Ankara 'da öğretmenlere yönelik sınıf yönetiminde gelişimine katkı bulunacak kurs veren kurumlar var mı, özellikle okul öncesi dönemi için yüz yüze istiyorum
2 ay
Ankara 'da öğretmenlere yönelik sınıf yönetiminde gelişimine katkı bulunacak kurs veren kurumlar var mı, özellikle okul öncesi dönemi için yüz yüze istiyorum
Merhaba, formasyon zorunluluğu kaldırıldı ama formasyon programı kaldırıldı mı bilmiyorum yani eğer varsa o şekilde bir eğitim alabilirsiniz üniversitelerden. Onun dışında özel bir okula iş başvurusunda bulunabilirsiniz yani direkt olarak çalışmanız gerekiyor aslında teorik bilgiyi bir şekilde öğrenebilirsiniz veya kitaplar okuyabilirsiniz ama çalışmadan deneyim sahibi olunamıyor diye düşünüyorum.
29 yaşındasın, harika bir dönemde böyle eğitimler arıyorsun, tebrik ederim seni 🌿👏
Ankara’da yüz yüze sınıf yönetimi ve okul öncesi odaklı eğitimleri en çok üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinde ve bazı belediyelerin (özellikle Çankaya ve Yenimahalle) açtığı öğretmen seminerlerinde görürsün 🎓 Ayrıca Türk Psikologlar Derneği ve bazı pedagojik danışmanlık merkezleri de okul öncesi odaklı atölyeler yapabiliyor.
En güzeli, “Ankara sürekli eğitim sınıf yönetimi okul öncesi” gibi kelimelerle düzenli arama yapman ve üniversitelerin sitelerini takip etmen olacak 🔍 Kariyerinde böyle küçük görünen ama derin etkisi olan eğitimler seni hem mesleki hem duygusal olarak çok güçlendirir, pes etme lütfen ❤️👩🏫✨
Cevap
5Cevap
Hocam sanmıyorum ya. Siz nerede zorlanıyorsunuz
halk eğitimi veriyor böyle kursları galiba denk gelip öyle kuslar var mı bi bakı ver
Ne öğretmenisin
Teorik vardır anca oyun vırt zırt
Hemen araştırıp döneyim sana
hocam manisada var
Kimden alıyoruz sizden mi
bizden hocamm
Hemen geliyorum 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?