi anlamadım gerçekten 😂 ysni aleyna sizden para aldığı halde olmuyor bu dediğim para almadan yapıyor ve tutuyo. ama yine diyosunız bu adam güvenilir değil aleynadan devam. Valla akıl fikir versin diyom ben size. paranız çok yedirin aleynaya
Adamın daha takipçisi bir şeyi yok nasıl güveniliriz adamı tanımıyoruz etmiyoruz gidip hayatımızı anlatacağız Aleyna en azından televizyon programınlarına çıkıyor ödüller almış etmiş konumları var sesi var adı soyadı var IBANI var numaraları var asistan'ı menajerleri var eğer olurda bir şey olursa şikayetçi oluruz para sorun değil varsa yoksa malım mülküm aleyna'nın olsun benim için önemli olan işlemin tutması 1 de olmadı 2 i deneriz 2 de olmad 3.4.5... fark etmez benim için açtım anlatım ona hayatımı..
Takipçi isteği gönder kabul ediyo mu adam takipçi almıyor sadece oradan randevu veriyor bu birincisi. adlığı ödülü sende alabilirsin bende senin gibi düşündüm o ödüllerde paralı yani bi nevi reklam çalışması bu iki. Kadının adı soyadı iban vs diyorsun buna sürekli para bayıyorsun şikayetçi olsanda boş çünkü diyecek enerji çalışma yaptım gerekenş yaptım olmadı. yine bir şey alamazsın bu üç. dördüncüsü ise dediğim gibi adam para almıyor yani adamın neyini şikayet edecen. orayankadar gittim büyü yaptım tuttu para almadı mı diye şikayet edecen. para almadıktan sonra yaptığı büyü ister tutsun ister tutmasın tutarsa para verirsin tutmasa para vermesin. Ayrıca diyelim aleynayı şikayet ettin büyü yaptı mı diye şikayet edecen? Kadın diyecek ben ritüel felan yapıyorum öyle bir şey değil müşteri büyü istiyo vs sende büyü için şikayet etmişsin bu sefer kamu davası sana açılır bu da beşincisi. neyse ben sadece mantıklı olanı söyledim kendi bildiğini devam et sonra bir şey olsa diyecen insanlar benim kafamı karıştırdı felan bilmem ne. kal sağlıcakla. Herkes için hayırlısını diliyorum
Git yap şikayetine bakalım sözüme gelecen sen. aleyns ritüel okuma falan ayağına büyü çalışmaları yapıyor sen hiç yaptığı çalışmaları gördün ya da söyledimi ne çalışmalar yaptığını. imam gibi kendine fetva çıkarma büyü yapmıyo günah değil felan fistan 😂
@Eliffff3435 fafdsaafafa@gmail. com mail hesabım bu iletişime geçebilir misiniz müsait olunca
@avahhhf @Eliffff3435 @Benoni selam canlar siz işlem yaptığınızda profil ismi neydi. @gizem4476 ismini değiştiriyor demiş var mı öyle bir şey. bende danışmanlık almak istiyorum yorumları okudum tehtid edilen bile varmış
@Eliffff3435 gidip gelme durumu olmasa biz de ulaşabilirdik ama mesafe çok uzak , randevu alırız gideriz adam telefonu açmaz kalırız oralarda mesela bana göre Türkiye’nin bi ucu orası 🫣 bir de adı büyü olunca korkutucu geliyor işte.
@Van651994 hare olarak duymadım hiç , kızlık soyadı Sönmez evlenince orujov galiba. Buraya olumlu yazan olmadı tek mesaj sahte profiller olumlu yazdı maalesef
Bilmiyorum biri yazmış sğrekli isim değiştiriyo diye. Şimdide değişmiş ben baktığımda Aleyna sönmez official idi. Şimdi başka bir şey olmuş.
@Van651994 ki zaten normal değişmesi herkese olacak diyip oyalıyor tehdit edeni vsr bi sürü şey
😁 @avahhhf geçen bana küfür edip engelledin noldu engeli kaldırdın 😂
🥳 ergen ergen hareketler.
