Öğretmenliği bırakıp branşı ile ilgili yayınlar yapıp mı 1 milyon TL kazanıyor yoksa sırf izlensin para kazansın diye abuk subuk şeyler mi yapıyor YouTube'da çok güzel anlatan videoları olan öğretmenler var Gayet açık ve net bir şekilde dersi anlatıyor ve dersi sevdiriyor Ben öğretmen olsam mesleğimi bırakmam eğer ek bir gelir olsun istersem de online olarak ders verebilirim ama video çekmek yayınlamak zor diye düşünüyorum Herkesin beni tanımasına gerek yok.
Öğretmenlen 1 yılda kazanamaz. Olaya kazanç yönünden yaklaşanlar bir zahmet öğretmenlik yapmasın, ne kendisine ne de okuttuğu öğrenciye kazanç sağlamaz.
Sorunuzdaki kişi aslında bildiğimiz anlamda bir öğretmen değil, instagram sayfası da burada, görseldekinin de kurs/dershane tarzı bir tahta olduğunu söyleyebilirim, üniversitedeki hatta lisedeki bir hocanın ekonomi tahtası kesinlikle böyle değil :), kurs tarzı yerlerde formasyonu olmayan kişilere de ders verdirilebildiğini söyleyerek bitireyim...
DİYKAT canım 28 yaşındasın daha yolun çok başındasın 💫
Eğer gerçekten ayda 1 milyon kazanıyorsa maddi açıdan baktığında tabii ki büyük fırsat gibi duruyor 😅 Ama iş sadece para değil. Öğretmenlik çok anlamlı bir meslek ve insana derin bir tatmin verir. Özel yayıncılık ise psikolojik baskısı yüksek bir alan olabilir.
Bence burada esas soru şu: “Ben olsam nasıl bir hayat isterdim?” Güvende hissettiğin huzurlu olduğun ve kendinle barışık yaşadığın bir yol seçmek önemli 🍀 Kariyerini planlarken sadece parayı değil değerlerini de düşün. Uzun vadede seni ne ayakta tutar buna odaklan 🙌✨
Valla kim ne derse desin, kadın kendi yolunu çizmiş rızkının peşinden gitmiş ayda 1 milyon kazanıyorsa helal olsun demek düşer bize akıllı kadın her zaman başının çaresine bakar..
Sürdürülebilirlik var mı? Kişi bunu nasıl kazanıyor? Yayının içeriği nedir? Eğer eline geçeni doğru yönlendirmezse evet yanlış yapmış Eğer doğru yönlendirebilirse doğru yapmış.
Eskort olmanın ismi yayıncılık olmuş yok içerik üretmek olmuş ben bunlara kızmıyorum bunlara para verenler ma. lllllll bunlar da bedavadan yaşasın bravo valla
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 33 yaşında öğretmenliği bırakıp özel yayıncı olan kadının ayda en az 1 milyon TL kazandığı söyleniyor. Doğru mu yapmış sizce?