@Van651994 Allah gönlünün muradını versin 🙏🏻 inşallah olur, senin de olursa ben de ulaşırım artık gözümü karartıp 🫣 Haberleşelim olur mu? Gelişmelerden haber ver lütfen
@Van651994 çok yüklü miktar değilse deneyin şansınızı bence, aklınızda kalacağına en azından denedim olmadı dersiniz. Ben de artık öyle düşünmeye başladım çünkü Allah düşürmesin zor durumlar ya
@Van651994 Yani makul fiyat gibi geldi bana hepsini istememiş falan ne bileyim , ben bile heyecan yaptım 🫣
@Van651994 ben tanımıyorum bilmiyorum elif hanım önerdi kendi yaptırmış gidip de , biz de ordan öğrendik farklı bir şey bildiğimiz yok yani. İnstagram dışında araştırılacak yeri de yok galiba
@Van651994 aynen bana da aşırı uzak , gitmek şart olmamalı diye düşünüyorum tabi yüz yüze daha iyi olur da aslında
@Van651994 kime başladınız en sonunda? Hayırlı olsun , muradınıza erersiniz inşallah bizi de bilgilendirin nolur 🌸
Özel değilse ne yaşadın yani kötü bir şey mi böyle rüyada falan bir şeyler mi gördün ki cinler falan ya bilmiyorum yapmayı o kadar istiyorum ki sorun para da değil sonra da pişman olur muyum ki o kişiye aşık olduğum için değil ona bu işlemi yaptığım için ne yapacağım bilmiyorum çok kararsızım bir gün yapacağım diyorum yapamıyorum
@Van651994 Ay silme ne olur , merakla bekliyoruz senden cevabı ama bi arkadaş olarak yorum yapayım sana olmuş bir şeyler bence doğru kişi cidden. Sen içini rahat tut sabret bence güzel şeyler olacak gibi anlattığına bakılırsa , çok sevindim senin adına. Umarım kavuşursun biz de arkandan geliriz 🌸
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
@Aslıhaninak hiç bir telefona çıkmıyorsun mesajlara dönmüyorsun. Bir ay oldu vip bakım alan arkadaşlarım var hiç biri daha bakım sonucu almamış. Kimse olumlu işlem almamış. Sürekli isim değişiyonuz baktım aynı ip adresiyle burada bir çok farklı hesapla giriş yapmışsınız. Rica ediyorum beni şikayet edin bende elimdeki belgeleri savcılığa vereyim. Cevap vermediğiniz hizmet edemediğiniz insanların dosyalarıyla
@Van651994 merhabalar şimdi kim olduğunuzu bilmiyorum ama şöyle bir şey söyleyebilirim ofis hattımız ve danışan hattımız zaten her türlü aktif danışan hattımıza ulaşamazsanız bile mesaj yoğunluğundan WhatsApp hattınızdan birebir benle görüşme sağlayabiliyorsunuz rahat bir şekilde ofis hattımızdan bahsediyorum aradığınız zaman bugün pazar bir çok danışanımız aradı ve bir çok danışanımıza dönüş sagladim yani burada yaptığınız tamamıyla aslında çok karalamadan başka bir şey değil yani ofis hattımız danışan hattımız bir çok alanda mevcut ve açıktır 7:24’te dönüş sağlamaktayım bunu eğer dönüş sağlamazsan bir çok danışanla nasıl görüşüp randevularını oluşturabilirim arkadaşınız kimse benle istediği zaman istediği şekilde görüşme sağlayabilir yani sıkıntı arkadaşınız daysa o zaman arkadaşınız dönüş sağlasın yani bizim burada her platformda TikTok YouTube Instagram linkten her platformda rahat bir şekilde bulabilirsiniz her platformda da bizim zaten numaramı açıktır ondan dolayı istediğiniz zaman istediğiniz hattan bize kolayca ulaşım sağlayabiliyorsunuz yani burada yaptığınız ve soylediginiz eylemler gerçekten çok gereksiz bana ofis hattımdan şu an bile yazabilirsiniz şu an bile dönüş sağlayabilirim
@Aslıhaninak şeyi diyecem bi de beyaz TV ye çıkmak için ne kadar ödediniz onuda söyler misin mesela reklam parası
@Benoni @Van651994 merhabalar şu mardindeki adama nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musun
@Van651994 peki orada mi randevu sağlıyoruz yoksa adam WhatsApp numarasını verip WhatsApp'tan mıyım işleme başlıyoruz
Aaa biz aynı şehirde olsak bile çıkamam ki çıkma imkanım yok ya uzaktan yapılıyor mu acaba bide izin işlem ne zamandır bir sürüyor ve ne zaman bitecek işleminiz tuttu mu acaba 🌸🙏🏻
Aa Elife nasıl ulaşacağım pekii elif hanım buradaysanız mesajımı görüyorsanız eğer bana ulaşın
@Van651994 Gördüm ekledim de kendisi burada pek aktif değil sanırım
Etki aldım fazla yorum yapamıyorum ❤️❤️❤️
Siz aldınız mı
KAMUOYUNA DUYURU
Değerli Danışanlarımız,
Saygılarımızla,
Aleyna S. Orujov Ekibi
Hiç almadım tanımıyorum
Fikrim olsa keşke
Hayırdır niyeki
Ben memnun kaldım
Tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?